IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Lelq
    Хайде Ама като разбием Склада , да не ни обвинят в революция
    Като разбием склада, НИЕ ще сме тези дето обвиняват !!!
    Баба ме научи на много неща.
    tnm

Коментар

• Да отидем да проверим !!!

tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от Вълчо-34 Разгледай мнение
        Малко неудобно, но или е някоя нова дама, или .....
        tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от Lelq
          Добро утро и наздраве ! Страхотен ден да имаме

пп. tnm , почти се бях навила да видя какви ги върши в тоя склад и той изчезна С някой друг ще да е там , да правят ревизия . Кой липсва ?
          Малко неудобно, но или е някоя нова дама, или .....
          И това ще мине ...

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
            Наздраве, Вълчо!

П.П. Според мен Колето най-после е успял да склони Lelq да посети склада и да й покаже наличностите.
            Згодихме се !!! Згодихме се !!!

И на сватбата ще ги наредиме Роднина Кръчмар Роднина Кръчмар !!!
            tnm

Коментар

Аре да отворим кръчмата, че Колчо кой знае с коя сервитьорка се е напъхал в склада и не чуе удрянето на звънеца. Сипвам на сички ранобудници по едно двойно ирландско със засилен уклон на добавката, може и биричка за по-трудно освежаващите се!

Иначе тиа мойте ми скрили лупата, та требе по спомени да целим копчетията на клавитурата!

Ей, старос-нерадос, Тънъмънче, забраих да ти благодарим за конячето - вълшебно!
              Едно време ми помагаше, ма съм заборавил за кво....
              Наздраве, Вълчо!

П.П. Според мен Колето най-после е успял да склони Lelq да посети склада и да й покаже наличностите.
              Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
              Мечо

Коментар

• Аре да отворим кръчмата, че Колчо кой знае с коя сервитьорка се е напъхал в склада и не чуе удрянето на звънеца. Сипвам на сички ранобудници по едно двойно ирландско със засилен уклон на добавката, може и биричка за по-трудно освежаващите се!

Иначе тиа мойте ми скрили лупата, та требе по спомени да целим копчетията на клавитурата!

Ей, старос-нерадос, Тънъмънче, забраих да ти благодарим за конячето - вълшебно!
                Едно време ми помагаше, ма съм заборавил за кво....
                И това ще мине ...

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
                  Ова е ного за дедо Вълчо. Он е стар човек !!!
                  Субективно за теб мое да е стар, ама за некои други хора може баш да си у подходящата възрас.
                  Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
                    Ова е ного за дедо Вълчо. Он е стар човек !!!
                    tnm

Коментар

• Тенкю вери мъч, тешекюр, демек!

На обед мисля една реална биричка да наставя на нещо по-леко, че дохторите ми дават некви илачи, че требвало да се фнимава....
                      И това ще мине ...

Коментар

Съвсем навреме, Тънъмънче, много хубава седмица, усмивки и спокойствие.
                        Тука ми направили реално кафе без прибавки, та ако може във виртуалната кръчма само отделно едно коняче, квот доде!
                        Хубав ден на всички!
                        Мечо

Коментар

• От здраве да се не отървете !!!
                          tnm

Коментар

• Съвсем навреме, Тънъмънче, много хубава седмица, усмивки и спокойствие.
                            Тука ми направили реално кафе без прибавки, та ако може във виртуалната кръчма само отделно едно коняче, квот доде!
                            Хубав ден на всички!
                            И това ще мине ...

Коментар

• Време е за едно късо ирланско кафе.
                              Наздраве!
                              Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
                                Тъпо ми е ...
                                И още ми се пие ..!
                                ..........................
                                Пийнах 40 гр и пак ми е тъпо...
                                И още повече ми се пие...
                                Пий,пий.....Аз боря грипа с водка и червено вино в пропорция 3 по 5 (т.е 3 големи водки и после 5 чаши от същите,но с вино) .За водката мезя със сланина,а виното с луканка "Маджаров" - тоз вирус е някъф свинско-птичи мутант и трудно се тръшва ...Мисля да викна и "консумация" щото след обливането със студена вода трябва да се вдига рязко телесната температура ,т.е. гледането на "Сибирския бръснар" не се препоръчва за лица под 45 години със смачкана душевна натура

Armin Van Buuren - In And Out Of Love (bg subs) - http://vbox7.com/play:c774ee23
                                Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

Working...
                                X