Първоначално изпратено от tnm
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнение...
на теб ш ти направя едно жезвенце...
добреСтрахът трудно се преодолява само със знания
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеБез глупости ... шъ прайш кафе на джезве върху жарта от камината
на теб ш ти направя едно жезвенце...
добреХодя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар
-
Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнениеАЙДЕЕЕЕ !!!
Отваряйки леко запотена старозагорска, метам първите кюфтета на скарата ...
...
кафе-апарата е на профилактика в нацьоналния профилактичен сентер ...
без глупости ...
Вестниците са на масата до вратата ...Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
АЙДЕЕЕЕ !!!
Отваряйки леко запотена старозагорска, метам първите кюфтета на скарата ...
...
кафе-апарата е на профилактика в нацьоналния профилактичен сентер ...
без глупости ...
Вестниците са на масата до вратата ...Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеПрез просото, ама у КАРЦЕРА е студено !!!
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение[QUOTE=precakanoto;1059519078]за кръчмата говорим !!!
.....................а политиката, където се драпаме с червените буклуци
................Вярно са буклуци, тяхната м************************ама !!!.............
Поздрави от един боклук.....
Да сте ми живи и здрави .....
Доколкото знам не си политик.
То че не виждаш, че ни крадат е друг въпрос, но на всеки му е простено да греши и да се заблуждава.Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнениеза кръчмата говорим !!!
При Колча няма карцер. Тва е най-готиния пич-кръчмар. И Греъм е готин! Та като идваме в кръчмата винаги е готино и топло., а не като в темата за политиката, където се драпаме с червените буклуци
Ся съм затормозен и не мога да мисля, затова ще цитирам:
Критика на догмите
Първоначално терминът "догма" означава "учение". Според Кант догматизмът е неизбежен като форма на всяко знание и наука. Учените създават относително завършени системи от знания. Систематичността и завършеността на дадена теория я прави догматична, доколкото теорията се противи на всяка по нататъшна промяна.
Постепенно обаче терминът "догма" придобива отрицателен оттенък. С него се наименоват учения, които не търпят критика. Догматик е човек, който не допуска съмнения в своите възгледи.
Догматикът винаги преживява своя свят като единствен и завършен, въпреки че това е само един от многото човешки светове. Догматикът не допуска други гледни точки, не приема развитие на знанието.
Учебник по философия за 11 класБаба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеПрез просото, ама у КАРЦЕРА е студено !!!
При Колча няма карцер. Тва е най-готиния пич-кръчмар. И Греъм е готин! Та като идваме в кръчмата винаги е готино и топло., а не като в темата за политиката, където се драпаме с червените буклуциНе е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнениеА кой да разбере тука, че е на трезва глава!? Карай през просото и не се фтелясвайБаба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеЛюбов, опасност, битие и нищо. А бре, тука разрешено ли е да се филососва на трезва глава ???Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
Наздраве, докато чакаме Колето да сипи!
Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
Коментар