Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнениеСпокойно,
бех до СКЛАДА ...
...
пак тоа водомер... деееаБаба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеЩо е такава скука в Кръчмата,бе?Сичките ли сте заети да праите кинти на тая пуста борса?
Добро утро, в таа мъгла некой види ли де е мерлото, да разлеем и да попиваме от ирландското кааве!
Убав ден!И това ще мине ...
Коментар
-
Наздраве
http://www.youtube.com/watch?v=dTFVjjg9ge4
http://www.youtube.com/watch?v=Warq_KUocB4
Как сте след всичките именни дни?
Last edited by фръцла ежкова; 08.01.2014, 14:24.Poli Човек е дълго изречение, написано с много любов и вдъхновение, ала пълно с правописни грешки
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеЗабраили са, щот си веке дърт и не ги държиш здраво !!!
А за добавката в реалното кааве, точно бабите знаат отлично как се праи!И това ще мине ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Вълчо-34 Разгледай мнениеДобро утро, Лелче, и вся остальная височайшая аудитория!
Свежо отпускане след празниците, бабите..., дедо какви две-три баби познава .... да са живи и здрави, то като нема Дедов ден, па ше зема аз да почерпя туканка!
Пак са забраили да ми сложат добавката в кафето, добре, че има от онея бонбони, вътре с течност...
Убав ден!Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Добро утро, Лелче, и вся остальная височайшая аудитория!
Свежо отпускане след празниците, бабите..., дедо какви две-три баби познава .... да са живи и здрави, то като нема Дедов ден, па ше зема аз да почерпя туканка!
Пак са забраили да ми сложат добавката в кафето, добре, че има от онея бонбони, вътре с течност...
Убав ден!И това ще мине ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Вълчо-34 Разгледай мнениеПредлагам да го отстраниме от управлението и стопанисването на кръчмата!!!
То не може да се седи само у склада, я!
И считам, че е крайно неправилно Иванов ден да е веднага след Йорданов ден!
Да са живи и здрави сички именяци!
Наздраве.
Мммм, мъгла, мръвки, мерло, миндер...
А утре било Бабинден ... и моите колежки в зряла възраст от тази вечер са зафанали да месат пити и да дърпат банициПриятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
А !!!
Само без глупости и нечестиви мисли ...
Спокойно, драги мои ...
пиеньето, както обикновено си остава моя грижа ...
и количеството(както винагЕ достатъчно)
и ценоразписта - абселютно фрее !!!
Просто имах необходимос да се изкажа по един въпрос там...
...
нолЕ ...Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар
Коментар