IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение

Качи я през Прикачи.цом. Малко по-бавно е, но снимката стои по-добре във форума.

Аз заснех една черна габровска котка. Любимец е на баща ми и съседите му. Добре охранена и много мързелива.

Наздраве, Преци!
    Click image for larger version

Name:	gora-2.jpg
Views:	1
Size:	33.7 КБ
ID:	3678603

не го ползвах това прикачи.ком и преработих през някаква тъпа програма, та е малко дървено и не се вижда добре,
    Дърветата са идеално прави, и сякаш се събират в небето, но изобщо не се събират а са вертикални. Леонардо още е констатирал "несъвършенството" на окото, но Дюрер е задълбал в тази аномалия и успява да моделира още по-точно и геометрично да конструира точните линии на перспективата, изобщо е бил нещо като немския Леонардо Фотокамерите просто повтарят конструкцията на окото, затова повтарят ефекта,
    А понеже са малки животинки Котките трябва да ги снимаш с тел. от много близко, да кажем 50 см. за да се види цялата им прелест, (пак заради това, че обектива на тел е правен широкоъгълен, за да "хваща повече неща в пейзажа")

Коментар

Качи я през Прикачи.цом. Малко по-бавно е, но снимката стои по-добре във форума.

Аз заснех една черна габровска котка. Любимец е на баща ми и съседите му. Добре охранена и много мързелива.

Наздраве, Преци!
      Прекрасна габроовска мързелана - дебелана .

Аз пък да питъм не бехте ли у Габрово на челно място по усвояване на евро средства. Къв е тоя избушен стълб.

Коментар

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение

Шегувам се за астрологията, беше предложена, заради допълнението избавящо от скука И аз избягах от скуката миналата неделя - на разходка в гората та сега точно го констатирам като си разглежdах снимката от тел, която обаче форума не иска да приеме в оригинал и трябва да я преработвам, за да не излезе дребна и неразличима иначе я кръстих " перспектива в чест на Албрехт Дюрер"

Наздраве, Преци!
        Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
        Мечо

Коментар

Ич нищо не разбирам от астрология и май въобще не ме влече. Другите 2/3-ти са огнени знаци според зодиака, но аз толкова и от зодии се интересувам.
          Наздраве, Преци!
          Шегувам се за астрологията, беше предложена, заради допълнението избавящо от скука
          Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
          ....а по-голяма част от другите са, за да не скучая.
          И аз избягах от скуката миналата неделя - на разходка в гората та сега точно го констатирам като си разглежdах снимката от тел, която обаче форума не иска да приеме в оригинал и трябва да я преработвам, за да не излезе дребна и неразличима иначе я кръстих " перспектива в чест на Албрехт Дюрер"
          Last edited by precakanoto; 17.11.2020, 23:52.

Коментар

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
            Тъй тъй, астрология и звездобройство допълват билкарство и зороастризъм, особено ако се налага да нареждаш приоритетите на огнената част от зодиака, но пък пълноправна в пещерата ))
            Наздраве
            Ич нищо не разбирам от астрология и май въобще не ме влече. Другите 2/3-ти са огнени знаци според зодиака, но аз толкова и от зодии се интересувам.
            Наздраве, Преци!
            Мечо

Коментар

Сър Събев, аз с отличавам с богат набор от интереси. Билкарството и някои други езически практики са основните, а по-голяма част от другите са, за да не скучая.
              Наздраве!
              Тъй тъй, астрология и звездобройство допълват билкарство и зороастризъм, особено ако се налага да нареждаш приоритетите на огнената част от зодиака, но пък пълноправна в пещерата ))
              Наздраве

Коментар

• Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение

Драга Кака, бензиновият трион така отскача, че може да видиш пастта на акулата съвсем отблизо. Съчетана с рев на крокодил. Верно, че и ти ръмжиш и риташ, ала в случая едва ли ще имаш предимство. Затова ще ти връча една вилица или още по-добре, японски пръчици за мезене и каквото навредиш с тях - толкова. Само глей да не ми изядеш закуската. Наздраве, Дрънгейшо!
                Мрънкало, не ме мисли, а вдигай мизата! За бамбукови пръчици и закуска, не можеш спря порива ми да руша.
                Наздраве!

