IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от orakula Разгледай мнение
    с Украйна и без Украйна-важно е питието да е добро..а от там нататък каквото сабия покаже
    Така си е. Най-важно е питието да става за пиене

П.П. Чудя се само, част от експертите в тема за Украйна от коя болница са ги изтървали
    Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
    Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
      Току що прочетох темата за Украйна и с почуда установих, че имам нужда от питие - голямо
      Страшна веселба е там
      Наздраве!
      с Украйна и без Украйна-важно е питието да е добро..а от там нататък каквото сабия покаже

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
        В темата за Украйна са всички световни експерти по геополитика.Затова в ООН не могат да се справят.Нямат капацитети.

Ми да вземем да ги командироваме, докато положението не се е излязло съвсем от контрол

Благодарско за питието!
        Мечо

Коментар

Ем налей де

Коментар

• В темата за Украйна са всички световни експерти по геополитика.Затова в ООН не могат да се справят.Нямат капацитети.
            Life won't wait for you.

Коментар

Току що прочетох темата за Украйна и с почуда установих, че имам нужда от питие - голямо
              Страшна веселба е там
              Наздраве!
              Life won't wait for you.

Коментар

• Току що прочетох темата за Украйна и с почуда установих, че имам нужда от питие - голямо
                Страшна веселба е там
                Наздраве!
                Мечо

Коментар

• поздрав към всички дами по случай празника

Коментар

И един-два по-здрави и от мен:

Коментар

Наздраве, ВМанков и честит ти имен ден!
                      http://www.animal-sounds.org/farm/Ho...animals036.wav
                      http://www.animal-sounds.org/farm/Ho...animals005.wav

Коментар

• Първоначално изпратено от vmаnkov Разгледай мнение
                        Аде сега!
                        В кръчмата не може ли да се говори и за друго, освен питиета и мезета? Преди обед, на кафенце?

Знам, че разбираш от бутаника, но, преди да пиша долното, нарочно погледнах в Уикипедията, от където си подтвърдих мнението, че чията е градински чай.
                        По-точно там пише, че е много близка до градинския чай - в българската, английската и руската Педии.

Ами и аз затова ти написах примера с китайската роза и каркадето. Всичките са от род хибискус и са близки като анатомия, морфология и физиология. Но близки, а не еднакви.
                        И конският босилек е от род салвия, както и градинския чай. Те имат голямо сходство, но са различни билки за различни болежки.
                        Семената на градинския чай вероятно имат същия химичен състав като тези на чия, но предполагам, че разликата в лечебните свойства се дължи на разликата в количеството на мазнините, белтъчините, въглехидратите, витамините и микроелементите.
                        Наздраве, ВМанков и честит ти имен ден!
                        Мечо

Коментар

• Life won't wait for you.

Коментар

• Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнение
                              Това ли е причината?
                              Ми да!

Тъй като си нямам официален, на две от работите, където съм работил, колегите се напънаха да ми намерят нещо свързано с името.
                              В по-интелигентното место намериха Деня на метеоролога, май 22 септември, а в другото - Конския великден.
                              Та на второто место, понеше имаше много безстопанствени кучета и свободно пространство, колегите се зарекоха да правят конска кушия в моя чест (ама с кучета с вързани на опашките им консервни кутии), а пък аз, съответно, да черпя като уважително честван именик.
                              Last edited by vmаnkov; 08.03.2014, 13:14.
                              Свободен във виелицата.
                              http://www.youtube.com/watch?v=mzGk8cYJVjc

Коментар

• Първоначално изпратено от vmаnkov Разгледай мнение
                                А мерси!

Днес, на Конски великден, ми е имен, понеже името ми се среща доста по-често сред конете (и кучетата), отколкото сред хората.
                                Това ли е причината?

Коментар

Working...
                                X