Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеМного неща се натрупаха от петък 13 насам в един момент.От всякакво естество.Сега и днешната простотия, която ми изяде 2 годишен труд и лишения и рискове.
Нещо силно - ром или още по.
Другото, некак си ш се нареди ...
обещаам ти ...Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеБенджи, връщам ти жеста с една наздравица!
Казват, че танините във виното гонели депресията.
С Капитана дискутираме посоката на вятъра
Life won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеКоле, сипи ми едно питие, щото на трезв акъл вековната селекция на подходящи гени, изисканото възпитание и подходящо образование не ми дават да тегля една майна на Зарата.
Наздраве!
Наздраве !
Коментар
-
Коле, сипи ми едно питие, щото на трезв акъл вековната селекция на подходящи гени, изисканото възпитание и добро образование не ми дават да тегля една майна на Зарата.
Наздраве!Last edited by tnm; 20.06.2014, 20:51.Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнениеЩо ? (те е налегнала депресЕята)
Що ? (да бъди за пийнье)
Нещо силно - ром или още по.Life won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеСипете нещо силно, че ме е налегнала депресията ....
Що ? (да бъди за пийнье)
Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар
-
Леко-безпричинната раздразнителност, лично - аз - не свързвам с месечните неразположения при която и да е от дамите, а търся причината по-дълбоко..., в случая - това е вероятно неосъзнато отношение към неразбиращите чувствата околни /между които съм и аз - дилетантът/.
Така е: околните трудно можем да се поставим на мястото на "потърпевшите", които изживяват - винаги - първите стъпки на любовта, независимо в каква посока е насочена тая любов: към природата, към храма, към институцията, към храмът-институция /какъвто несъмнено е и Виртуалната кръчма!/... или към един най-обикновен човек / "най-обикновен" - за околните, но не и за потърпевшАТА-потърпевшият/ ...Нека бъде, т.е. - амин!
Тоя път - наздраве, наистина с лЮмонадка!..., чака ме път!
Коментар
-
Първоначално изпратено от annbet Разгледай мнение
С уважение към един коректен участник във Форума – Бенджамин: пускам един тематичен натюрморт в много приятен момент: на разцъфващите чувства, които регистрирам в темата /ако не фантазирам за пореден път, но не вярвам да го правя!/. Въпреки, че съм скептик към определени житейски ситуации – никога не е късно да бъда опроверган, т.е. – нека бъде!
Наздраве! /без да съм професионалист, питието може внимателно да се добави към изстудено пепси и – каквото стане..., но е леко разтоварващо и стимулира някак /си/.../
...там се казва: "Живейте цветно!". У Кръчмата търпим трезвен само Мечо.
Пий едно питие, че да влезеш в ритъма на другите посетители на заведението
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
С уважение към един коректен участник във Форума – Бенджамин: пускам един тематичен натюрморт в много приятен момент: на разцъфващите чувства, които регистрирам в темата /ако не фантазирам за пореден път, но не вярвам да го правя!/. Въпреки, че съм скептик към определени житейски ситуации – никога не е късно да бъда опроверган, т.е. – нека бъде!
Наздраве! /без да съм професионалист, питието може внимателно да се добави към изстудено пепси и – каквото стане..., но е леко разтоварващо и стимулира някак /си/.../
...там се казва: "Живейте цветно!"
Коментар
Коментар