Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнениеРомб у тилка ?
Кокой туй утилка ?
Нещо утилизация ?
елИ ?Life won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнениеДубрутру
Бира?
ЪЪъъъъъъъ....
В десетиполвина ?
може.Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар
-
Първоначално изпратено от Dimitar. Разгледай мнениеДано не ви разваля празника, ама според църковния календар и устав, Игнажден беше вчера.
Според църковния устав, ако Игнажден (20 декември) се падало неделя, тогава се мести един ден напред.
Справка
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Чета 'ирландското"доста почитатели има!
Ей ви и малко мюзик за по добро преглъщане.
http://clubz.bg/32171-pesnopojka_top...iqnskite_himni
Коментар
-
Първоначално изпратено от LelqДобро утро ! А аз се чудя , на кой да не се натреса
Ама и не смея никой да каня , че все не уцелвам нужният човек , за да ми е блага годината
Сигурно родата пак ще го отнесе .
https://www.youtube.com/watch?v=RYOW5uoyKl0
На който и да се натресеш, все ще е на кяр. !!!
За жалост качествените "човеци" сме кът и вече за нищо не ставаме....
Наздраве !
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеДа де, но нейните сладки не изглеждат като тези.....Сега ще ѝ отправя една градивна критика......:D.
Днес се глася аз за Игнажден, чудейки се на кого да се натреса на гости, че 2016 година да му ведра и спокойна /досущ като моят благ характер/. Пък то онези учени господа БПЦ да били взелЕ решение да го дръпнат деня фчера
При толкоз банкети и коктейли съм го изтървала това ценно указание; Бая народ се отърва, дет са вика , между капките.
Наздраве!Last edited by tnm; 20.12.2015, 13:05.Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеМдъъъ, случил си на съпруга - коледни сладки ти приготвя
Приятен ден и на теб!
Коментар
Коментар