Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениеНе съм дзифтар, а бедняк.Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от kev Разгледай мнениеМоже да му е в кръвта, не го обвинявайПриятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениеНе съм дзифтар, а бедняк.
Пий сега за моя сметкаа като стане софикса 1000, ще черпиш....
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеТц! Искаме най-накрая ти да почерпиш. Очертаваш се като скръндзата на заведението
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеТц! Искаме най-накрая ти да почерпиш. Очертаваш се като скръндзата на заведението
Коментар
-
Първоначално изпратено от kev Разгледай мнениеНа лов ли си 'одил? Добър улов тъй кат гледам
Иначе наздраве! За сега със свежо Пиринско.
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениеНякой да иска да почерпи?! Искаме най-накрая ти да почерпиш. Очертаваш се като скръндзата на заведението
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеOф корс май лов.Сега съм на асеновградски мавруд, пастърмичка и пушено кашкавалче за мезе ...Last edited by tnm; 06.11.2014, 22:18.Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от kev Разгледай мнениеНа лов ли си 'одил? Добър улов тъй кат гледам
Иначе наздраве! За сега със свежо Пиринско.Life won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеOф корс май лов.Сега съм на асеновградски мавруд, пастърмичка и пушено кашкавалче за мезе ...
Иначе наздраве! За сега със свежо Пиринско.
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеБенджи, съкровище!
Фнимавай с тоз работохолизъм. Отделяй време и на алкохолизма.
Наздраве!Life won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеСипете че ми изгоре душата ....!
Фнимавай с тоз работохолизъм. Отделяй време и на алкохолизма.
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
Коментар