Честит празник! И вескиму каквото Фатума определил. На едни - чаша вино, на други - чаша ром, на трети - чаша студена вода. Гуляят по случай фаталния ден може да започва!
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)
Collapse
X
-
Добро утро !
https://life.dir.bg/lyubopitno/dnesh...-den-za-lyubov
Сяя, не знам какво се прави на този ден, но поне смятам да 'апна и пийна...
Наздраве !
Коментар
-
Добро утро, тайфата!
Вчера беше международният ден на планината. Къде обяд, кога слънцето проби през мрачните облаци, а мъглата се запиля незнайно къде, установих че билото на Стара планина - връх Ботев, Мазалат, Триглав, Свети Никола, Бедек и Бузлуджа - изглеждат покъртително вълнуващи, особено когато се намираш от подходящата страна на прозореца
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение
На теб ти е необхимо да си приземен. За да не стърчиш. И да не клечиш от последиците на стърчането. Нема се пуашиш, она недоскива вече.
Наздраве, Мрънкало!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
Който твърди това, прати го при мен, а аз ще го пратя на офталмолог.
Наздраве, Мрънкало!
https://www.youtube.com/watch?v=FMJe...oPIjLbWbp5_zvc
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение
Не, мааа, твърдат че съм малък още и не бива си пъхам дългия нос под полите на каките. Пардон! Не бивало да си пъхам дългия нос в чашите, щото не ми понасяло да ги мешам. Нема казвам наздраве, щото на някои след празника зловещо ще им прозвучи. Е, ако има някоя кака Анка или батко Янко, може да почерпат.
Наздраве, Мрънкало!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеДобро утро !
Думите, действията и помислите са излишни....
Призeмяване, призeмяване, призeмяване.....
Спорен ден !!!
Коментар
-
Това, щот мече клониш към златната "трета възраст". Навалицата и високите децибели не ти понасят.
Наздраве!
П.П. Душата на по-кльощавия още витай из облаците. Не знам на колко промила е, но според мен има някакво остатъчно количество кръв в алкохола, който циркулира във вените му.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнениеМдаа... далеч остана празничната гълчава. Честит 8 декември - празник за българските бармани!
Наздраве!
П.П. Душата на по-кльощавия още витай из облаците. Не знам на колко промила е, но според мен има някакво остатъчно количество кръв в алкохола, който циркулира във вените му.Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Не съм се много вглеждала в пържолата. Отстранявах копъра, че да ти е по-наръки като се присягаш.
Наздраве, Мрънкало!
П.П. Кат съм кьорава, що залягаш из шубраците, га навлезеш у хабитата!?
Коментар
Коментар