Първоначално изпратено от Ender
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
Не бре деди...Качеството почва с 18 херца.....
2 -та са за душата а останалото за слуха....
Иначе ако под херца разбираш години - с две ръце съм за! За уискито говоря.....И това ще мине ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
Добро утро !
Не заменям Кака ни за Порше (или Порша), ни за мерки 175/58.....
Изпаднах в 5 мин заблуждение......Виноват !
Наздраве !Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
Коментар
-
Първоначално изпратено от Вълчо-34 Разгледай мнениеКабелите вътре двойни ли са?
Но нищо общо с купешките нямат.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Вълчо-34 Разгледай мнениеНаздраве! Аз съседите ги лекувам с 9 симфония и 4 годишни. Един приятел ми даде диск на Годсмак - нежно започва с около 25-30 херца. А после.....
Кабелите вътре двойни ли са?
2 -та са за душата а останалото за слуха....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение
Абе, Чичи е на 2х30. Не очаквай от него ясна мисл. Моите тиквета юли ше ги чака. Ма, неговите доматета заминаха за догодина. Така е като се заглежда по чуждите градини.
На мястото на измръзналото, подкараха нови листа...
пп Сега ми направиха салата с червени къдрави благинки и с 2х30 гр джинджифилка, душата ми се радва ...
Скапах се от работа, изгорях на тениска, но ми е много харашо...Смятам да подремна ....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ender Разгледай мнение......................................
Съседите много им се радват. И на полицаите ще се обадят след малко - да ги поканят да чуят...
.....................
Наздраве!
Кабелите вътре двойни ли са?
И това ще мине ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
Да, ама Кака е кака. Пък тая мадама трябва да я проследиш с повишено внимание как паркира колата си
Наздраве!
Не заменям Кака ни за Порше (или Порша), ни за мерки 175/58.....
Изпаднах в 5 мин заблуждение......Виноват !
Наздраве !
Коментар
-
Първоначално изпратено от Вълчо-34 Разгледай мнениеЕнди, ще ме накараш на стари години да си припомням кънтри!
Съседите много им се радват. И на полицаите ще се обадят след малко - да ги поканят да чуят...
https://youtu.be/PEjyho4qPi4
Наздраве!Last edited by Ender; 17.05.2020, 22:28.
Коментар
-
Защо марокански, ма, сахелските са по-наблизо? И неам ли свещеното право да си избирам бича божи? Ти ме лишаваш от моите свещени, естествени граждански права само защото напоследък се застоявам на село. Каква си ти - терорист, тиран или душманин? Наздраве, Дръндуш-манке!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ender Разгледай мнениеС Дедо Вълчо се запихме в погрешната тема... та наздраве и тъдява!
https://youtu.be/B9FzVhw8_bY
Наздраве!И това ще мине ...
Коментар
-
Защо марокански, ма, сахелските са по-наблизо? И неам ли свещеното право да си избирам бича божи? Ти ме лишаваш от моите свещени, естествени граждански права само защото напоследък се застоявам на село. Каква си ти - терорист, тиран или душманин? Наздраве, Дръндуш-манке!
Наздраве, Мрънкало!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
Кака да не е Свети Илия, бре!? Кво ти пратя, това ще е/може и марокански скакалци/!
Наздраве, Мрънкало!
Коментар
Коментар