If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Ей, пиьеници, ако не е дедо ви Вълчо, има да си седите на боза.... Я скоро от маврудчето, пастърмица, може сиренце и.... НАЗДРАВЕ!
Айде до дъно, нема се плашите винцето е ногу убуу!
И аз съм му фен. Кума кога ми иде на гости, слиза от Родопите и пътьом ми зема някое друго шише от еликсира.
Наздраве!
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Ей, пиьеници, ако не е дедо ви Вълчо, има да си седите на боза.... Я скоро от маврудчето, пастърмица, може сиренце и.... НАЗДРАВЕ!
Айде до дъно, нема се плашите винцето е ногу убуу!
Какво друго да очакваш човек, който вдига наздравици с чаша боза
Алооо, ти виждаш ли коя година пише на етикета!? Как ше го мия, бре!?
Нали ша вдигна сичка утайка и божествения вкус ша отиде по дяволите.
Лайк
Вярно, 91ва
Ееех на времето какво вино имаше. То сегашното вино лий. И Кьорчо сигур го кръщава.
Какво друго да очакваш човек, който вдига наздравици с чаша боза
Алооо, ти виждаш ли коя година пише на етикета!? Как ше го мия, бре!?
Нали ша вдигна сичка утайка и божествения вкус ша отиде по дяволите.
Лайк
Мечо
Понеже снощи тайно ви наблюдавах дали ще влезе некой в кръчмата, днес от рано ви пожелавам Наздраве, убав Уйкенд. За дъжда предписвам от близкото по-долу питие, или пък мерло с пушено-топено сиренце. Може и да е миризливо...
Кръчмата нещо осиротя.
Колето виси само с склада със сервитьорката - описват стока или както там му си вика, за Бенджи имам подозрения, че е сменил шефа милиционер с некоя засукана шефка полицай, ти се скатаваш переодически, Мечо е на боза...
Сал ние с Lelq сме сирьозни.
Наздраве!
Мечо
Понеже снощи тайно ви наблюдавах дали ще влезе некой в кръчмата, днес от рано ви пожелавам Наздраве, убав Уйкенд. За дъжда предписвам от близкото по-долу питие, или пък мерло с пушено-топено сиренце. Може и да е миризливо...
Коментар