Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)
Collapse
X
-
Благодарско на всички - то малко позакъснях с тази дейност, но пък уникален късмет, че две накуп се случиха. Вече съм взел превантивни мерки - опасал съм блока с камери срещу бъдещите ухажори, сложил съм аларми и сега си търся Драгунов, та да си припомня снайперисткия период в казармата. Въобще, готов съм
Хайде още веднъж - НаздравеNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеХайде да ви се включа и аз, че трети ден изтрезнявам - момци, дами, да се почерпите за здравето на дъщерите ми, че станах баща на 2 девойки в неделя.
за всички - дабъл ръжено уиски и наздраве за момичетата
Да са ти живи здрави, весели, засмени и с кеф да им сменяш ..... памперсите. Надявам се знаеш притчата за бащата дето имал трима сина и му се родила щерка.
Да си жив и здрав и ти и мама и сите около тебе!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!И това ще мине ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от LelqКато , начало може да ме орентираш къде се намира японакото посолствошегувам се ) тръгваш пеша докато намериш ул Люлякова градина 14...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеЖиви и здрави да са ти!!!
Да си слушаш жените!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеХайде да ви се включа и аз, че трети ден изтрезнявам - момци, дами, да се почерпите за здравето на дъщерите ми, че станах баща на 2 девойки в неделя.
Да си слушаш жените!
Коментар
-
Честито !!!
Да ти са живи и здрави !!!
Умни и красиви ! ( бащите след 33 такива правят )
пп Кво става в тази кръчма...?
Коментар
-
Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнениеИма мехлем за Всичко(и)!
Seal - Amazing (Victoria's secret) 1080p - https://www.youtube.com/watch?v=p0VFIP2YfmE
Коментар
-
Ако си се сдобил с близначки, честито и много сили да имаш да им издържаш на капризите!
Коментар
-
Наздраве!
П.П. Брях, напълни се форума с бебоциПриятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
Коментар