IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Айдеее !!!!
    Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Първоначално изпратено от Lelq
      Цяла бъчва може да вземе , само ако е сигурен , че гроздето не е ферментирало и ще пие сок .
      Тц, мен ще носи, ако аз не мога да нося на пиене
      Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
      Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
        Мило, за миг се бЕх заблудил, че жена може да е виновна и в момент на слабост тоз пост се изплъзна от само себе си.
        Е, добре! Щом е само моментно и щом е само слабост ...
        Мечо

Коментар

За заблуда , че ще ни забранят достъпа

http://www.youtube.com/watch?v=zvCBSSwgtg4
          Черпя цялата кръчма с кой каквото може да носи
          За мен двойно - Мечо ми изглежда якичък и няма да има проблем с носенето
          Мечо

Коментар

Добре де и една голяма водка
            За лекарство или за КОМПРЕС
            Баба ме научи на много неща.
            tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
              Съкровище, как ти даде клавиатурата да ги набереш тез грозни слова.!? Аз никога не съм виновна! Причините за стеклите абстоятелства, трябва да се търсят у другите - Мечо, леля и прочие ...
              Наздраве!
              Мило, за миг се бЕх заблудил, че жена може да е виновна и в момент на слабост тоз пост се изплъзна от само себе си.
              Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
                Ти си виновна!!!Вместо да им се обясняваш, трябваше да си строила в две редици и да локат уиски вече.Или ром.
                Съкровище, как ти даде клавиатурата да ги набереш тез грозни слова.!? Аз никога не съм виновна! Причините за стеклите абстоятелства, трябва да се търсят у другите - Мечо, леля и прочие ...
                Наздраве!
                Мечо

Коментар

• Некакво убаво временце се заформя, но се радвам, че здравите принципи надделяват в храма. Хвала на Леля, а на мене Шуменско, щот е напечено и мое се срещнем с некои....в реалния живот де. Ама Шумката ще си я метна на обед...
                  Тууу, още триесе минути...
                  И това ще мине ...

Коментар

Те двама с Мечо действат подмолно. Опитват се да превърнат Кръчмата във Виенска сладкарница. Пристаяш ли си!?
                    Наздраве!
                    Ти си виновна!!!Вместо да им се обясняваш, трябваше да си строила в две редици и да локат уиски вече.Или ром.
                    Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от kev Разгледай мнение
                      Лелче, това е кръчма не е коктейл-бар!

Наздраве!
                      Те двама с Мечо действат подмолно. Опитват се да превърнат Кръчмата във Виенска сладкарница. Пристаяш ли си!?
                      Наздраве!
                      Мечо

Коментар

За мен кафе и някакав фреш , да се разсъня
                        Лелче, това е кръчма не е коктейл-бар!

Наздраве!

Коментар

• Кафе съм пила ... начи минавам на основното питие - едно Бакарди за мен!
                          Мечо

Коментар

Мое ли да не ползвам прибори и салфетки
                            Баба ме научи на много неща.
                            tnm

Коментар

Надявам се да не копае тунел за бягство в склада Крайно време е да видим какви ги върши там
                              време е да зарязваш мътеницата

Коментар

Мое ли да не ползвам прибори и салфетки ... мноо снобарски някак ша са получи!?

П.П. Колето пак се е заврял у склада. Напоследък често се отбива тамака Инвентаризация, дегустация, консумация ... пък ний си чакаме виното
                                мисля да си я сложа салфетката ...да не се окапя, че тия сосове, салати...и тая борба кое по-напред

Колето сигурно рови за някоя бутилка червено...или я забърсва от праха, че май не се е пило скоро такова

Коментар

Working...
                                X