Първоначално изпратено от tnm
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеТъй де, все свои хора сме. На никого няма да кажем.Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от LelqНещо май , те е докоснало .Разкажи на по чашка
...
Колко често са съскали вражи стрели
срещу мен и дори не съм трепвал,
но щом твойта рокля край мен шумоли,
разтреперан, безсилен се сепвам.
....Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от Вълчо-34 Разгледай мнениеКви статии туканка, я да докоснем по едно 18 годишно, .... например Джони
Малееее,па се объркАх.Ма така ми се щеше.Last edited by ExtraRange; 15.10.2013, 17:56.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнениеПст, Вълче...
Жонито е мъжко бе ..Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от Вълчо-34 Разгледай мнениеКви статии туканка, я да докоснем по едно 18 годишно, .... например Джони
Жонито е мъжко бе ..Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар
-
Първоначално изпратено от ExtraRange Разгледай мнениеТова-ясно.Дай неква статия за красотата на докосването.И това ще мине ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеСланинката - на жартаБаба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеСуджука не е като сланината...Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеСлед толку ирланско кафе, ко зема ножа, мое да се контузя.
Колето да го пусне на машинката. Тънко, дебело - квото са получи.
Наздраве!Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от Вълчо-34 Разгледай мнениеЕй, знам че тука си убуу. Бира, после една биичка и накрая може едно бире!
Е, ако некоя от дамите нареже суджуче, НА ТЪНКО, нема да е лошо!
Убав ден на сите пиьеници!
Колето да го пусне на машинката. Тънко, дебело - квото са получи.
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
Коментар