Първоначално изпратено от hemilio
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от LelqНа мен винаги ми е приличал на кърлеж. Може би разминаването във възприятията се дължи на различното количество изпит алкохол.
Наздраве, пиянки и лека нощ !Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеПаяците и кърлежите са от един и същи разред. Така че, не си в голяма грешка.
Пък и на Trakatrak' "кърлеж" май повече му подхожда от "паяк"
Наздраве!А това, че моите прякори пият кръв, не значи щото точно на кърлеж са ме оприличавали навремето си. В моите младини кърлежите не бяха толкова популярни, що и уличните кучета малко.
Нооооооо, ше се бъзикаме значи? Я да видя на мен Леля на кво ми мяза? Ами на заспала лелка, която веднъж седмично се пробужда и влиза в Кръчмата да види кой е паднал под масата, та да го одумва на следващата седмица.
А тЯнка? Тянка наподобява на дива козичка, де волно подрипва по скали и диалози, но Чичин я дебне през бинокуляра и ще я щракне някой ден в летяща поза.
Когат се бъзикате с момък с неколко десетки прекора, се замислете и той да не ви лепне некой. А сега наздраве и да е здраве!
Коментар
-
Първоначално изпратено от LelqНа мен винаги ми е приличал на кърлеж. Може би разминаването във възприятията се дължи на различното количество изпит алкохол.
Наздраве, пиянки и лека нощ !
Пък и на Trakatrak' "кърлеж" май повече му подхожда от "паяк"
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеДобра вечер!
Кво пиете в тази жега баси
Бира не ща, че изядох кило зарзали и ще се пукна
П.С.Мамуне от зарзали с бира нема се пръснеш,може само да продухаш линиите
На паяка мога да му кажа,че формулата си тъй лесно не давам,що съм бъхтил 5 години у Вуза?Last edited by hemilio; 17.06.2016, 23:21.Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.
Коментар
-
Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнениеБонджорно рагацци и тути ебачи.
Наздраве!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеНали написа 1682, т.е. 3826 преди Христа!? У "Богове, гробници и учени" май се споменава за градове държави за около 4000 година преди новата ера. Ама това все пак е литературно четиво, де.
Наздраве!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнениеТова да не ме подвеждаш нещо, че е студен чай. Мяза на филиповско виски, пардон, катунишко. Да не направа главата от един чай.
Тцъ, дори тия ги нямало по това случайно нацелено в диалога време. Затова ти писах, че и аз не знам. Наздраве за старанието ти да се вглъбиш преди близо шест хилядолетия.
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
Наздраве!
П.П. Неграмотна съм. Още не съм се научила да чета. Мога само да пиша
Пък и ич не ми се става инциклопедистка. "Мързеливка" - звучи по-гордо
А като гледам годината, то май наченки на държавност са имали саде Горен, Долен Египет, Шумерите, Обидейците и прочие паплач около Плодородния Полумесец.
Тцъ, дори тия ги нямало по това случайно нацелено в диалога време. Затова ти писах, че и аз не знам. Наздраве за старанието ти да се вглъбиш преди близо шест хилядолетия.Last edited by Trakatrak'; 17.06.2016, 15:02.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнениеОпаааа, изкарах си чая с честен труд. Глей ко, това с Р.Хр. късна работа. Смята се от годината на Създаване на света, която е 1 септември 5509 г. преди рождението на Христа. Аз ти писах за 1682 г, ще рече към 3826 пр. Р. Хр. Ако изредиш три столици оттогава те признавам за енциклопедистка, Щото аз няма да мога. Ай, сядай чети.
Наздраве!
П.П. Неграмотна съм. Още не съм се научила да чета. Мога само да пиша
Пък и ич не ми се става инциклопедистка. "Мързеливка" - звучи по-гордо
А като гледам годината, то май наченки на държавност са имали саде Горен, Долен Египет, Шумерите, Обидейците и прочие паплач около Плодородния Полумесец.Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
Коментар