IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнение
    Дуууууубруууутрооооо! Стига сте се излежавале. Я колко работа ве чака. Това бели, това червени, тоже газирани и шампанизирани, това светли и тъмни, също плодови или карамелени, още малцови, опушени, къде лежали, къде прави стояли, някои огнени, други благи и най-вече мили и драги.
    https://www.youtube.com/watch?v=ZjZa7lyyGlw
    Добро утро !
    Стига си крещял бре !
    Имам работа да върша а гъз се вдига, глава не....
    Как ги накъдри тез питиета, все едно си барман на Карибите....
    Наздраве !

пп И по-тихо , че отивам да дремна ....

Коментар

• Дуууууубруууутрооооо! Стига сте се излежавале. Я колко работа ве чака. Това бели, това червени, тоже газирани и шампанизирани, това светли и тъмни, също плодови или карамелени, още малцови, опушени, къде лежали, къде прави стояли, някои огнени, други благи и най-вече мили и драги.
      https://www.youtube.com/watch?v=ZjZa7lyyGlw

Коментар

В тая кръчма не може само се пие, яде и слушат шлагери. Нещо по будно трябва. Нещо за сгорещяване на кръвта.
        https://video.search.yahoo.com/video...spart=iba&tt=b
        Вай, таквоз нещо ме караха да гледам у Приж кът бех,ма пуста сиромашия-на времето-бая пари искаха за да ги гледам тия пилешки плешки,та отказах-у мулен ружа,имаше и един бар LIDO,малиииииииииии
        Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

• КАН х 2

В тая кръчма не може само се пие, яде и слушат шлагери. Нещо по будно трябва. Нещо за сгорещяване на кръвта.
          Last edited by Trakatrak'; 19.02.2016, 19:30.

Коментар

• Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнение
            Направих пилешка супа
            За след запивка много ободряваща, доколкото шкембето иска лютичко и киселко, а на мен често не ми понасят. Затова една хубава пилешка супичка с тлъста застройка глава изправя. И не само една.
            Attached Files

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
              с кубински или никарагуански ром....?

Коментар

Направих пилешка супа
                Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
                Мечо

Коментар

Направих пилешка супа
                  с кубински или никарагуански ром....?

Коментар

• Направих пилешка супа
                    Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

С удоволствие !

Честно да си призная, ми се губи спомен да съм пил такъв...Ще проверя в нета дали някъде продават такъв сега и ще го пробвам...

Кубинския си беше хит за коктейли....Имаше един период от време, дето не понасях ракийката и само коктейли майсторях....

пп Ще питам по-паметливата част от семейството

пп Прочетох по диагонала, два - три коментара в един форум се сетих защо съм пил толкова коктейли - бил съм повлиян от Хемингуей ....
                      Хубавоте е, че и други хора не си спомнят за тази алкохолна амброзия...
                      Как ли пък нье ... Ша пия некви бъркочи, щот некой ми бил повлиял
                      Само чисто питие, без лед. Мразим да разреждам алкохолния градус
                      Наздраве!

П.П. Мислех, че само с Бенджи сме уважители на това питие, но ... явно числото на членуващите у клуба се разраства.
                      Пак - наздраве!
                      Мечо

Коментар

С удоволствие !

Честно да си призная, ми се губи спомен да съм пил такъв...Ще проверя в нета дали някъде продават такъв сега и ще го пробвам...

Кубинския си беше хит за коктейли....Имаше един период от време, дето не понасях ракийката и само коктейли майсторях....

Никарагуанският е страхотен чист. Кубинският, дори деветгодишният малко биеше на спирт и затова беше за коктейли. Аз предпочитах белия. Но Никарагуа рум превъзхожда всичко, което идваше от Хавана. Съвсем за кратко го продаваха обаче и само в подбрани магазини. Всъщност виждам, че са много видове, но от кой съм пил нямам спомен.
                        Attached Files
                        Last edited by Trakatrak'; 19.02.2016, 12:40.

Коментар

Чичин, пийни мойто каве, де вече го отказах, пък като дойде момент, ще ми го върнеш като никарагуански ром. От социализъма този светъл спомен ми остана. Само 12 лефа за най-квалитетна напитка.
                          С удоволствие !

пп Прочетох по диагонала, два - три коментара в един форум се сетих защо съм пил толкова коктейли - бил съм повлиян от Хемингуей ....
                          Хубавоте е, че и други хора не си спомнят за тази алкохолна амброзия...
                          Last edited by 4i40; 19.02.2016, 12:34.

Коментар

Добро утро !

Не знам дали е останало кафе за мен, но така ми се спи, че и трите дядо попе, бих употребил...

Приятен работен ден !
                            Чичин, пийни мойто каве, де вече го отказах, пък като дойде момент, ще ми го върнеш като никарагуански ром. От социализъма този светъл спомен ми остана. Само 12 лефа за най-квалитетна напитка.
                            Attached Files
                            Last edited by Trakatrak'; 19.02.2016, 12:22.

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
                              А ... двата хабитата - моят и на Русото /Маранди/ - винаги са били у един кюп. Кога реша да му ходя на гости, налог бач не щъ му плащам
                              На всичкото отдоле, аз съм един от конструктивните критици на книгата му /написах, че хич няма секс у нея/, та затова той на мен ще ми я подари с посвещение, кога я напичате на артия.
                              Наздраве!

Забравих да благодаря за саралията!
                              Ти си го съкрушила с романтичните си щения. Той човекът е по епиката, по империализма, по агресията, а ти разни лиготения. Русото по таквиз работи си не пада. Да го беше скастрила що нема буйни трапези и юруш на слабия алкохол, щот тогава само такъв. А сега пиши му пак и да включи одомашнените животинки на гозба и на маса.
                              Attached Files
                              Last edited by Trakatrak'; 19.02.2016, 12:30.

Коментар

Добро утро !

Не знам дали е останало кафе за мен, но така ми се спи, че и трите дядо попе, бих употребил...

Приятен работен ден !
                                А за тез, дето не работим, пожелание няма лЕ!?

П.П. Да ти е сладко кафето! Trakatrak' се оказа въздържатель.
                                Мечо

Коментар

Working...
                                X