IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Чичо, "Адът- това са другите. "
    Разбирам го катила.

Коментар

• Ей Катил ...много ме дразниш...
      Сега както съм на 75 гр ракия, ако си до мен, ще ти забия една цепеница по тиквата....
      И после ще се напием...
      Не мога да понасям някой да страда....и хич не ми се оправдавай.
      Лелчето ти го е писала и аз като баш психоаналитик ти казвам - бягаш от себе си.....
      Не топла страна търсиш а дълбока землянка....да се скриеш от нещо си и да виеш....
      В работата ми са хаповете за добро настроение...Утре ще ти пиша как се казват.....
      Наздраве !
      Аз май съм пиян..........................

Коментар

• Първоначално изпратено от katilarium Разгледай мнение
        Ух,то тези ич не били у централна Америка бре
        Иииии .....Парагвай отпада,нема море

А,е,точно тез ми трябват .... Еквадор .Имам някакви спомени,че отговарят точно на моите изисквания

В Еквадор са комуняги.
        Имам дружка там- един от най- големите авантюристи, които познавам. Беше се закахърил, че му е някаква карма.

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
          Виж http://magelanci.com/ Списващият е много готин. Има и съпътстващи сайтове за самолети билети ..нети и т.н

Много данке за усилията да помогнеш.Ще се прочете .... с подобаващо питие в ръка .Черпя

Наздраве!
          Страхът трудно се преодолява само със знания

Коментар

Абе бъзикаш се ти,ама и това ми светна като вариант.То не заради друго,ами щото и малко заможив си падам .... та и да не ме захвърли на остров,може би на кораб ще ми е добре .Даже мислех да питам що са толкова кратки рейсовете,няма ли нещо от рода на 9-10 месеца рейс и 2-3 месеца айляк .
            Все ще ги преживея 2-3 месеца у некоя екзотична държавица
            Отвяха ме мислите към средна Америка - Парагвай,Уругвай .... там нейде си ... как ли е там .Намерих един сайт - околосвета.цом - ма много има за четене бре.Снощи се зачетох за Израел(не че ми беше минало през акъла,просто беше първото за четене),и отзивите не бяха добри.Ще го прочета и ще избера челната тройка

@Наивник
            Абе може и с кануто да стигна до Австралия(за по еФтино),но тех не ги интересува с кво си дошъл - искат и визи.

Наздраве!
            Виж http://magelanci.com/ Списващият е много готин. Има и съпътстващи сайтове за самолети билети ..нети и т.н

Коментар

...
              Отвяха ме мислите към средна Америка - Парагвай,Уругвай .... там нейде си ... как ли е там ...
              Ух,то тези ич не били у централна Америка бре
              Иииии .....Парагвай отпада,нема море

А,е,точно тез ми трябват .... Еквадор .Имам някакви спомени,че отговарят точно на моите изисквания

Last edited by katilarium; 11.03.2014, 20:14.

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
                Брадчед, тръгнеш ли веднъж да бягаш от нещо, после винаги пак ще си намираш причина да избягаш и от друго нещо.
                Наздраве!

П.П. За Бъдни вечер правих печена пълнена тиква със сушени плодове и обилно полята с ром. Досвидя ми Бакардито и налях Савой, ама съжалих.
                Не знам, това е един вид оправдание за всички, които тъпо и упорито седим

Коментар

Що ли не земем да го главим за юнга при Капитан Мечо!? Да го зафърли на някъв остров в топлите морета
                  Абе бъзикаш се ти,ама и това ми светна като вариант.То не заради друго,ами щото и малко заможив си падам .... та и да не ме захвърли на остров,може би на кораб ще ми е добре .Даже мислех да питам що са толкова кратки рейсовете,няма ли нещо от рода на 9-10 месеца рейс и 2-3 месеца айляк .
                  Все ще ги преживея 2-3 месеца у некоя екзотична държавица
                  Отвяха ме мислите към средна Америка - Парагвай,Уругвай .... там нейде си ... как ли е там .Намерих един сайт - околосвета.цом - ма много има за четене бре.Снощи се зачетох за Израел(не че ми беше минало през акъла,просто беше първото за четене),и отзивите не бяха добри.Ще го прочета и ще избера челната тройка

@Наивник
                  Абе може и с кануто да стигна до Австралия(за по еФтино),но тех не ги интересува с кво си дошъл - искат и визи.

Наздраве!

