Първоначално изпратено от tnm
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение
Злорадстваш ли? А метлата да не ти се разнищи и да пропаднеш из небесата. Наздраве, Дрънпропадналке!
Наздраве, Мрънкало!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеДобро утро !
Дофтурите ме изнервят - викат ми 2/3 или най - добре 1/3.....Убаво, ама аз не съм на 18...Требва да хапна и да пийна нещо...
Поне Тарантул ще намаже - и яденето и пиенето е за него....
Наздраве !
Наздраве, 4i40!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
То при толку болежки при теб, една в повече, едва ли ще те смъкне под масата.
Наздраве, Мрънкало!
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеДобро утро !
Дофтурите ме изнервят - викат ми 2/3 или най - добре 1/3.....Убаво, ама аз не съм на 18...Требва да хапна и да пийна нещо...
Поне Тарантул ще намаже - и яденето и пиенето е за него....
Наздраве !
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение
Малеййй, пък аз се разхождам със зинала уста и трептящи ноздри из епицентра на заразата. И къде го въдворихте свата? У избата ли? Да бори короната с абдикационни питиета. Ма, тоа нищо му нема. Него го хапа англокон и па не фана тачърбяс. Сега маотреската ще да го е подминала, щом мае гащи у кръчмата сека вечер и търси некой да зарази уж. Прави се на страшен. Наздраве, Дрънуплах!
Наздраве, Мрънкало!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
Карантината я поставихме, още кога свата се появи в Кръчмата след вояж у Китай.
Наздраве, Мрънкало!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнениеКво става тука, бе? Да не е поставена карантина? Да не би Леля да е затворила Кръчмата и да е поставила Дърт Чичо да пази портите с треперящи ръчички. Треперещи от липса на алкоол, а не от наличие на много моми? Тоя коронавирус подгони маниаците за величие, кои сега търчат пред кръчмето, крещят "Къде ми е короната?" и събират зяпачи, последователи и дори милиционери, дошли да ги приберат и облекат в бели ризки с дълги ръкавки. Прибирайте се в кръчмата, що карантината е за излизане, а не за влизане. Тук е лечебното заведение. Като обърнеш две и си килнал короната на болестта. Наздраве!
Мечо
Коментар
-
Кво става тука, бе? Да не е поставена карантина? Да не би Леля да е затворила Кръчмата и да е поставила Дърт Чичо да пази портите с треперящи ръчички. Треперещи от липса на алкоол, а не от наличие на много моми? Тоя коронавирус подгони маниаците за величие, кои сега търчат пред кръчмето, крещят "Къде ми е короната?" и събират зяпачи, последователи и дори милиционери, дошли да ги приберат и облекат в бели ризки с дълги ръкавки. Прибирайте се в кръчмата, що карантината е за излизане, а не за влизане. Тук е лечебното заведение. Като обърнеш две и си килнал короната на болестта. Наздраве!
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
Добро утро !
Чичи е по любоФФта.......
Нооо, Наздраве !
пп Донесоха ми 10 л убава ракия......Вече ми е широко около душата и черпя с по 25 гр....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнениеСтавайте! Требва се зарезва и после да се нарезвате. Чичи вече почна. Честит празник!
............................
Добро утро !
Чичи е по любоФФта.......
Нооо, Наздраве !
пп Донесоха ми 10 л убава ракия......Вече ми е широко около душата и черпя с по 25 гр....
Коментар
Коментар