If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Нещо много сте живнали. Един палачинки прави, уж за децата, втори ромче му се приискало, трета направо му го налива, четвърти от сряда не му се работи забравяйки кой е неделния ден (ще му викаме среденянин ). А страх от Господа немате ли? Или поне от владиката пловдивски? Явно немате. Отиде постито у тъмната уличка.
Чувай, сине на Арахна! Тез кунструктивни критики баш тука не минават.
И да вметна за твое сведение - срядата ич не е почитан ден у Кръчмата!
Наздраве!
П.П. С почуда забелезах, че не си много в час с произведенията на сладкарството. Не правиш разлика между кифла и френско кроасанче
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Бенджи, съкровище!
Върнах се от пътя, зарад теб. Тъкмо бях поела към Болярия, фърлих едно око у Кръчмата и видях, че ти се е отворила глътката
Наздраве!
Не съм се съмнявал в теб никогаж, съкровище!!!Тенкю от сърце.
Нещо много сте живнали. Един палачинки прави, уж за децата, втори ромче му се приискало, трета направо му го налива, четвърти от сряда не му се работи забравяйки кой е неделния ден (ще му викаме среденянин ). А страх от Господа немате ли? Или поне от владиката пловдивски? Явно немате. Отиде постито у тъмната уличка.
Бенджи, съкровище!
Върнах се от пътя, зарад теб. Тъкмо бях поела към Болярия, фърлих едно око у Кръчмата и видях, че ти се е отворила глътката
Наздраве!
Мечо
Такива работи не се пишат в кръчмата...
Ще се хвалиш в темата за 30 + годишните.....Тука разваляш дисциплината...
Дамите вместо да черпят с питиета, ще искат палачинки...
Ми ..., то айряна нарушава поста. Пробваш се начи, да ни въведеш в изкушение!?
Наздраве!
Фана ме къф съм подъл. Да си немаш работа с интелигентни жени. Писах ти вече, квото черпят - консумирай, не се офлянквай. Ама ти като кифлите, това не може, другото не ми става, третото не мий в стила. Я кво хубаво яйрянче, даже на мен ми се припи!
Брях, много притихнахте в постите. Да не ви избъзика човек. Ще си река, че сте потънали в пост и молитва и дори до форума не пристъпвате. За утешение ще ви почерпя айрян със зеления, щото и тая година се фанахме за зеленото. Днес подстригах тревата и набелязах находища на копривка и лапад. Другия път може си начукам копривена чорба ве дразня. Особено веганите.
Ми ..., то айряна нарушава поста. Пробваш се начи, да ни въведеш в изкушение!?
Наздраве!
Мечо
Брях, много притихнахте в постите. Да не ви избъзика човек. Ще си река, че сте потънали в пост и молитва и дори до форума не пристъпвате. За утешение ще ви почерпя айрян със зеления, щото и тая година се фанахме за зеленото. Днес подстригах тревата и набелязах находища на копривка и лапад. Другия път може си начукам копривена чорба ве дразня. Особено веганите.
Коментар