If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Оная вечер по-едрата 1/3-та пълноправен член на домочадието следеше някакъв мач с интерес. Подметнах му, че на 17.06 ще има среща на инвеститори у Голямото село.
Последва едно "Ъъъъ" и погледа отново у талавизора.
Рекох му, че ще го пратя на срещата - кат виден инвеститор. Последва пак някво "Ъъъ", ама след около минута се осъзна и запита той като какъв инвеститор точно се явява Наложи се да му обяснявам надълго и нашироко, че за толку години брак бая инвестиции е направил в моите фризури, маникюри, педикюри и редица козметични процедури.
Оставих го дълбоко замислен над думите ми
Наздраве!
Просто е увеличавал стойността на един актив, за да може да го продаде, когато се наложи....
Така си беше....
Затова и прескачах през темата и не вдянах, че организацията и хората са сериозни....
Оня паяк, ако беше ми писал , че ще ходи, щях да се подготвя психически..
пп При толкова пропуски в живота, какво значи тук някаква си среща на съмишленици....
Наздраве !
Оная вечер по-едрата 1/3-та пълноправен член на домочадието следеше някакъв мач с интерес. Подметнах му, че на 17.06 ще има среща на инвеститори у Голямото село.
Последва едно "Ъъъъ" и погледа отново у талавизора.
Рекох му, че ще го пратя на срещата - кат виден инвеститор. Последва пак някво "Ъъъ", ама след около минута се осъзна и запита той като какъв инвеститор точно се явява
Наложи се да му обяснявам надълго и нашироко, че за толку години брак бая инвестиции е направил в моите фризури, маникюри, педикюри и редица козметични процедури.
Оставих го дълбоко замислен над думите ми
Наздраве!
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
При мен в последния момент се изясни, че ще съм без задръжки и така си отидох - без задръжки. Пък и кво да се навиваме, който иска - ходи, който го пропуска - другия път. Не си много пропуснал, щото малко време беше. Подемат се вече призиви за по-обширни форми, та да може се разговорим. А това ягодите с биричка хич не го разбирам. В краен случай, ако са с много пудра захар.
То не е до разбиране а до вкус....
Отивам към вилата и гледам едно бабе продава ягоди в селото...Купих кило за проба и ги оставих в хладилника...Вечерта, като си пиех бирата на верандата, се сетих за тях и ги изкарах за проба....И така половин кило с литър бира...СТАВА ...На сутринта останалото с кисело мляко...На връщане взех 2 кила, за да стресирам жената, каква реколта съм извадил.....Тъкмо почна да ме 'фали и аз си признах....
Ще рече човек, че на заколение ще ходите. То не бяха съмнения, то не бяха заяждания.
П.П. С една дума - изглежда си изтървал събитието на месеца
Наздраве!
Така си беше....
Затова и прескачах през темата и не вдянах, че организацията и хората са сериозни....
Оня паяк, ако беше ми писал , че ще ходи, щях да се подготвя психически..
пп При толкова пропуски в живота, какво значи тук някаква си среща на съмишленици....
Що не писа, че ще ходиш, можеше и аз да се примъкна...
Отзивите са положителни, доколкото се разбира..
пп Тва брюле с биричка ми прилича на моето - ягоди с биричка ( викам си..щом кралицата пие шампанско с ягоди, що аз да не пробвам с биричка - все мехурчета...) !!
Не беше лошо, особено след 3 чаша....
Наздраве !
При мен в последния момент се изясни, че ще съм без задръжки и така си отидох - без задръжки. Пък и кво да се навиваме, който иска - ходи, който го пропуска - другия път. Не си много пропуснал, щото малко време беше. Подемат се вече призиви за по-обширни форми, та да може се разговорим. А това ягодите с биричка хич не го разбирам. В краен случай, ако са с много пудра захар.
пп Тва брюле с биричка ми прилича на моето - ягоди с биричка ( викам си..щом кралицата пие шампанско с ягоди, що аз да не пробвам с биричка - все мехурчета...) !!
Наздраве !
Ще рече човек, че на заколение ще ходите. То не бяха съмнения, то не бяха заяждания.
П.П. С една дума - изглежда си изтървал събитието на месеца
Наздраве!
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Ай ва почерпа крем брюле, да не кажете, че само аз съм плюскал на срещата на спекулантите и не съм сетил за вас:
П.п. Кога хапвах сладкото кремче със студена биричка изобщо не се сещах за вас.
Ай ва почерпа крем брюле, да не кажете, че само аз съм плюскал на срещата на спекулантите и не съм сетил за вас:
П.п. Кога хапвах сладкото кремче със студена биричка изобщо не се сещах за вас.
На лелките , това им е работата . На Леля е друга . Наздраве !
Брей, много си зачестила с посещенията. Оня ден и днес пак. Наздраве с изпитата кръвчица!
П.п. Вампир също не съм бил. Имаше друг с такъв прякор от долния випуск.
Коментар