П.П. Пък напролет ще дойда, че да се наслаждаваме с теб на цъфнала ти сакура
                Мечо

Коментар

Макар и разрушение, това си е работа. А работата, както знаеш, никога не ми носи кеф. Затова по-набързо, без влагане на много усилия - важното е след мен, на теб да ти се отвори работа.
                  Наздраве, Мрънкало!
                  Драга Кака, бензиновият трион така отскача, че може да видиш пастта на акулата съвсем отблизо. Съчетана с рев на крокодил. Верно, че и ти ръмжиш и риташ, ала в случая едва ли ще имаш предимство. Затова ще ти връча една вилица или още по-добре, японски пръчици за мезене и каквото навредиш с тях - толкова. Само глей да не ми изядеш закуската. Наздраве, Дрънгейшо!

Коментар

Аз мислех да си правиш кеф по-дълго време, ама ти искаш бързо да рушиш. Дано си помислим, че все още си фурия. Ма не си. Вече си паднала от ураган на буря първа степен - лек есенен щорм. Наздраве, Дрънщормовачке!
                    Макар и разрушение, това си е работа. А работата, както знаеш, никога не ми носи кеф. Затова по-набързо, без влагане на много усилия - важното е след мен, на теб да ти се отвори работа.
                    Наздраве, Мрънкало!
                    Мечо

Коментар

Брадвата с ниско КПД. Каквато съм яка и здрава, идеално ще ми пасне един бензиномоторен трион. Като се развъртя, ще имаш клечки за зъби до края на съществуването си.
                      Наздраве, Мрънкало!
                      Аз мислех да си правиш кеф по-дълго време, ама ти искаш бързо да рушиш. Дано си помислим, че все още си фурия. Ма не си. Вече си паднала от ураган на буря първа степен - лек есенен щорм. Наздраве, Дрънщормовачке!

Коментар

• Първоначално изпратено от Todor Sabev Разгледай мнение

Аре ся, Фреди Кюгер у женски род. То си мислех, че само вещарство практикуваш.
                        Сър Събев, аз с отличавам с богат набор от интереси. Билкарството и някои други езически практики са основните, а по-голяма част от другите са, за да не скучая.
                        Наздраве!
                        Мечо

Коментар

Брадвата с ниско КПД. Каквато съм яка и здрава, идеално ще ми пасне един бензиномоторен трион. Като се развъртя, ще имаш клечки за зъби до края на съществуването си.
                          Наздраве, Мрънкало!
                          Аре ся, Фреди Кюгер у женски род. То си мислех, че само вещарство практикуваш.
                          Last edited by Todor Sabev; 17.11.2020, 20:56.

Коментар

Наздраве, Мрънкало!

Изобщо НЕ Е до това, да си яка и здрава! НЕ се занимавай с неща, които си мислиш, че можеш, защото ти изглеждат леки!

............

Най-вероятно той ще трябва да ти асистира - в началото - за да припалиш... ... (не само в началото!)

... един гвоздей да "намериш" и си аут. На бас, че не моЕш да смениш веригата... ... (пак той ще трябва...)

... а това - дори една клечка за зъби да моЕш да "издялаш" - ще ти коства - в най-добрия случай - маникюр... (ще се кръстиш, ако е само това!)... (той - с аптечката до теб!)

За вида на горивото и пропорцията - няма да говорим... ... (то се знае кой)...

...........

Отстрани може би изглежда елементарно..., а една дама още ме гледа на криво, че не съм я "научил"...

Коментар

Надай са. Не че е невъзможно. Таз година удариха два земтръса наоколо. Но те разбричкват зиданото, а скованото им устоява. От всички бедствия ти си най-големото. Ако се ръзвъртиш с едно брадве, сума поразии ще наделкаш. Здраве да е!
                              Наздраве, Мрънкало!
                              Мечо

Коментар

Вятър, сняг, земетресение - има ли значение, кое ще причини падането на архитектурното ти въображение.
                                Наздраве!

П.П. Не те кълна, просто размишлявам на глас.
                                Надай са. Не че е невъзможно. Таз година удариха два земтръса наоколо. Но те разбричкват зиданото, а скованото им устоява. От всички бедствия ти си най-големото. Ако се ръзвъртиш с едно брадве, сума поразии ще наделкаш. Здраве да е!

Коментар

Working...
                                X