IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнение
      Спокойно,
      бех до СКЛАДА ...
      ...
      пак тоа водомер... деееа
      Шунтирай го !!!
      Баба ме научи на много неща.
      tnm

Коментар

• Сипете и на мене нещо ободряващо.
        Life won't wait for you.

Коментар

• Добро утро на всички !
          Наздраве с едно кафе ....

Коментар

• Спокойно,
            бех до СКЛАДА ...
            ...
            пак тоа водомер... деееа
            Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
              Що е такава скука в Кръчмата,бе?Сичките ли сте заети да праите кинти на тая пуста борса?
              Е па тихо си поркаме в кьошето, и се радваме на югозападния ветър.

Добро утро, в таа мъгла некой види ли де е мерлото, да разлеем и да попиваме от ирландското кааве!
              Убав ден!
              И това ще мине ...

Коментар

• Що е такава скука в Кръчмата,бе?Сичките ли сте заети да праите кинти на тая пуста борса?
                Life won't wait for you.

Коментар

• Някой ценител да се интересува от 35 г вино - бяло и червено. Бутилирано, полусухо....

Коментар

• Наздраве

http://www.youtube.com/watch?v=dTFVjjg9ge4

http://www.youtube.com/watch?v=Warq_KUocB4

Как сте след всичките именни дни?

Last edited by фръцла ежкова; 08.01.2014, 14:24.
                    Poli Човек е дълго изречение, написано с много любов и вдъхновение, ала пълно с правописни грешки

Коментар

• Нека философските въпроси да ги отложиме за обедното меню.Сега още не съм се разсънил.
                      Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
                        Забраили са, щот си веке дърт и не ги държиш здраво !!!
                        Мечо, Мечо, млад си и неопитен - жената колко по-здраво я държиш, толкова в един момент по-далече отива.

А за добавката в реалното кааве, точно бабите знаат отлично как се праи!
                        И това ще мине ...

Коментар

• Първоначално изпратено от Вълчо-34 Разгледай мнение
                          Добро утро, Лелче, и вся остальная височайшая аудитория!

Свежо отпускане след празниците, бабите..., дедо какви две-три баби познава .... да са живи и здрави, то като нема Дедов ден, па ше зема аз да почерпя туканка!

Пак са забраили да ми сложат добавката в кафето, добре, че има от онея бонбони, вътре с течност...

Убав ден!
                          Забраили са, щот си веке дърт и не ги държиш здраво !!!
                          Баба ме научи на много неща.
                          tnm

Коментар

• Добро утро, Лелче, и вся остальная височайшая аудитория!

Свежо отпускане след празниците, бабите..., дедо какви две-три баби познава .... да са живи и здрави, то като нема Дедов ден, па ше зема аз да почерпя туканка!

Пак са забраили да ми сложат добавката в кафето, добре, че има от онея бонбони, вътре с течност...

Убав ден!
                            И това ще мине ...

Коментар

• Първоначално изпратено от Вълчо-34 Разгледай мнение
                              Предлагам да го отстраниме от управлението и стопанисването на кръчмата!!!
                              То не може да се седи само у склада, я!

И считам, че е крайно неправилно Иванов ден да е веднага след Йорданов ден!
                              Да са живи и здрави сички именяци!
                              Наздраве.
                              Мммм, мъгла, мръвки, мерло, миндер...
                              Ми, май е по-добре Йордановден да се празнува по нов стил, па Ивановден да се празнува по стар.
                              А утре било Бабинден ... и моите колежки в зряла възраст от тази вечер са зафанали да месат пити и да дърпат баници
                              Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
                              Мечо

Коментар

• А !!!
                                Само без глупости и нечестиви мисли ...
                                Спокойно, драги мои ...
                                пиеньето, както обикновено си остава моя грижа ...
                                и количеството(както винагЕ достатъчно)
                                и ценоразписта - абселютно фрее !!!
                                Просто имах необходимос да се изкажа по един въпрос там...
                                ...
                                нолЕ ...
                                Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

Working...
                                X