If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Свещеник предложил на монахиня да я откара до манастира. В един момент, тя скръстила крака, така че единият й крак се оголил. Отецът едва не катастрофирал. След като овладял колата, той леко прокарал ръката си по крака й.
- Отче, припомнете си Псалм 129 - казала монахинята.
Свещеникът отдръпнал ръката си. Но малко по-късно, докато сменял скорости, той отново поставил ръката си върху крака й.
- Отче, припомнете си Псалм 129 - казала монахинята отново.
- Прости плътската ми слабост, сестро" - извинил се отецът.
След като пристигнали в манастира, монахинята се прибрала. Свещеникът бързо изтичал в църквата за да погледне Псалм 129. Същият гласял: "Давай напред и търси, нагоре ще откриеш благоденствие."
Бизнес поука: Ако не сте добре информирани в професията си, рискувате да пропуснете чудесни възможности.
А аз продължавам да се чудя, откъде идва водата на вятърната мелница.....
За жалост нямам време да се включвам в темите и ми е гадно как се кефите без мене....
И си поркате и хапвате и за псалм 129 си хортувате....
Днес бягайки по задачи се сблъсках с едно красиво дете в един сутерен....
Извинете г-не, ми каза усмихната тя....
Нищо , фръцле, пак заповядай......и отговорих -...
За част от секундата се намуси, а после се засмя.....
Навремето имах един преподавател по "Основи на Правото" ,който "пестейки от закуски" - както сам заяви пред медиите - приватизира под масата банка "Биохим" (тогава - сега е към Уникредито)....Маргарит Мицев се казваше и беше депутат от СДС 1991-93 г. ....
Мисълта ми е,че ти с тия икономии от ядене,току-виж си си купила банка
Майтапа настрана,но от храна не бива да се пести - понеже и аз съм го правил и дори по навик и досега понякога се улавям, че пак го правя (неволно.....), а тва си е груба грешка за здравето особено в днешно време ....С две думи - поне редовно и по-малко трябва да се яде,въпреки всякви финансови трудности, щото ние сме бедни за милиони,а с някви 10-20 лева ни е все тая ....
Спартиии лиготя се в тоо миг точно, и не става дума за такива ми ти "работи", макар да ми се е случвало...но аз съм си решила - образованието ми е най-важно и кУ трябва и гладна ще стоя да сколасам с такси, учебници и всичко. Много го искам, а когато човек иска нещо много е готов на "челни стойки" (компромиси) някакви...
Навремето имах един преподавател по "Основи на Правото" ,който "пестейки от закуски" - както сам заяви пред медиите - приватизира под масата банка "Биохим" (тогава - сега е към Уникредито)....Маргарит Мицев се казваше и беше депутат от СДС 1991-93 г. ....
Мисълта ми е,че ти с тия икономии от ядене,току-виж си си купила банка
Майтапа настрана,но от храна не бива да се пести - понеже и аз съм го правил и дори по навик и досега понякога се улавям, че пак го правя (неволно.....), а тва си е груба грешка за здравето особено в днешно време ....С две думи - поне редовно и по-малко трябва да се яде,въпреки всякви финансови трудности, щото ние сме бедни за милиони,а с някви 10-20 лева ни е все тая ....
Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!
Ей тук имаше добри баници - навремето Муравей Радев като беше фин.министър редовно се отбиваше сутрин (завалията,нали беше майничка и не знаеше кво е софийска баница...)
Тука нямаше на кило - само с предварителна поръчка от 1 ден за цяла баница = 9 лефа ....Продавачката беше безутешна,въпреки че й казах че че ме пръща една Фръцла (демек - мислех да ползвам "връзки" ...., но уви! ...)
Оттам директно до Стефан Караджа - добре че нямаше опашка и за 3.50 взех полвин кило,след което още полвин и тъй за 7 кинта спестих 2 спрямо оная от Сердика....
Навръщане разминах колегата ти адвокат Марковски с едно голямо черно палто,което му стоеше кат харизано , но нейсе ....
