Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение
Четири деня на гости готвя и ги поя. Добре че днес не продължихме по същество, че бахтън ми дойде от ракия. А они ги мешаха 5-6 напитки силни, крепки. Даже винцето възходящо от рицина през мавруд и обсъждания тук бял мавруд, та до едно домашно от миналата година, станало ароматно и гъсто като токайско. Добре че аз държах правата ракиена линия. И хамака клатех за почивка по средата на дългите запивки.
К'о си клатил на хамака бре ...?
Люлял си, не си клатил....
На твоите години и това е нещо...Дет се вика - а, ич...
Наздраве !
Коментар
-
Днес било празник на ергените и разведените. Що Ден на Независимостта с главно Н.
А на съединението че поканиш некоя мома да се съедините ли.Last edited by Todor Sabev; 23.09.2020, 01:49.
- 1 like
Коментар
-
Днес било празник на ергените и разведените. Що Ден на Независимостта с главно Н.
Наздраве на всички!
Коментар
-
Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнениеДа спазим старата хъшовска традиция и важните дела на духа да си ги вършим в Кръчмата)
Честит Празник и не щадете бъчвата)
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
Значи правилно сме се притеснили, да не си се спънал някъде преди хамака, Айде добре си дошъл в изтрезвителя
Коментар
-
Четири деня на гости готвя и ги поя. Добре че днес не продължихме по същество, че бахтън ми дойде от ракия. А они ги мешаха 5-6 напитки силни, крепки. Даже винцето възходящо от рицина през мавруд и обсъждания тук бял мавруд, та до едно домашно от миналата година, станало ароматно и гъсто като токайско. Добре че аз държах правата ракиена линия. И хамака клатех за почивка по средата на дългите запивки.
Коментар
-
Арахната несвойствено за него не е писал скоро?! Дано се е изгубил по тъча зарад дегустация на подбрани питиета или да е залитнал по някоя съседка, т.е да е в отлично здраве, за което казваме наздраве
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
Я го е язвата свила или пък подаграта. Може и ишиасът му да се и обадил.
Наздраве, Преци!Сега тече и смяна на сезона та е възможно някоя стара болежка да напомни за себе си. Ама няма да говорим с лошо, Дано поводът при Тарантулчо е бил от приятните и полендачето пак да влезе скоро във форумна форма
Свиквам с новите думиНаздраве
Коментар
-
Арахната несвойствено за него не е писал скоро?! Дано се е изгубил по тъча зарад дегустация на подбрани питиета или да е залитнал по някоя съседка, т.е да е в отлично здраве, за което казваме наздраве
Наздраве, Преци!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
Мдъъъ, Арахната се радва на небивала гальовност от моя страна. Не върви да не съм му съответстваща.
Наздраве, Преци!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ender Разгледай мнениеЯвно не е чистокръвен. Традицията по него край повелява, да се бере продукцията на комшията.
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеА бе,не е баш тъй. Имам си един такъв "фолкор" у кочинката и по мои лични наблюдения, редвно си обира продукцията.
Наздраве!
Коментар
-
Верно, че полендаци беше думата.
То направо гальовно звучи, помня, че веднъж го беше казала на Тарантул. Не върви да не съм му съответстваща.
Наздраве, Преци!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
Коментар