Първоначално изпратено от 4i40
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)
Collapse
X
-
Last edited by Trakatrak; 25.01.2021, 22:44.
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
За да излезнат, трябва да ги задимиш...Като пчелички - да ги ошашавиш и смириш...Тогава ги вземаш в ръце и ги носиш до близката река - мяташ ги в неяда се освежат и замръзнат, та да се гушкат по - плътно след това.....
Датата ми е знайна, но нема да издребняваме за ден -два..
Наздраве, tnm !
пп 30 дами с бели премени - тва на болница или лудница ми мяза....А не, мерси...Една ми стига...
Наздраве, 4i40!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
Не, бре!!! Гледам, огньове палиш, за Благовещение намекваш /малко си объркал датата/,а тогава самодивите излизат от пещерите ... Какво пречи да се подготвиш за 30 дами с бели премени. Арахната може само да ти завижда.
Наздраве!да се освежат и замръзнат, та да се гушкат по - плътно след това.....
Датата ми е знайна, но нема да издребняваме за ден -два..
Наздраве, tnm !
пп 30 дами с бели премени - тва на болница или лудница ми мяза....А не, мерси...Една ми стига...
Коментар
-
Аз да не съм кривоверен, че да искам 30 самодевици....
Верно, че съм оставил Тарантул да тълкува числото - като 30 гр или с 30 годишна....
Да си мисля ли, че с този въпрос страдаш по отминалата преди 30 г младост....
Не се кахъри, Дъртото винаги е готов да те почерпи...Нал тъй бре, Тарантуле ?
Наздраве !
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
Кво "30" - самодиви ли?
Наздраве, 4i40!
Верно, че съм оставил Тарантул да тълкува числото - като 30 гр или с 30 годишна....
Да си мисля ли, че с този въпрос страдаш по отминалата преди 30 г младост....
Не се кахъри, Дъртото винаги е готов да те почерпи...Нал тъй бре, Тарантуле ?
Наздраве !
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение
Ще чистиш, ако има какво. Първо си пречисти помислите, после намеренията и накрая спестовната сметка като съответно почерпиш целата кръчма, че и съседната тема с примляскванията какво щат жените, та да ни паднат в ногите. Колкото до карабината, взел съм съответни мерки. Затапена е с пластмасова тапа от българско шампанско. А да те видим, как ще я оттапиш. Здраве да е кога дърпаш тапата!
Наздраве, Мрънкало!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеДнес беше убав ден за българската демокрация..
Горих вещици на вилата.....( няма никакъв тарантулски смисъл...) Този ден е 20.03, но тази година времето се изкилифинчи.
Топъл и бурен вятър само за огън.
Къпах се, повторих, парфюмирах се и ще спя в хола....Миризмата на горена шума се стели около мен...Кеф !
Наздраве с 30 !
Наздраве, 4i40!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Не, само съм гад !
Айде деди на разходка....
Коментар
-
Ти си ренегаддд! Тамън я затиснахме да замълчи и да не фучи, тя пак ше се измъкне през хлабавото звено. Затегни го тоя колан, не си ли гледал филми как се ловят вещици. И се накичи с орлови пера. Размахай томахавката. Да я видим тогава тая Кака. А пък аз ще се хиля иззад ъгъла на кръчмата.
Айде деди на разходка....
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеТези твои инсинуации ще ме турят пак на мерника на Тянка....
Аз се разграничавам....
Наздраве !
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеДнес беше убав ден за българската демокрация..
Горих вещици на вилата.....( няма никакъв тарантулски смисъл...) Този ден е 20.03, но тази година времето се изкилифинчи.
Топъл и бурен вятър само за огън.
Къпах се, повторих, парфюмирах се и ще спя в хола....Миризмата на горена шума се стели около мен...Кеф !
Наздраве с 30 !
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
Майката природа затова му е дала 4 крака, да се държи здраво на тях и да не прилича на чичо дори когато се е слял с пейзажа на дивото
Коментар
-
Така като гледам, може да се очовечи, само ако излочи бъчвата. Ще заприлича на Чиче след 2х30.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Lelq Разгледай мнение
Надеждата е голяма глупост .Няма как , животинка да се очовечи , без значение срока . А не е и нужно . Достатъчно "хора" има
Ми то каква надежда, темата не ли кръчмарска. Ако стане и философска, по-добре да минем с наздраве.
Коментар
Коментар