Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
Според мен това дървото е някаква ябълка, ама мое го таксуваме като вишна - сакура. Вземе се излъже някоя гастролираща у Кръчмата не редовна посетителка.
Наздраве, 4i40!
А , ако просто си объркала правописа и си имала предвид - нередовна , може аз да се излъжа
Наздраве , tnm !
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
Играеш дървото.... Вземе се излъже някоя гастролираща у Кръчмата не редовна посетителка.
Наздраве, 4i40!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение
Писах на Леля, че ще ми развеселиш деня и ей на.... почна с комичните комикси, в кои сте прегърнати, впити с Чиче, както и с епичните комикси, у кои летиш над Тракалото и го цвъкаш, а той си мисли, че манна небесна го споходила. Барем да умееше да рисуваш, на въображение го докарваш. За рождения ден шти подаря карандаши, та да ме опердашиш в некой комикс като да си Тянка Настърванка и се разправяш с пияндурите превъзпитателно. Комиксът ше го закачим на корковата дъска за обявления и всички клиенти ще ми се възхищават колко пердах ям в името на Светата ракиена правда. Наздраве, Дрънаниматорке!
Наздраве, Мрънкало!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Играеш дървото...
Коментар
-
Знам аз как да се подмазвам на женорята. И да ги трофкам. Глей сега как Кака пак ше размаха карабината като се съгледа зад теб на какво мяза с таз матроска рокличка. Ще ми развесели деня.
П.п. Аз Скалата ли го играя или мачорока? Вторият по ми допада.
Коментар
-
Ние с 4i40 сме постигнали почти пълна хармония и взаиморазбирателство в комуникацията. Аз искам - той дава ... Колко му трябва на човек, за да се чувства щастлив
А с теб нещата са разположени в друга плоскост. За да те поддържам в добро телесно и психическо здраве, трябва да те успокоявам кога се нервиш и да те нервя кога си спокоен. Тонус му се вика.
Наздраве, Мрънкало!
Коментар
-
Укрякват патички като теб кога се открие ловния сезон. Готви се онова гонче Чиче да те насвие из храсталака. Ролите се размениха.
А с теб нещата са разположени в друга плоскост. За да те поддържам в добро телесно и психическо здраве, трябва да те успокоявам кога се нервиш и да те нервя кога си спокоен. Тонус му се вика.
Наздраве, Мрънкало!
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от Lelq Разгледай мнение
Баси цицата си ми избацалЩъ черпя [ATTACH=CONFIG]n3706734[/ATTACH]
П.п. Аз Скалата ли го играя или мачорока? Вторият по ми допада.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнениеФнимание, Леля кръщава ракията под зоркия поглед на Кака! Това си е углавно престъпление.
Щъ черпя
Коментар
-
Викам, да пуснем Арахната на първа линия. Ако укряка -ще го пишем в аналите на Кръчмата като герой, ако ли не укряка - пак ще го пишем, ама като мъченик.
Наздраве, 4i40!
Коментар
-
Аз да не съм кривоверен, че да искам 30 самодевици....
Верно, че съм оставил Тарантул да тълкува числото - като 30 гр или с 30 годишна....
Да си мисля ли, че с този въпрос страдаш по отминалата преди 30 г младост....
Не се кахъри, Дъртото винаги е готов да те почерпи...Нал тъй бре, Тарантуле ?
Наздраве !Last edited by Trakatrak; 25.01.2021, 23:44.
Коментар
-
За да излезнат, трябва да ги задимиш...Като пчелички - да ги ошашавиш и смириш...Тогава ги вземаш в ръце и ги носиш до близката река - мяташ ги в неяда се освежат и замръзнат, та да се гушкат по - плътно след това.....
Датата ми е знайна, но нема да издребняваме за ден -два..
Наздраве, tnm !
пп 30 дами с бели премени - тва на болница или лудница ми мяза....А не, мерси...Една ми стига...
Наздраве, 4i40!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
Коментар