Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеПиянки, време е за смяна на дрехите, парфюмите и пиенто.
Начи, това истудени бири, бели вина и прочие лиготии минават у Историята до следващото лято /ама дано не е като това, дето мина/.
Преориентирваме се към тежки питиета с тежки мезета - каберне, мерло, мавруд +пастърма, суджук, сланина... и прочие вариации по темата.
Наздраве!Life won't wait for you.
Коментар
-
Пиянки, време е за смяна на дрехите, парфюмите и пиенто.
Начи, това истудени бири, бели вина и прочие лиготии минават у Историята до следващото лято /ама дано не е като това, дето мина/.
Преориентирваме се към тежки питиета с тежки мезета - каберне, мерло, мавруд +пастърма, суджук, сланина... и прочие вариации по темата.
Наздраве!
П.П. Забрайх да пусна актуална музика.
http://www.youtube.com/watch?v=EFE_9hzWQ2wLast edited by tnm; 05.09.2014, 13:42.Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
Няма такива работи.....
Само е споменала, че с мен или без мен, баницата ще бъде изядена.....
Наздраве !
Наздраве, да сме живи и здрави!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от kev Разгледай мнениеАз за черпенето говорех
Но иначе съм съгласен, че стилът е по-важен от скоростта и посокатаПриятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеЛеля така ли те коландри, кат се разпишеш в присъствената книга!?
Наздраве!
Няма такива работи.....
Само е споменала, че с мен или без мен, баницата ще бъде изядена.....
Наздраве !
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеКev, жените не се отличаваме с голяма смелост. Затова не ходим по гори и ливади, щото там - мечки, буболечки ... манииииии
Ще го даваме бавно и полека, ма със стил.
Наздраве!
Но иначе съм съгласен, че стилът е по-важен от скоростта и посоката
Коментар
-
Първоначално изпратено от kev Разгледай мнениеКефа цена няма, тъй че давай смело
Оп, забрайх че тука не се плащаше, тъй че още по-смело
Наздраве!
Ще го даваме бавно и полека, ма със стил.
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеЛеля така ли те коландри, кат се разпишеш в присъствената книга!?
Наздраве!
Наздраве, Старопрамен!И това ще мине ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеЧерпя тайфата от 30+ и уважаемата клиентела на Кръчмата, щото съм на кеф.
Наздраве!
Оп, забрайх че тука не се плащаше, тъй че още по-смело
Наздраве!
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
С блага баница и боза....!?
Наздраве!
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеЧерпя тайфата от 30+ и уважаемата клиентела на Кръчмата, щото съм на кеф.
Наздраве!
Уважителна причина.
Приема се ...Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар
-
Наздраве!
С блага баница и боза....
Коментар
Коментар