Първоначално изпратено от tnm
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от katilarium Разгледай мнениеНяма "Не може" - наливам си и аз едно от това
Така де .... само Бенджи ли има душа
Наздраве!
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеСипете, че ми изгорЕ душата .....
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от Вълчо-34 Разгледай мнениеЕй, пиьеници, ако не е дедо ви Вълчо, има да си седите на боза.... Я скоро от маврудчето, пастърмица, може сиренце и.... НАЗДРАВЕ!
Айде до дъно, нема се плашите винцето е ногу убуу!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеКакво друго да очакваш човек, който вдига наздравици с чаша боза
Алооо, ти виждаш ли коя година пише на етикета!? Как ше го мия, бре!?
Нали ша вдигна сичка утайка и божествения вкус ша отиде по дяволите.
Лайк
Ееех на времето какво вино имаше. То сегашното вино лий. И Кьорчо сигур го кръщава.Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеБарем да го беше умила
Алооо, ти виждаш ли коя година пише на етикета!? Как ше го мия, бре!?
Нали ша вдигна сичка утайка и божествения вкус ша отиде по дяволите.
ЛайкПриятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
Наздраве!Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеИ това ще мине ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Вълчо-34 Разгледай мнениеПонеже снощи тайно ви наблюдавах дали ще влезе некой в кръчмата, днес от рано ви пожелавам Наздраве, убав Уйкенд. За дъжда предписвам от близкото по-долу питие, или пък мерло с пушено-топено сиренце. Може и да е миризливо...
Колето виси само с склада със сервитьорката - описват стока или както там му си вика, за Бенджи имам подозрения, че е сменил шефа милиционер с некоя засукана шефка полицай, ти се скатаваш переодически, Мечо е на боза...
Сал ние с Lelq сме сирьозни.
Мечо
Коментар
Коментар