Сипете че ми изгоре душата ....
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от katilarium Разгледай мнениеДа пием!
Има защо!
Аз лично ще гаврътна една чаша .... щото инак ще напиша някои неща на Манков,пък той ще вземе да наруши обета си и да отговори,и току-виж ми е "залепнало релето"
На вчерашната дата,преди 4г изпратих майчичка
Наздраве! .... и отлейте от чашите.Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Да пием!
Има защо!
Аз лично ще гаврътна една чаша .... щото инак ще напиша някои неща на Манков,пък той ще вземе да наруши обета си и да отговори,и току-виж ми е "залепнало релето"
На вчерашната дата,преди 4г изпратих майчичка
Наздраве! .... и отлейте от чашите.Страхът трудно се преодолява само със знания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Вълчо-34 Разгледай мнениеРеших таа седмица да не отварям аз....
Са вече е друго, еле па с дама! Наздраве! (Некво мерло)
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеМалиий, аз ли съм най-голямата пияница у Кръчмата!?
Наздраве!
Са вече е друго, еле па с дама! Наздраве! (Некво мерло)И това ще мине ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от katilarium Разгледай мнениеА пийте бре маскари.... и времето гледа да ви уйдиса на акъла за пийне
... пък вий ... маскари
Наздраве!
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от katilarium Разгледай мнениеА пийте бре маскари.... и времето гледа да ви уйдиса на акъла за пийне
... пък вий ... маскари
Наздраве!
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеУффф, ама колко си скученНе мое ли кат mikomikov да спретнеш едно кратко повествование, изпълнено с фантазия от всякакъв род и порядък
!?
Наздраве!
П.П. У Кръчмата чашите може да са повече от две. Само у 30+ спазвам бройката
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеНаздраве !
Бегли наблюдения на картинката...
Чашите станаха три...Двете са една до друга....На едната има два бонбона ( награда ми се чини....)
Не мое ли кат mikomikov да спретнеш едно кратко повествование, изпълнено с фантазия от всякакъв род и порядък
!?
Наздраве!
П.П. У Кръчмата чашите може да са повече от две. Само у 30+ спазвам бройкатаПриятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеНастана време за утринно кафе.
Наздраве!
Бегли наблюдения на картинката...
Чашите станаха три...Двете са една до друга....На едната има два бонбона ( награда ми се чини....)
Коментар
Коментар