If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Уважаема клиентела на Кръчмата!
Днес е патронният праздник на институцията и по тоя повод трябва да си налеем чаша - кой каквото пие - и да си речем:
наздраве!
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Ти ли се учиш от него или то от теб, не знам, ама да не вземе да пропие огнени течности горкото. А мързината е положително качество... при мъжете.
Което ще рече, че при жените е отрицателно
Ами ... аз притежавам толкова положителни качества, та смятам, че едно или две отрицателни просто ще ги подчертаят
Наздраве!
Мечо
Аз!? Да бягам!? Че ти знайш ли мен колко ме мързи и че фсички физически усилия са ми безкрайно чужди? Ако имаше единица за мързел, най-вероятно щеше да е 1 tnm.
Наздраве!
Ти ли се учиш от него или то от теб, не знам, ама да не вземе да пропие огнени течности горкото. А мързината е положително качество... при мъжете.
Аз те посъветвах да го заслабиш, та сега щеше да бегаш след него по поледицата на сенчести места. Вчера с колелото беше бая ужас да се изпързалвам насам-натам.
Аз!? Да бягам!? Че ти знайш ли мен колко ме мързи и че фсички физически усилия са ми безкрайно чужди? Ако имаше единица за мързел, най-вероятно щеше да е 1 tnm.
Наздраве!
Мечо
Цял ден ми се пие бира и само за това мисля и накрая се прибрах и забравих да си взема
Препоръчвам "Йотингер-експорт" - 5.4% и 2 кенчета са екстра преди лягане! В "Буров и син" са по кинта и 15,парчето!
Уточнявам че пиенето им има смисъл само при мешане с концентрат или червено вино(домашно),инак стават и вместо сутрешно кафе и айрян за избиване на клин!
Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!
Манииии, дежурна съм по дебело псе. По-едрата и по-дребната 1/3-та пълноправни членове на домочадието ми се барнаха на изключително ангажирани и сега досадното жиутвно не ми дава да си изпия кафето на спокойствие.
Наздраве!
Кога ще го разкарате това досадно псе, та да си видиш спокойствието и ти
Коментар