IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
    Забрайл си да си забодеш карфицата на ревера. Дан са гледаме по-подир смутено
    Наздраве, с нещо по-силно от вино!
    Наздраве !
    Пих си дозата с ракия....

Днес докато си пих уискито ( 50 гр с лед 100гр ) и си приказвахме с колегата, той ме светна на една нова приказка между младежите по баровете...Още се хиля и си мисля как да я споделя за да не прозвучи нетактично....

Отивам да си топна палеца в ракия и ще я пиша....

Коментар

Тая баница ми са види с олио. БацеБо не трябва ли да е с мас? Не че съм претенциозна, само питам
      Наздраве!
      Ей ти, на. Тая е Шекер Баце Бо шото със захарчица:
      http://www.10te.bg/zhivotat/10-te-na...prettyPhoto/3/

Коментар

• Хайде да ви се включа и аз, че трети ден изтрезнявам - момци, дами, да се почерпите за здравето на дъщерите ми, че станах баща на 2 девойки в неделя.
        за всички - дабъл ръжено уиски и наздраве за момичетата

Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от Lelq
          При мен не са физически самонаранявания
          Има мехлем за Всичко(и)!

Seal - Amazing (Victoria's secret) 1080p - https://www.youtube.com/watch?v=p0VFIP2YfmE
          Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

Незнам . При мен не са физически самонаранявания
            О Божеееее, знаиш ли колко бързо лекувам душата.....

Усмивкатааа,.....тя кара двама млади......( като песен...)

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
              Направо съм стреснат от описанието...
              Обърнах си ризата, стиснах дървения кръст в едната рака и главата чесън в другата и се замислих...
              Забрайл си да си забодеш карфицата на ревера. Дан са гледаме по-подир смутено
              Наздраве, с нещо по-силно от вино!
              Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
              Мечо

Коментар

Тая баница ми са види с олио. БацеБо не трябва ли да е с мас? Не че съм претенциозна, само питам
                Наздраве!
                Ииииии, що ли гледам да метна експертка от кръчмата. Па са изложих като кйфладжия, де не ги разбира баниците.

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
                  Обърнах си ризата, стиснах дървения кръст в едната рака и главата чесън в другата и се замислих...
                  Това последното не трябваше го правиш. От мисленето идват ядовете.

Коментар

Още не съм , ама днес както върви , може и нарочно някой да го отнесе
                    Лелче, я се усмихни !

Колкото и да е зле, не може да е колкото на Тнм, нали...?

пп Да не пиша, че и не ти е син нокътя, като на мен...

Коментар

Кво става днес,бре!?!?
                      И на мен ми е тройно критичен ден - сутринта вратата на кола се върна и ме удари по коляното, къде обяд си счупих един маникюр, а надвечер се оказа, че моят цвят боя за коса го няма.
                      Сега съм с натъртено коляно, изрязани маникюри и с по-тъмен нюанс коса - съвсем нов човек
                      Наздраве!

Коментар

• Начии, казАл съм да не се оплаквате....

Така си шибнах нокътя на палеца, че вия сам кът куче от болка......

Наздраве !

Коментар

• Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнение
                          Най-после проблемите ми с техниката се разминаха. Оказа се, че не съм бамнат. Черпя цялата кръчма по една боза, голема... от 6 стинки, ще рече от старата. А на Тя нка една циганска баница марка БацеБо, двойна.
                          https://images.search.yahoo.com/imag...s-1&hspart=iba

[https://images.search.yahoo.com/imag...s-1&hspart=iba

Наздраве!
                          Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
                            Да, днес и на мен не е на късмет. Затова ще лягам рано (както съм чувало да казват из някои хабитати - "с кокошките") и утре - нов ден, нов късмет
                            Наздраве ще има ли за последно тази вечер ?! ))
                            Кво става днес,бре!?!?
                            И на мен ми е тройно критичен ден - сутринта вратата на кола се върна и ме удари по коляното, къде обяд си счупих един маникюр, а надвечер се оказа, че моят цвят боя за коса го няма.
                            Сега съм с натъртено коляно, изрязани маникюри и с по-тъмен нюанс коса - съвсем нов човек
                            Наздраве!
                            Мечо

Коментар

• Завръщане в кръчмата с бомбастична черпня!

Първоначално изпратено от Trakatrak'' Разгледай мнение
                              Благодаря за съпричастността!
                              Най-после проблемите ми с техниката се разминаха. Оказа се, че не съм бамнат. Черпя цялата кръчма по една боза, голема... от 6 стинки, ще рече от старата. А на Тя нка една циганска баница марка БацеБо, двойна.
                              https://images.search.yahoo.com/imag...s-1&hspart=iba

[https://images.search.yahoo.com/imag...s-1&hspart=iba
                              Last edited by Trakatrak'; 27.01.2016, 19:40.

Коментар

• Завръщане!

Първоначално изпратено от Trakatrak'' Разгледай мнение
                                Благодаря за съпричастността!
                                Май техниката се поправила, та пак съм в кръчмата. Черпя цялата кръчма по една боза, голема... от 6 стинки, от старата. А за Тянка една циганска баница марка Баце Бо.

Коментар

Working...
                                X