Ся сипнах една водка,че отвън ветреца гони дори чакалите и пущам музика :
.... като излезеш от метростанция Средика /посока Халите, Мария Луиза/ - на ъгъла има едно кафе,завиваш наляво - има аптека и малко след аптеката е закусвалнята.. там правят по поръчка питки, баници и разни други екстри
Тука нямаше на кило - само с предварителна поръчка от 1 ден за цяла баница = 9 лефа ....Продавачката беше безутешна,въпреки че й казах че че ме пръща една Фръцла (демек - мислех да ползвам "връзки" ...., но уви! ...)
Оттам директно до Стефан Караджа - добре че нямаше опашка и за 3.50 взех полвин кило,след което още полвин и тъй за 7 кинта спестих 2 спрямо оная от Сердика....
Навръщане разминах колегата ти адвокат Марковски с едно голямо черно палто,което му стоеше кат харизано , но нейсе ....
Ся сипнах една водка,че отвън ветреца гони дори чакалите и пущам музика :
Пилешки шишчета на скара, слагат им чушчица и курмидче, наливна старопрамен, има и неква тъмна, но не ми тича на мен! Морковена с цвекло, ръсено нещо и стискаш лемон!
Наздраве сега моа се опъна малко с едно VSOP
Изедох червеното цвекло и морковите на целият китайски народ /вероятно и на част от виетнамскиот и камбоджанскиот/ вкупом със зехтина и лемоните на гърците и испанците събрани заедно. Тая салатка ша я пропусна.
Мое ли бирата да бъде заменена с бело винци!?
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Пилешки шишчета на скара, слагат им чушчица и курмидче, наливна старопрамен, има и неква тъмна, но не ми тича на мен! Морковена с цвекло, ръсено нещо и стискаш лемон!
Наздраве сега моа се опъна малко с едно VSOP
Спартии хубава баница има в подлеза на Плиска (ако не са я развалили) и другото място е като излезеш от метростанция Средика /посока Халите, Мария Луиза/ - на ъгъла има едно кафе,завиваш наляво - има аптека и малко след аптеката е закусвалнята.. там правят по поръчка питки, баници и разни други екстри
Poli Човек е дълго изречение, написано с много любов и вдъхновение, ала пълно с правописни грешки
Свещеник предложил на монахиня да я откара до манастира. В един момент, тя скръстила крака, така че единият й крак се оголил. Отецът едва не катастрофирал. След като овладял колата, той леко прокарал ръката си по крака й.
- Отче, припомнете си Псалм 129 - казала монахинята.
Свещеникът отдръпнал ръката си. Но малко по-късно, докато сменял скорости, той отново поставил ръката си върху крака й.
- Отче, припомнете си Псалм 129 - казала монахинята отново.
- Прости плътската ми слабост, сестро" - извинил се отецът.
След като пристигнали в манастира, монахинята се прибрала. Свещеникът бързо изтичал в църквата за да погледне Псалм 129. Същият гласял: "Давай напред и търси, нагоре ще откриеш благоденствие."
Бизнес поука: Ако не сте добре информирани в професията си, рискувате да пропуснете чудесни възможности.
Цунки, Фръци!
Кви са тея възбуждащи притчи по обедно време ?!
Айде една и от мен щом тъй ше я караме :
Отива Нане в черквата и сяда при дядо поп да се изповяда.
Попът го пита:
- Какви грехове имаш синко?
Нане казва:
- Ами дядо попе, нали знаеш, такива по тънката част.
- С коя съгреши сине?
- Ами не мога да ти кажа, не е кавалерско, нали знаеш.
Дядо поп:
- Да не е с Пена дето живее до чешмата под мегдана?
- Не, нее дядо попе.
- Да не е с Мара, на баира отгоре до връо?
Нане:
- И с нея не е.
- А да не е Станка, долу до реката при казаня?
- И с нея не е. Стига моля те, не ме разпитвай повече.
Дядо поп накрая му опростил греховете и Нане си тръгва. На входа на черквата го среща Вуте и му вика:
- Абре Нане, що чиниш тука?
- Ааа, нищо, дойдох да взема малко адреси.
Коментар