Първоначално изпратено от Lelq
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение
Чи то като живо. Да не вземе да скокне и да обърне масата. Я, поразрежи го с големия нож, та да съм сигурен, че е вече готвено и приготвено.Сигурно , заради маслинките .
Нямам големи ножове . Не съм от най-сръчните , ама като го държат за опашката , мога да го боцна с вилицата по дупето и ще се разбере , колко е крехко и дали .
Коментар
-
Първоначално изпратено от kilimandjaro Разгледай мнениеОх ох ох на батю прасенцето, и с руйно винце. таман таман
Да ме прощава горкото утепано хайванче, почитам неговата саможертва в полза на човешкия род
Коментар
-
Първоначално изпратено от Lelq Разгледай мнение
[ATTACH=CONFIG]n3525526[/ATTACH]
Прасенце ?Last edited by Trakatrak; 16.12.2019, 21:02.
Коментар
-
Първоначално изпратено от kilimandjaro Разгледай мнениеОх ох ох на батю прасенцето, и с руйно винце. таман таман
Да ме прощава горкото утепано хайванче, почитам неговата саможертва в полза на човешкия род
Наздраве , Кръчма !
Коментар
-
Слагай, слагай, както казваше тарторът на телефонните измамници, докато има будали да черпат, ний ще се облизваме. Лелче, време е да се съобразиш с календарните актуалности. Дай нещо по-така, по коледному.
Прасенце ?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Lelq Разгледай мнениеМъкаааа......
Тоз , габровският ген , дето мнозинството кръчмообитатели го имате е животозастрашаващ , ще знаете !
От зор да не се минете да почерпите , някой да не ви напие "скъпоценната" продукция , ще седите на празна маса по празниците ! Или по - тежките случаи - ще гледат през витрината . Даже за себе си да не извадят . Да не иде зян .
[ATTACH=CONFIG]n3525497[/ATTACH]
Ай , наздраве !
пп. Утре и кафе ще ви сложа , да видите колко съм ларжжжж
пп. Тука имаше генни инжинери , допитайте се как става облагородяването . Варианти - бол ! Че и не пиете и фира може да дадете с тия лишения !
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
Аз съм възпитана да уважавам по- възрасните от мен. Така че, почисти кочинката, сложи бяла покривка на масата и затрупай с готова продукция.
За мойта ракия не се коси - ней та заяк, че да избяга. Евентуално във времето може да си отвори повод, че да почерпя с нея
Наздраве!
Коментар
-
Мъкаааа......
Тоз , габровският ген , дето мнозинството кръчмообитатели го имате е животозастрашаващ , ще знаете !
От зор да не се минете да почерпите , някой да не ви напие "скъпоценната" продукция , ще седите на празна маса по празниците ! Или по - тежките случаи - ще гледат през витрината . Даже за себе си да не извадят . Да не иде зян .
Ай , наздраве !
пп. Утре и кафе ще ви сложа , да видите колко съм ларжжжж
пп. Тука имаше генни инжинери , допитайте се как става облагородяването . Варианти - бол ! Че и не пиете и фира може да дадете с тия лишения !
Коментар
-
Каке, да идвами ли? Все някой трябва да даде на Чичи пример как се черпава с нова и стара ракия. Викам да си ти. После ще делим дюлевата, коя му замъкнем кога рече да почерпи с 1Х25. Хитро скроено, а? Само ти първом почерпи.
За мойта ракия не се коси - ней та заяк, че да избяга. Евентуално във времето може да си отвори повод, че да почерпя с нея
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеДобро утро, тайфата!
Днес съм проводила 2/3-ти пълноправни членове на домочадието до дестилерия "Луда страст" да варят ракията. Периодически им упражнявам контрол, щото мероприятието е много отговорно и търпи волни изпълнения. Дано материала се отблагодари подобаващо, че доста празници предстоят.
Наздраве!
Коментар
-
Добро утро, тайфата!
Днес съм проводила 2/3-ти пълноправни членове на домочадието до дестилерия "Луда страст" да варят ракията. Периодически им упражнявам контрол, щото мероприятието е много отговорно и търпи волни изпълнения. Дано материала се отблагодари подобаващо, че доста празници предстоят.
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
Оптиката компенсира тоз малък физиологический недостатък.
Наздраве, Мрънкало!
Коментар
Коментар