IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
    Тракащия, аз си помислих, че някоя мома дето бере къпини те е забърсала.....а ти си бил като самодива (без премяна) по поляните....

пп Кви крака под масата ..?Туканка минахме на розе-коктейли.....

Наздраве !
    Къпини имаше - къпани моми немаше. И ти ли??? Юда, мина от ракъ на розъ? Спадна ми в нагледа направос на ниво под масата. То и аз плодова биричка пих в туй промеждутък, но мойто друго. Всеки за пред себе си изнамира оправдание. А за теб нема.

Коментар

• Тракащия, аз си помислих, че някоя мома дето бере къпини те е забърсала.....а ти си бил като самодива (без премяна) по поляните....

пп Кви крака под масата ..?Туканка минахме на розе-коктейли.....

Наздраве !

Коментар

Убаво..Няма да се засягаме...

У хабитата ви хората са кът, но Човеците са бол....
        Такааааа... И аз да са пофала за габитата. Понеже харамийката са изпусна, че ще отсАства, та три дена се разхождах из габитата с разпуснат пояс и с китка зад уше без са стрескам от зорки вьзгледи, наточени оптики и изпружени карабини. Като паша бях насред габъра и трънките, че и глогинките.

Коментар

• Кой там се въргаля под масата? Излазяй, бе! Не на четири крака, не на четири... носът също мож та крепи. Малко ще е подпухнал после, ма то за да е в унисон с торбичките под очите. Очичките не ги притваряй, дръж се на крака, на четири крака. Помощ идва. Носят половин бутилка.

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
            Ти ся ..., какво намекваш!? Че у хабитата хората са кът!?
            Може и да сме по-малко на брой от полендаците, ама сме по-убави, по-умни и по-ентелегентни
            Наздраве!
            Убаво..Няма да се засягаме...

У хабитата ви хората са кът, но Човеците са бол....

Коментар

Като горски Човек, рядко срещаш хора, та затова...

Наздраве !

пп Мечките и те човек....
              Ти ся ..., какво намекваш!? Че у хабитата хората са кът!?
              Може и да сме по-малко на брой от полендаците, ама сме по-убави, по-умни и по-ентелегентни
              Наздраве!
              Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
              Мечо

Коментар

И аз понякога правя така - когато имам нужда да поговоря с най-умния човек когото познавам
                Наздраве!

Като горски Човек, рядко срещаш хора, та затова...

Наздраве !

пп Мечките и те човек....

Коментар

Имам усещането, че започнах да си комуникирам сам...
                  Та, затова...да не се хабя със себе си...

Наздраве !
                  И аз понякога правя така - когато имам нужда да поговоря с най-умния човек когото познавам
                  Наздраве!
                  Мечо

Коментар

Много си лаконичен през последните дни. То ... ясно, че 2Х30 те преспиват, ама все пак ...
                    Наздраве!
                    Имам усещането, че започнах да си комуникирам сам...
                    Та, затова...да не се хабя със себе си...

Наздраве !

Коментар

Добро утро !

Наздраве !

Много си лаконичен през последните дни. То ... ясно, че 2Х30 те преспиват, ама все пак ...
                      Наздраве!
                      Мечо

Коментар

• Добро утро !

Наздраве !

Коментар

Хмммм, смея да заявя, че Ваша милост не е от постоянните посетители на Кръчмата и
                          поради тая причина не сте запознат с табиета на клиентелата.
                          Щото тук още в ранни зори се пие по едно малко питие за освестване и после се продължава с бира, вино и прочие - на всекиму според потребностите
                          Наздраве!
                          Да, така е. Аз съм от седмица във форума. Както се казва тепърва прохождам на борсата Днес ми е почивен ден и викам да разцъкам малко, ама голяма скука по темите. Мога само да кажа едно наздраве с потна Каменица от мен

Коментар

• Първоначално изпратено от i_hristov Разгледай мнение
                            Е чакай, ти от сутринта ли искаш да почват. Хората трябва да се върнат от работа първо, па да си налеят и тогава като им се развържат пръстите ...
                            Хмммм, смея да заявя, че Ваша милост не е от постоянните посетители на Кръчмата и
                            поради тая причина не сте запознат с табиета на клиентелата.
                            Щото тук още в ранни зори се пие по едно малко питие за освестване и после се продължава с бира, вино и прочие - на всекиму според потребностите
                            Наздраве!
                            Мечо

Коментар

Кръчмата да не е пуснала кепенци!?
                              Щото по мои лични наблюдения и изчисления все още сме месец юли, т.е. август е далеч.
                              Наздраве!
                              Е чакай, ти от сутринта ли искаш да почват. Хората трябва да се върнат от работа първо, па да си налеят и тогава като им се развържат пръстите ...

Коментар

• Кръчмата да не е пуснала кепенци!?
                                Щото по мои лични наблюдения и изчисления все още сме месец юли, т.е. август е далеч.
                                Наздраве!
                                Мечо

Коментар

Working...
                                X