IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
    Алооуу, болните...
    Наздраве !
    Както си порках 25 гр от вискито, ми донесоха някаква руска водка - "Бял ключ" ( каквото и да значи това)....Сега я пробвам - не е лоша.....
    Зобя сурови ядки от кайсия - горчат, та се не траят....( една от храните с доказан антитуморен ефект....)
    Това време е само за дрямка...
    Алооууу, 4i40!
    Ти като човек с богат житейски опит знаеш, че жената е или болна или недоволна
    Ама у Кръчмата избягваме да недоволстваме /само от време на време/ и само боледуваме
    Наздраве!
    Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
    Мечо

Коментар

• Сигур и на Дедо Вълче са му баннали пиенето, ама е итър и не се издава
      Баба ме научи на много неща.
      tnm

Коментар

• Не, бре Чичо, къде видя болни? Чисто здрави сме си, до второ нареждане.
        Въпросът беше дали да се разболеем доброзорно.
        Ай наздраве!
        Знанието само по себе си не струва много, ако липсва въображение.

Коментар

• Алооуу, болните...
          Наздраве !
          Както си порках 25 гр от вискито, ми донесоха някаква руска водка - "Бял ключ" ( каквото и да значи това)....Сега я пробвам - не е лоша.....
          Зобя сурови ядки от кайсия - горчат, та се не траят....( една от храните с доказан антитуморен ефект....)
          Това време е само за дрямка...

Коментар

• Да, благодаря, Тънмънче, видях го.
            Освен това, ме пратиха да си извадя и удостоверение за постоянен адрес и да споделя какво недобро, меко казано, впечатление ми направи една трудеща се дама в сферата на българския бюджет. Толкова се беше заиграла в някаква фейсбук игра, че не ни забеляза, усети се след 1-2 минути и затвори набързо играта. Ами хубаво е, бе хора от време на време този интернет да се използва и за ограмотяване, но кой ли ме пита?

Коментар

• Първоначално изпратено от mia11 Разгледай мнение
              Опа, като заговорихте за дофтури, ми се прирева- барман, сипи ако обичаш нещо меко, леко, но успокоително!
              Рекох аз да си подновявам здравна книжка, и по новите правила ша ма заразяват с туберкулозни бактерии, тоест ще ме бодат за манту. Дали няма друга опция с кръвни тестове, бре скъпи приятели?
              Или ти правят манту, или ти вземат кръв от вената. Теста с кръв от вената се прави по-рядко и май не се заплаща от здравната каса.

П.П Бях забравила как се казва теста и ходих да питам Чичко Гугъл - КВАНТИФЕРОНОВ ТЕСТ.
              Last edited by tnm; 06.03.2014, 16:01.
              Мечо

Коментар

• Опа, като заговорихте за дофтури, ми се прирева- барман, сипи ако обичаш нещо меко, леко, но успокоително!
                Рекох аз да си подновявам здравна книжка, и по новите правила ша ма заразяват с туберкулозни бактерии, тоест ще ме бодат за манту. Дали няма друга опция с кръвни тестове, бре скъпи приятели?

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
                  Еееее ... екстра.Браво.Наздраве и на тебе.
                  P.S. На мен са ми баннали алкохола за месец-месец и нещо но .... тука по едно малко може.
                  Пък аз съм баннала дофторите за повече от месец, месец и нещо
                  Наздраве, с червено вино!
                  Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнение
                    Ай по бира ...
                    Е такова събуждане харесвам - мое ли за мене туборгче...
                    Убав ден на сички!
                    И това ще мине ...

Коментар

• Ай по бира ...
                      Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• червено винце от сърце-да сипем в нашто колелце(кръгче,компаниика, групичка или други....по подразбиране..) НАЗДРАВИЧКА
                        Last edited by orakula; 06.03.2014, 01:13.

Коментар

• Първоначално изпратено от kar1k Разгледай мнение
                          А бе колеги да ви попитам, колко често ходихте по кръчми? Аз лично 2 пъти седмично.
                          Аз ходя по-често.
                          Но не лично - краката сами ме отвеждат там.

А що питаш?

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение

Наздраве!
                            Еееее ... екстра.Браво.Наздраве и на тебе.
                            P.S. На мен са ми баннали алкохола за месец-месец и нещо но .... тука по едно малко може.
                            Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
                              Сипете бе алоооооо ....

Наздраве!
                              Мечо

Коментар

• Сипете бе алоооооо ....
                                Life won't wait for you.

Коментар

Working...
                                X