Може и нищо да не носите .... ше си отстреляме нещо в гората, ше си изловиме нещо в реката и те така те .....
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеБенджи, съкровище!
Мислех, че питаеш към мен най-добри чувства. Как ти даде сърце да го напишеш това изречение, адресирано до мен!? Ще ми докараш някой инфаркт или инсулт в тез жеги.
Само като прочетох, че трябва да нося нещо и автоматично изпаднах у потресТ.
Близо тристата годишна планирана селекция на гени, свързани със спестовността и разумното харчете на средства веднага ми светна червената лампичка.
Предлагам да постигнем някъв консенсус - другите участници в напиването да носят и да заредят масата, пък аз само да крася компанията
Наздраве!Life won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеБенджи, съкровище!
Мислех, че питаеш към мен най-добри чувства. Как ти даде сърце да го напишеш това изречение, адресирано до мен!? Ще ми докараш някой инфаркт или инсулт в тез жеги.
Близо тристата годишна планирана селекция на гени, свързани със спестовността и разумното харчете на средства веднага ми светна червената лампичка.
Предлагам да постигнем някъв консенсус - другите участници в напиването да носят и да заредят масата, пък аз само да крася компанията
Наздраве!Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеOт мене терена а вий шъ носите пиенето и яденето
Наздраве!Last edited by tnm; 21.07.2015, 11:03.Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнениеБенжи, тази къща много замаскирана сред природата - къде се намира
Тайна,Топ сикрет.Life won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеАре ..., ама масата що празна!?
Наздраве!Life won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеАре....
!?
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеОправдания, начи!?
Наздраве!
Ммммм.... Наздраве !
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
Старост - нерадост.....!?
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
Коментар