Първоначално изпратено от Lelq
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнениене го виждам червеното вино, чакам да ми напълнят чашата с мерло(а бе, може и мавруд, да не се шашка бармана) и ....Наздраве
))
П.П. Колето пак се е заврял у склада. Напоследък често се отбива тамакаИнвентаризация, дегустация, консумация ... пък ний си чакаме виното
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеОдобрявам
Наздраве!) и ....Наздраве
))
Коментар
-
Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнениебраво на готвача - от всичко искам да опитам)
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеИрланско кафе за мен и чаша партакалов сок за Мечо, молим!!!
Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеБабините деветини и суеверията са ИЗНАЧАЛНИ ИСТИНИ !!!
Да го Д****************УХА диалектическия материализъмПриятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеВсъщност, извън майтапа, баба ме научи на много неща. Искаше и за още доста други да ми отвори очите, но за мен това бяха "бабини деветини" и суеверия.
Да го Д****************УХА диалектическия материализъмБаба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеОбаче ... отмъщението е ястие, което се сервира изстинало. Нали, 4i40!?Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
Коментар