IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
    ...
    Плам, пламти! Котел, бълбукай!
    Адска смес, мехури пукай!

Рибица от блатен смок,
    остро жило на слепок,
    мъх от прилеп, клюн на сова,
    от усойница отрова,
    кълка на дъждовник гаден,
    пух от бухал кръвожаден,
    рог на охлюв, кост на пес,
    в общото вариво влез!
    ...

Хайде, наздраве!
    Нещо за нокът от големия пръст на 90се годишен старец и паяжина от ..... на 220 месечна девица??

Коментар

• КАКВО СТАВА ТУКА БЕ !!!
      Това кръчмА, не е окултен клуп !!!
      Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнение
        Шшшшът, Тянка бае над рога показващи се от казан и се пита, това еленче ли ще да е или малкото дяволче Сатанаилчо. Нещо черничко й се види, та се чуди да не е некое ромче с коледни еленски декоративни рогчета. Пък може да почерпи с еленска пастърма. Знайш ли я?
        ...
        Плам, пламти! Котел, бълбукай!
        Адска смес, мехури пукай!

Рибица от блатен смок,
        остро жило на слепок,
        мъх от прилеп, клюн на сова,
        от усойница отрова,
        кълка на дъждовник гаден,
        пух от бухал кръвожаден,
        рог на охлюв, кост на пес,
        в общото вариво влез!
        ...

Хайде, наздраве!
        Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
        Мечо

Коментар

Бреййййй, ти си била веща в занаята. Това от бабите знахарки ли го научи? Гребва да внимаваме, освен с карабината, да не ни подгониш и с магии. Но ако можеш я заври казаня и фърли вътре кокошите крака, та Химко да фръкне на 10 лв. Ама за миноритарите да фръкне, щото мажоритаря все е намазал филията.
          Мъжете от родата са били дервенжии, дамите са имали други ... развлечения
          Нали разбираш - отвари, билки, мълчана вода, наричане ...
          Наздраве!
          Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
            Добро утро !

Днес ще се порка ли в кръчмата или ще се гони дявола в пъкала....
            Шшшшът, Тянка бае над рога показващи се от казан и се пита, това еленче ли ще да е или малкото дяволче Сатанаилчо. Нещо черничко й се види, та се чуди да не е некое ромче с коледни еленски декоративни рогчета. Пък може да почерпи с еленска пастърма. Знайш ли я?

Коментар

Може, що да не може ... Или пък може да разбута цялата къща и да потърси къде проклетниците са сложили три бели яйца и три бели пера, завързани с червен конец
              Наздраве!
              Бреййййй, ти си била веща в занаята. Това от бабите знахарки ли го научи? Гребва да внимаваме, освен с карабината, да не ни подгониш и с магии. Но ако можеш я заври казаня и фърли вътре кокошите крака, та Химко да фръкне на 10 лв. Ама за миноритарите да фръкне, щото мажоритаря все е намазал филията.

Коментар

• Първоначално изпратено от kev Разгледай мнение
                Бе ще му пийнем, за да изгоним дяволите от самите нас...

Наздраве!
                Да са не чува. С моето дяволче си живеем в симбиоза толку години. И хич не ми пречи, напротиФ - неизброими са случаите, кога ми е било в пълна полза
                Наздраве!
                Мечо

Коментар

Добро утро !

Бе ще му пийнем, за да изгоним дяволите от самите нас...

Наздраве!
                  Last edited by kev; 25.02.2016, 12:29.

Коментар

Добро утро !

Чичка,
                    шО за провокации ?
                    Малко по-серьозно, ш те помоля...
                    Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

Добро утро !

Наздраве!
                      Мечо

Коментар

• Добро утро !

Коментар

Мисля че може и поп в къщи да се вика да поръси за здраве и против уроки.
                          Може, що да не може ... Или пък може да разбута цялата къща и да потърси къде проклетниците са сложили три бели яйца и три бели пера, завързани с червен конец
                          Наздраве!
                          Мечо

Коментар

Не си съвсем прав. Не е задължително да е имало произшествие. Ако някой боледува непрекъснато или му се случват неприятности, може да направи курбан за здраве или за отърване от лош късмет.
                            Мисля че може и поп в къщи да се вика да поръси за здраве и против уроки.

Коментар

На черква ходи, пали свещички и по некоя молба гореща отправяй. Курбан само при кръвопускане с произшествие се дава.
                              Не си съвсем прав. Не е задължително да е имало произшествие. Ако някой боледува непрекъснато или му се случват неприятности, може да направи курбан за здраве или за отърване от лош късмет.
                              Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнение
                                Привет,дайте акъл какво да правя,че напоследък много ядове,с жената се питаме не сме ли урочасани
                                Не съм фен на тези истории,по скоро си го обеснявам като негативна енергия насочена към фемилито.
                                Не ми е нормално за месец да ми се стоварят толкова ядове.....
                                Курбан ли се даваше,как беше,искам нещо да направя
                                Ще ти отговоря в Поколението 30 +
                                Мечо

Коментар

Working...
                                X