Първоначално изпратено от Вълчо-34
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеЛенено семе !
Сега се сетих....Снощи главата ми беше на метър от тялото.....
Не пазя диета ....Само зелената салата в неограничено количество, вечер...Затова и добавям разни благинки ( сирене, кашкавал....семки....маслинки...)
За месец-два свалям 4-5кг без мъки и страдания....от 96 ставам 91кг....За лятото е нужно..... Ако не друго, трябва да мое поне да затисне дамата като воденичен камък
П.П. Попитах за семената от чия, защото ми разказват едни легенди за тях...Не за отслабване, а произвеждане на червени кръвни телца.
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеДребни, лъскави ... да не е семена от чия!?
П.П. Сега за диетите ....
По-едрата 1/3 пълноправен член на фамилията и една наша позната бяха все в някакви схеми и хранителни режими
Та от тази дама чух един велик лаф, които се отнасяше за тях двамата: Ще си умрем гладни и дебели
Сега се сетих....Снощи главата ми беше на метър от тялото.....
Не пазя диета ....Само зелената салата в неограничено количество, вечер...Затова и добавям разни благинки ( сирене, кашкавал....семки....маслинки...)
За месец-два свалям 4-5кг без мъки и страдания....от 96 ставам 91кг....За лятото е нужно....
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеЗнам...знам...
"До тука" ми дойде от недоволни жени....Да не посочвам......
Затова е готина Кръчмата - липсват недоволните !!!
А болните ще ги лекуваме !!! За какво са виртуалните дружки - камъни не носим , но сме състрадателни ?!
Започнах пролетната диета .....
Една купа зелена салата за вечеря със 60 гр джинджифилова ракия....Направо ме трупира...Два часа сън и съм кукуряк.....
Наздраве !
пп В салатата слагам и семки - слънчогледови , тиквени и едни дребни, лъскави .....
Става готина и хранителна......
П.П. Сега за диетите ....
По-едрата 1/3 пълноправен член на фамилията и една наша позната бяха все в някакви схеми и хранителни режими
Та от тази дама чух един велик лаф, който се отнасяше за тях двамата: Ще си умрем гладни и дебелиLast edited by tnm; 07.03.2014, 14:56.Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от vmаnkov Разгледай мнениеДа, сега го видях в Гугъл изображения...
Ннам.
Но знам, че другото, по-старо значение на "ключ" е извор. (има и трето - камъкът, затварящ арката най-отгоре)
Може би играят на двусмислие? Сигурно
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеБлагодаря !
пп А защо на етикета имаше ключ....? Да бяха снимали един ланински извор ......секретчиците.....
Ннам.
Но знам, че другото, по-старо значение на "ключ" е извор. (има и трето - камъкът, затварящ арката най-отгоре)
Може би играят на двусмислие? СигурноСвободен във виелицата.
http://www.youtube.com/watch?v=mzGk8cYJVjc
Коментар
-
Първоначално изпратено от vmаnkov Разгледай мнениеВ този случай "ключ" на руски е "извор" на български.
пп А защо на етикета имаше ключ....? Да бяха снимали един ланински извор ......секретчиците.....
пп Аха.....с една дума - да си я поркаш самичък...с удоволствие......Last edited by 4i40; 07.03.2014, 00:13.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеАлооууу...
Ако си ужасТНо раздразнен, не трябваше да тряскаш китайско а китайка...
пп Намери кого да даваш за пример - 180 кила сланина......После мое се уженЪ вече
Life won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеАлооуу, болните...
Наздраве !
Както си порках 25 гр от вискито, ми донесоха някаква руска водка - "Бял ключ" ( каквото и да значи това)....Сега я пробвам - не е лоша.....
Зобя сурови ядки от кайсия - горчат, та се не траят....( една от храните с доказан антитуморен ефект....)
Това време е само за дрямка...
Но - малък, местен, дребен, кристално чист и фкусен извор.
От такъв става само една чешма.Last edited by vmаnkov; 07.03.2014, 00:10.Свободен във виелицата.
http://www.youtube.com/watch?v=mzGk8cYJVjc
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеИ на мене ми препоръчаха диета и аз сега праснах едно китайско .... Любо Ганев беше казал, че има хора дето цял живот живеят като болни и умират здрави а той предпочитал, да живее като здрав и да умре болен .... Та тия хранителни режими ме дразнат ужасТНо....
Ако си ужасТНо раздразнен, не трябваше да тряскаш китайско а китайка...
пп Намери кого да даваш за пример - 180 кила сланина......
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеАлооууу, 4i40!
Ти като човек с богат житейски опит знаеш, че жената е или болна или недоволна
Ама у Кръчмата избягваме да недоволстваме /само от време на време/ и само боледуваме
Наздраве!
"До тука" ми дойде от недоволни жени....Да не посочвам......
Затова е готина Кръчмата - липсват недоволните !!!
А болните ще ги лекуваме !!! За какво са виртуалните дружки - камъни не носим , но сме състрадателни ?!
Започнах пролетната диета .....
Една купа зелена салата за вечеря със 60 гр джинджифилова ракия....Направо ме трупира...Два часа сън и съм кукуряк.....
Наздраве !
пп В салатата слагам и семки - слънчогледови , тиквени и едни дребни, лъскави .....
Става готина и хранителна......Last edited by 4i40; 06.03.2014, 23:25.
Коментар
Коментар