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
                    Че ти първа класа ли ще летиш до Австралията бре Я си налягай парцалите и вземай икономична. 1000 еврака, и по-евтини излизат. 15-20 часа се търпяват някак
                    Що ли не земем да го главим за юнга при Капитан Мечо!? Да го зафърли на някъв остров в топлите морета
                    Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
                    Мечо

Коментар

Напротив.
                      Точно от хората бягам.И то не от началниците ми(щото съм си роб понастоящем - това не е оплакване,а осъзнаване къде ми е мястото в живота),а от тези подвизаващи се на моето ниво.Редом съм с тях ..... а аз мисля,че не ми е мястото по-нагоре,значи тяхното място не е до моето.Да,звуча като егоист,но всъщност съм реалист до болка.
                      Бягам от мечтата за власт на необразовани индивиди.За пример ще дам една фраза - "На банкомата - може,на работа - не може"

Сред аборигени и маймуни поне ще имам причина за успокояване,че такава ми е средата на подвизаване.
                      Брадчед, тръгнеш ли веднъж да бягаш от нещо, после винаги пак ще си намираш причина да избягаш и от друго нещо.
                      Наздраве!

П.П. За Бъдни вечер правих печена пълнена тиква със сушени плодове и обилно полята с ром. Досвидя ми Бакардито и налях Савой, ама съжалих.
                      Мечо

Коментар

• Че ти първа класа ли ще летиш до Австралията бре Я си налягай парцалите и вземай икономична. 1000 еврака, и по-евтини излизат. 15-20 часа се търпяват някак

Коментар

• Първоначално изпратено от Lelq
                          Като те чета и оставям с впечатлението , че не от хората бягаш , а от себе си . По-добре отиди на почивка да намериш себе си
                          Напротив.
                          Точно от хората бягам.И то не от началниците ми(щото съм си роб понастоящем - това не е оплакване,а осъзнаване къде ми е мястото в живота),а от тези подвизаващи се на моето ниво.Редом съм с тях ..... а аз мисля,че не ми е мястото по-нагоре,значи тяхното място не е до моето.Да,звуча като егоист,но всъщност съм реалист до болка.
                          Бягам от мечтата за власт на необразовани индивиди.За пример ще дам една фраза - "На банкомата - може,на работа - не може"

Сред аборигени и маймуни поне ще имам причина за успокояване,че такава ми е средата на подвизаване.

Коментар

• Първоначално изпратено от Вълчо-34 Разгледай мнение
                            Дубрутру, пиьеници!
                            Кво убаво слънце грее по снего, а туканка се разлива Хенеси, или квото е там в чашите на Тънъмънчето, но по цвет ного ми аресва!
                            Хай наздраве и убав ден!

А, Катилче, как ти изглежда Аустрелиа, джанъм?
                            МногУ пла'ане до там бре .Пък и билетЯ за Фърчиплинтера май е към 6К у едната посока(ил пък да беше двупосочен ).
                            Мъъъъ .... пак се опира до стандарта на живот .... у Хавстралия май скъп животя ,у Нова Зеландия и там същото,май даже е по-скъпо.
                            Като казвам доход,имам предвид че мога да разполагам със споменатата сума всеки месец,редовно .... и ще гледам да пропусна работата,щото и там по "голема нужда" ходят,т.е и те нема да са по-различни от нашите "тарикати".
                            Доста съм мислил за Индия и все се запирам .... изключително много нехигиенично и вследствие на това бъка от болести.Но ще премисля отново и почти се заформя като фаворит

Наздраве!
                            Last edited by katilarium; 11.03.2014, 18:23.

Коментар

Хмм, а не може ли у хълмиста Добруджа, нарамил мотика №8, че като копа да му прави сянка.!?

П.П. Пося ли семената от айсберг? Тази година ще ми даваш разсад.
                              Малко късно ги хвърлих в земята....На едното място са поникнали...Ще има за всички...Сега раздавам разсад от къдрава жълта салата - нежна като нощта...
                              Щото най-готиното на тази работа е раздаването....
                              Само пиши до коя ловджийска дружинка да ги пратя.....

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
                                Ако ще е да е Нова Зеландия. Прекрасен климат, спокоен живот, готини мацки......
                                Хмм, а не може ли у хълмиста Добруджа, нарамил мотика №8, че като копа да му прави сянка.!?

П.П. Пося ли семената от айсберг? Тази година ще ми даваш разсад.
                                Мечо

Коментар

Working...
                                X