Първоначално изпратено от 4i40
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Вълчо-34 Разгледай мнениеДубрутру, пиьеници!
Кво убаво слънце грее по снего, а туканка се разлива Хенеси, или квото е там в чашите на Тънъмънчето, но по цвет ного ми аресва!
Хай наздраве и убав ден!
А, Катилче, как ти изглежда Аустрелиа, джанъм?
Коментар
-
Първоначално изпратено от katilarium Разгледай мнениеПитанката е - Къде да се изнеса?
Колкото по малко те крадат, толкова повече остава за тебе. Некомунистите крадат много по малко. Изнеси се и ръка ше цалуваш за акъла !!!
Ако не зимай максимката и да ги ПРЕВЪЗПИТАВАМЕ !!!Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от katilarium Разгледай мнение............
Питанката е - Къде да се изнеса?
.........................
Наздраве! ....:
Какви са тези мрачни мисли !
Я се стегни.........
Топло на тялото - студено в душата......Това е навън.......
Направи си една екскурзия до Гърция за 3 дни и се разсей малко.....
Шъ ти спрем наздравиците, че те изкарва на руски балади.....
"А маладой циганке, играют на гитаръй, играют на гитаръй, пеют и веселится...."
Наздраве !
Коментар
-
Първоначално изпратено от katilarium Разгледай мнениеДнес има опашка.
Чакай си реда!
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеСипете,че ми изгоре душата бе, серсемиииии ......
Чакай си реда!Страхът трудно се преодолява само със знания
Коментар
-
Пиете ли бре "колеги"
Аз се мъча да вталя една стъкленица.
Ром с печена тиква
Що се опитвам да вталя стъкленицата ли ..... ми и аз подобно на Бенджи - гори мамка и душа.... и отново са ме налегнали едни мисли,зародили се преди 2-3 години.
Питанката е - Къде да се изнеса?
Леко съм заморничав,така че е за предпочитане да е по-топло.
Нямам възпирания като семейство .... все още се водя "вървежен ерген".
Търси се държава(или местонахождение) с "биващ" интернет.
Съответно с автоматизирана банкова система(разбирай с банкомат)
Да има възможност да се оцелява с доход около 300 долара .... толкова ми е вътъка,ако се изнеса сега,на момента ....без да ми се налага да работя каквото и да било.
Мечобиков би бил полезен с наблюдения от навестяваният от него,напоследък,район
Причини за мерака за изнасяне - все по-трудно понасяне на некадърността,простотията и наивността,че "ще минат" тарикатлъци на дребно и "правешки" номера .... въпреки несполучливите опити да се скрие от мен,че ми предстои повишение.То и до сега съм работил за добри пари ..... т.е ще се подобрят още повече.Но .....но не мога да понеса повече простотия.
Там .... евентуалното "там" .... може би ще трябва да сваля стандарта на живот поне с две нива,но е приемлива цена спрямо претендиращата "необразованост" за голяма кадърност.
Предпочитам да имам вземане-даване с аборигени с желание да научат нещо,отколкото нежелаещи да подобрят живота си чрез отказ за придобиване на нови знания.
Майка и стъкленица .... не се втали .... а е вече празна.
Време е за втора!
Почвам да си мисля,че се доближавам,застрашително,към живота на Космо.
И докато не знам за него ..... на мен някак си не ми се нрави
Наздраве! ..... не винаги се пие с и от кефLast edited by katilarium; 10.03.2014, 21:20.Страхът трудно се преодолява само със знания
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеИма ли ранобуден у Кръчмата да ми прави компания?
Наздраве!
Много красиви тези чаши . Да не смее човек да употреби....
Наздраве !
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеТака си е. Най-важно е питието да става за пиене
П.П. Чудя се само, част от експертите в тема за Украйна от коя болница са ги изтървали
Коментар
Коментар