IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение

Да не са луди да внесат в БГ холандски марс
    Нашенският бил от Полша. Засега страда от недостатък - не може си намериш вътре играчка от пластмасов отломък.

Коментар

• Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнение
      Привет,дайте акъл какво да правя,че напоследък много ядове,с жената се питаме не сме ли урочасани
      Не съм фен на тези истории,по скоро си го обеснявам като негативна енергия насочена към фемилито.
      Не ми е нормално за месец да ми се стоварят толкова ядове.....
      Курбан ли се даваше,как беше,искам нещо да направя
      На черква ходи, пали свещички и по некоя молба гореща отправяй. Курбан само при кръвопускане с произшествие се дава.

Коментар

• Привет,дайте акъл какво да правя,че напоследък много ядове,с жената се питаме не сме ли урочасани
        Не съм фен на тези истории,по скоро си го обеснявам като негативна енергия насочена към фемилито.
        Не ми е нормално за месец да ми се стоварят толкова ядове.....
        Курбан ли се даваше,как беше,искам нещо да направя
        Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

• Да не са луди да внесат в БГ холандски марс

Коментар

• Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнение
            Лека Нощ,Другарки и Другари! ...Класовата Борба ще е по-дълга и продължителна от военната служба,но именно затова е и по-привлекателна понеже в съвременните условия ролята на субективния фактор е сведена до нула ...:

Тодор Живков : Може да решава тоя който има пари бе - http://www.vbox7.com/play:2bc91cd276?pos=src

Поздрав за Дамите!Каня ги на танц(виртуално):

Helloween - Forever and One (Превод) - https://www.youtube.com/watch?v=gnm3JFR3gr0
            На какви класи се разделихме? Нискоалкохолни и високоалкохолни ли? Ако е така, аз съм пеперудка. Ще префърчам от цвят на цвят, от едната класа в другата. Българска му работа.

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
              Мойто сърце е кат базалтово блокче - твърдо е на 8 по скалата на Моос, ама при определени условия мое да се разтопи
              Благодаря за кафето!
              Наздраве!
              Абе, вчера настъпих един джам. викам си кристалното сърце на Тянка се спраскало на парченца. Ама на, язък. Коравосърдечна се оказа тя. А ний се опитваме да я смиляваме да не ни опука с карабината. И с кво? Със сладкиши. Само горчивини за нея - горчиво каве, горчеливо теа, горчив пелин, горчиви отзиви за ловджийските й наклонности. Тянке, нямаме рога, молам те не ни отстрелвай и не ни слагай на трапезата. Всъщност, Чичо може. Той има голяма маса. Ще й отива..

Коментар

• Добро утро !

Какво ли му е доброто.....

Наздраве и приятен ден на рибите !

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
                  Добро утро !

Условията сподели, условията....

Днес запалих колата да ходя на работа и по инерция завих към дивото....
                  Докато се усетя и стигнах Драгоман....УжасТ...
                  Скапах се от работа и след половин час си лягам...

Живот..Докато пожелаеш добро утро и вече си заспал....

Наздраве !
                  Що ма караш да са повтарям!? Знаеш ги "условията" - барем 8 степен по скалата на Моос, цветни или безцветни, блестящи и искрящи, броят на фасетите им да се делят на 4 или 6...

Наздраве!
                  Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
                  Мечо

Коментар

• Лека Нощ,Другарки и Другари! ...Класовата Борба ще е по-дълга и продължителна от военната служба,но именно затова е и по-привлекателна понеже в съвременните условия ролята на субективния фактор е сведена до нула ...:

Тодор Живков : Може да решава тоя който има пари бе - http://www.vbox7.com/play:2bc91cd276?pos=src

Поздрав за Дамите!Каня ги на танц(виртуално):

Helloween - Forever and One (Превод) - https://www.youtube.com/watch?v=gnm3JFR3gr0
                    Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

• Първоначално изпратено от Lelq
                      Така е като изневеряваш на метрото. Аз пък се надцених и няма скоро да черпя с бира , но все пак ще черпя

Днес изпих две кенчета и даже бях забравил за тази си постъпка...Така бързо и лесно влезнаха в корема и така бързо излезнаха през кожата, че думи нямам..

пп Така че, почерпката е факт.

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
                        Мойто сърце е кат базалтово блокче - твърдо е на 8 по скалата на Моос, ама при определени условия мое да се разтопи
                        Благодаря за кафето!
                        Наздраве!
                        Добро утро !

Условията сподели, условията....

Днес запалих колата да ходя на работа и по инерция завих към дивото....
                        Докато се усетя и стигнах Драгоман....УжасТ...
                        Скапах се от работа и след половин час си лягам...

Живот..Докато пожелаеш добро утро и вече си заспал....

Наздраве !

Коментар

• Attached Files
                          "Инвестирането" в НИ с кредит е "чиста пИчалба" или "отрицателна доходност"!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнение
                            Тянке ма, къде зачезна, да не ти се пръсна сърчицето на хиляди парчета. Човек да не се пошегува нещо. Айде, глътни вряло кафе и се възправи срещу форумните неволи и бъзици.
                            Благодаря за кафето!
                            Наздраве!
                            Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
                            Мечо

Коментар

• Тянке ма, къде зачезна, да не ти се пръсна сърчицето на хиляди парчета. Човек да не се пошегува нещо. Айде, глътни вряло кафе и се възправи срещу форумните неволи и бъзици.
                              Attached Files

Коментар

• Преди пийване е наложително похапване!
                                Attached Files

Коментар

Working...
                                X