Първоначално изпратено от Lelq
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Вълчо-34 Разгледай мнениеМалко неудобно, но или е някоя нова дама, или .....Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеНаздраве, Вълчо!
П.П. Според мен Колето най-после е успял да склони Lelq да посети склада и да й покаже наличностите.
И на сватбата ще ги наредиме Роднина Кръчмар Роднина Кръчмар !!!Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от Вълчо-34 Разгледай мнениеАре да отворим кръчмата, че Колчо кой знае с коя сервитьорка се е напъхал в склада и не чуе удрянето на звънеца. Сипвам на сички ранобудници по едно двойно ирландско със засилен уклон на добавката, може и биричка за по-трудно освежаващите се!
Иначе тиа мойте ми скрили лупата, та требе по спомени да целим копчетията на клавитурата!
Ей, старос-нерадос, Тънъмънче, забраих да ти благодарим за конячето - вълшебно!
Едно време ми помагаше, ма съм заборавил за кво....
П.П. Според мен Колето най-после е успял да склони Lelq да посети склада и да й покаже наличностите.
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Аре да отворим кръчмата, че Колчо кой знае с коя сервитьорка се е напъхал в склада и не чуе удрянето на звънеца. Сипвам на сички ранобудници по едно двойно ирландско със засилен уклон на добавката, може и биричка за по-трудно освежаващите се!
Иначе тиа мойте ми скрили лупата, та требе по спомени да целим копчетията на клавитурата!
Ей, старос-нерадос, Тънъмънче, забраих да ти благодарим за конячето - вълшебно!
Едно време ми помагаше, ма съм заборавил за кво....И това ще мине ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеОва е ного за дедо Вълчо. Он е стар човек !!!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеБаба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от Вълчо-34 Разгледай мнениеСъвсем навреме, Тънъмънче, много хубава седмица, усмивки и спокойствие.
Тука ми направили реално кафе без прибавки, та ако може във виртуалната кръчма само отделно едно коняче, квот доде!
Хубав ден на всички!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеТъпо ми е ...
И още ми се пие ..!
..........................
Пийнах 40 гр и пак ми е тъпо...
И още повече ми се пие...и трудно се тръшва
...Мисля да викна и "консумация" щото след обливането със студена вода трябва да се вдига рязко телесната температура ,т.е. гледането на "Сибирския бръснар" не се препоръчва за лица под 45 години със смачкана душевна натура
Armin Van Buuren - In And Out Of Love (bg subs) - http://vbox7.com/play:c774ee23Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!
Коментар
Коментар