IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Lelq
    Надявам се да не копае тунел за бягство в склада Крайно време е да видим какви ги върши там
    Яде скришом СЛАНИНА !!!
    Баба ме научи на много неща.
    tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнение
      не го виждам червеното вино, чакам да ми напълнят чашата с мерло(а бе, може и мавруд, да не се шашка бармана) и ....Наздраве ))
      Мое ли да не ползвам прибори и салфетки ... мноо снобарски някак ша са получи!?

П.П. Колето пак се е заврял у склада. Напоследък често се отбива тамака Инвентаризация, дегустация, консумация ... пък ний си чакаме виното
      Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
      Мечо

Коментар

Ама ти си на портокалов сок
        Аз за песента ...
        tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
          Одобрявам
          Наздраве!
          не го виждам червеното вино, чакам да ми напълнят чашата с мерло(а бе, може и мавруд, да не се шашка бармана) и ....Наздраве ))

Коментар

• Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнение
            браво на готвача - от всичко искам да опитам )
            Одобрявам
            Наздраве!
            Мечо

Коментар

• браво на готвача - от всичко искам да опитам )

Коментар

• Глад мори добитъка - давайте обедното меню!
                Мечо

Коментар

На мътеницата , ще дойде добре това http://www.youtube.com/watch?v=Qg44qKSbsdQ
                  Ашколсун !!!
                  tnm

Коментар

• Сипете едно кафе и на мене
                    Life won't wait for you.

Коментар

• Едно ирландско и за дедо, но с двойна....добавка, и без грешки, че отдире, в темата на детската градина (30+), Ойла се взел на сериозно за граматиката.
                      Разбииш ли!
                      И това ще мине ...

Коментар

Ирланско кафе за мен и чаша партакалов сок за Мечо, молим!!!
                        Благодаря, заповядай круши, за смекчаване на горивия вкус на кафето
                        tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
                          Бабините деветини и суеверията са ИЗНАЧАЛНИ ИСТИНИ !!!

Да го Д****************УХА диалектическия материализъм
                          Ирланско кафе за мен и чаша партакалов сок за Мечо, молим!!!
                          Мечо

Коментар

Всъщност, извън майтапа, баба ме научи на много неща. Искаше и за още доста други да ми отвори очите, но за мен това бяха "бабини деветини" и суеверия.
                            Бабините деветини и суеверията са ИЗНАЧАЛНИ ИСТИНИ !!!

Да го Д****************УХА диалектическия материализъм
                            tnm

Коментар

Обаче ... отмъщението е ястие, което се сервира изстинало. Нали, 4i40!?
                              Стара Клингонска поговорка
                              tnm

Коментар

Ааааа , ментите . Май не сте правоспособни да извършвате , магии и заклинания , щом нямате нужният арсенал за ритуалите
                                Ледът няма нищо общо със заклинанията ... и шампанското също
                                Мечо

Коментар

Working...
                                X