Вход

Потребителско име:

 Запомни ме на това устройство
Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

  • Първоначално изпратено от netware5 Разгледай мнение
    Мезетата за водка биват два вида - руски и от кавказките републики на бившия Съветски съюз.....
    Да - и двете "рецепти" съдържат мазнини и идеята е да се погълне максимално количество алкохол преди да настъпи фазата на напиване ....И съответно излизането от нея,да е максимално безболезнено за организма! ....Навремето аз преди да тръгна за запой изяждах едно голямо парче сланина за подлагане,а и да има какво да абсорбира алкохола впоследствие....

    Айде една от нашенските певачки :

    http://www.youtube.com/watch?v=pl20S7jiDz8
    Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

    Коментар


    • Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
      Казах, бре!
      Ето, специално за теб - Наздраве!
      Какво е мезето към водката?
      ъм не пия водка в момента. Сипах си малко червено вино. Без мезе

      Коментар


      • Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
        За тази панировка жълтъците се разбиват с малко бира, а белтъците се разбиват отделно на сняг и после се добавят внимателно, за да не спаднат .

        С тия внимателно-нежни действия - просто няма начин да спаднат..., при това си много подходяща за хирург (не само за разбиване на Ейца......)

        Салатата си е шопска, разбира се...
        "Погледната със страстно око, действителността се превръща в приказка!" П.Пикасо

        Коментар


        • Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
          Казах, бре!
          Ето, специално за теб - Наздраве!
          Какво е мезето към водката?
          Мезетата за водка биват два вида - руски и от кавказките републики на бившия Съветски съюз.

          Руските мезета са: семга малосоленная на филийка бял хляб с масълце, червен хайвер на филийка черен хляб с масълце, и мариновани гъбки

          Кавказките мезета са: месо на скара (шашлици и кебапи) със свежа зеленина.

          Останалото е от лукаваго ...
          He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.

          Коментар


          • Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
            Извадихте хурките и се заприказвахте за рецепти. Никой не казва Наздраве!
            Казах, бре!
            Ето, специално за теб - Наздраве!
            Какво е мезето към водката?
            Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
            Мечо

            Коментар


            • Извадихте хурките и се заприказвахте за рецепти. Никой не казва Наздраве!

              Коментар


              • Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнение
                ммм, бирено пандишпанче
                и малко брашно към жълтъците, нали или...без

                Наивник, водката има по-полезни приложения
                малко скролни надолу из полезните съвети
                http://www.mamazavinagi.com/t123p20-topic
                Да, слага се и брашно. Може и съвсем малко краве масло.
                Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
                Мечо

                Коментар


                • Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
                  За тази панировка жълтъците се разбиват с малко бира, а белтъците се разбиват отделно на сняг и после се добавят внимателно, за да не спаднат .
                  ммм, бирено пандишпанче
                  и малко брашно към жълтъците, нали или...без

                  Наивник, водката има по-полезни приложения
                  малко скролни надолу из полезните съвети
                  http://www.mamazavinagi.com/t123p20-topic

                  Коментар


                  • Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнение
                    Наздраве

                    Арти, направи ли чушките как ми се приядоха

                    btw....има една панировка, която се прави с бира и става много пухкава и хрупкава, знаете ли как става, не ми се получи като заместих водата с бира, ще да има още нещо
                    За тази панировка жълтъците се разбиват с малко бира, а белтъците се разбиват отделно на сняг и после се добавят внимателно, за да не спаднат .
                    Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
                    Мечо

                    Коментар


                    • Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнение
                      Наздраве

                      Арти, направи ли чушките как ми се приядоха

                      btw....има една панировка, която се прави с бира и става много пухкава и хрупкава, знаете ли как става, не ми се получи като заместих водата с бира, ще да има още нещо
                      бутилка водка

                      Коментар


                      • Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнение
                        Наздраве

                        Арти, направи ли чушките как ми се приядоха

                        btw....има една панировка, която се прави с бира и става много пухкава и хрупкава, знаете ли как става, не ми се получи като заместих водата с бира, ще да има още нещо
                        Наздраве!
                        Благодаря за поздрава!
                        Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
                        Мечо

                        Коментар


                        • Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнение
                          Къркате ли?
                          Наздраве

                          Арти, направи ли чушките как ми се приядоха

                          btw....има една панировка, която се прави с бира и става много пухкава и хрупкава, знаете ли как става, не ми се получи като заместих водата с бира, ще да има още нещо

                          Коментар


                          • Къркате ли?

                            Коментар


                            • Ми аз я почнах вече с кайсиева пък после ще обърнем на червено винце

                              Наздраве!

                              Коментар


                              • Вие сте добре...аз съм се нарамила с 5 кг пиперки /чудейки се как точно ще си ги отнеса до вкъщи/ и сега отивам за някакво хубаво сиренце. Смятам да спретна пиперки бюрек, че от няколко дни ми ухае на тях от съседните балкони и вече не се издържа

                                Наздраве!

                                Ето по една чушчица от мен...

                                There is no right way. Only your own way!

                                Коментар

                                Working...
                                X