IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
    Ако ще е да е Нова Зеландия. Прекрасен климат, спокоен живот, готини мацки......
    Прав си - чувал съм, че в северната част е готино, ама предполагам, че за нас цялата Зеландия е ОК.
    И това ще мине ...

Коментар

• Първоначално изпратено от Вълчо-34 Разгледай мнение
      Дубрутру, пиьеници!
      Кво убаво слънце грее по снего, а туканка се разлива Хенеси, или квото е там в чашите на Тънъмънчето, но по цвет ного ми аресва!
      Хай наздраве и убав ден!

А, Катилче, как ти изглежда Аустрелиа, джанъм?
      Ако ще е да е Нова Зеландия. Прекрасен климат, спокоен живот, готини мацки......

Коментар

• Първоначално изпратено от katilarium Разгледай мнение
        Питанката е - Къде да се изнеса?
        Където и да се изнесеш, нема да сбъркаш, стига да нема комунисти. И как си ги представяш по ниските доходи бре. Няма такова нещо като по ниски доходи, освен може би Индия и Бангладеш и некоя и друга подобни. Напротив, доходите ти ще станат по високи, когато няма на главата ти комунисти да те крадат.

Колкото по малко те крадат, толкова повече остава за тебе. Некомунистите крадат много по малко. Изнеси се и ръка ше цалуваш за акъла !!!

Ако не зимай максимката и да ги ПРЕВЪЗПИТАВАМЕ !!!
        Баба ме научи на много неща.
        tnm

Коментар

............
          .........................

Наздраве! ....:
          Ей Катил... !
          Какви са тези мрачни мисли !
          Я се стегни.........
          Топло на тялото - студено в душата......Това е навън.......
          Направи си една екскурзия до Гърция за 3 дни и се разсей малко.....
          Шъ ти спрем наздравиците, че те изкарва на руски балади.....

"А маладой циганке, играют на гитаръй, играют на гитаръй, пеют и веселится...."
          Наздраве !

Коментар

• Дубрутру, пиьеници!
            Кво убаво слънце грее по снего, а туканка се разлива Хенеси, или квото е там в чашите на Тънъмънчето, но по цвет ного ми аресва!
            Хай наздраве и убав ден!

А, Катилче, как ти изглежда Аустрелиа, джанъм?
            И това ще мине ...

Коментар

• Брадчет, не мое да се изнасяш от Чужденеция.
              Лятоска ша та водя да пиеш ирланско кафе на Фонтана.
              Наздраве на редовната клиентела!
              Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
              Мечо

Коментар

• Life won't wait for you.

Коментар

Днес има опашка.
                  Чакай си реда!
                  с ред и без ред...сипвай тука за късмет

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
                    Сипете,че ми изгоре душата бе, серсемиииии ......
                    Днес има опашка.
                    Чакай си реда!
                    Страхът трудно се преодолява само със знания

Коментар

• Сипете,че ми изгоре душата бе, серсемиииии ......
                      Life won't wait for you.

Коментар

• Пиете ли бре "колеги"
                        Аз се мъча да вталя една стъкленица.
                        Ром с печена тиква

Що се опитвам да вталя стъкленицата ли ..... ми и аз подобно на Бенджи - гори мамка и душа .... и отново са ме налегнали едни мисли,зародили се преди 2-3 години.
                        Леко съм заморничав,така че е за предпочитане да е по-топло.
                        Нямам възпирания като семейство .... все още се водя "вървежен ерген".
                        Търси се държава(или местонахождение) с "биващ" интернет.
                        Съответно с автоматизирана банкова система(разбирай с банкомат)
                        Да има възможност да се оцелява с доход около 300 долара .... толкова ми е вътъка,ако се изнеса сега,на момента ....без да ми се налага да работя каквото и да било.

Мечобиков би бил полезен с наблюдения от навестяваният от него,напоследък,район

Причини за мерака за изнасяне - все по-трудно понасяне на некадърността,простотията и наивността,че "ще минат" тарикатлъци на дребно и "правешки" номера .... въпреки несполучливите опити да се скрие от мен,че ми предстои повишение.То и до сега съм работил за добри пари ..... т.е ще се подобрят още повече.Но .....но не мога да понеса повече простотия.
                        Там .... евентуалното "там" .... може би ще трябва да сваля стандарта на живот поне с две нива,но е приемлива цена спрямо претендиращата "необразованост" за голяма кадърност.
                        Предпочитам да имам вземане-даване с аборигени с желание да научат нещо,отколкото нежелаещи да подобрят живота си чрез отказ за придобиване на нови знания.

Майка и стъкленица .... не се втали .... а е вече празна.
                        Време е за втора!
                        Почвам да си мисля,че се доближавам,застрашително,към живота на Космо.
                        И докато не знам за него ..... на мен някак си не ми се нрави

Наздраве! ..... не винаги се пие с и от кеф
                        Last edited by katilarium; 10.03.2014, 21:20.
                        Страхът трудно се преодолява само със знания

Коментар

• Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
                            Има ли ранобуден у Кръчмата да ми прави компания?

Наздраве!
                            Добро утро !
                            Много красиви тези чаши . Да не смее човек да употреби....
                            Наздраве !

Коментар

• Има ли ранобуден у Кръчмата да ми прави компания?

Наздраве!
                              Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
                              Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
                                Така си е. Най-важно е питието да става за пиене

П.П. Чудя се само, част от експертите в тема за Украйна от коя болница са ги изтървали
                                виж това не мога да кажа-нека по-ерудираните по този въпрос да дадат своя принос за изясняване на нещата....а аз.....просто ще си сипя едно червено винце и ще следя темата с интерес

Коментар

Working...
                                X