If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Ха така....За мен оправдание - тц...
Ти на плодова биричка( кът плодова мушичка ), а аз под масата с бутилка ракия в крепка прегръдка.....( кът дърт сърхоч )
пп Гледах края на един филм за Карибите и полицайката рече - пиши, че си млад красив и умен...Това е интернет, всички лъжат .....
Като пиянството ни....
Да, да, добре че послъгваме и не си признаваме за действителните параметри на впиянчване от време на време. Че не е за пред хора, ами само за другари по изява.
Къпини имаше - къпани моми немаше. И ти ли??? Юда, мина от ракъ на розъ? Спадна ми в нагледа направос на ниво под масата. То и аз плодова биричка пих в туй промеждутък, но мойто друго. Всеки за пред себе си изнамира оправдание. А за теб нема.
Ха така....За мен оправдание - тц...
Ти на плодова биричка( кът плодова мушичка ), а аз под масата с бутилка ракия в крепка прегръдка.....( кът дърт сърхоч )
пп Гледах края на един филм за Карибите и полицайката рече - пиши, че си млад красив и умен...Това е интернет, всички лъжат .....
Тракащия, аз си помислих, че някоя мома дето бере къпини те е забърсала.....а ти си бил като самодива (без премяна) по поляните....
пп Кви крака под масата ..?Туканка минахме на розе-коктейли.....
Наздраве !
Къпини имаше - къпани моми немаше. И ти ли??? Юда, мина от ракъ на розъ? Спадна ми в нагледа направос на ниво под масата. То и аз плодова биричка пих в туй промеждутък, но мойто друго. Всеки за пред себе си изнамира оправдание. А за теб нема.
У хабитата ви хората са кът, но Човеците са бол....
Такааааа... И аз да са пофала за габитата. Понеже харамийката са изпусна, че ще отсАства, та три дена се разхождах из габитата с разпуснат пояс и с китка зад уше без са стрескам от зорки вьзгледи, наточени оптики и изпружени карабини. Като паша бях насред габъра и трънките, че и глогинките.
Кой там се въргаля под масата? Излазяй, бе! Не на четири крака, не на четири... носът също мож та крепи. Малко ще е подпухнал после, ма то за да е в унисон с торбичките под очите. Очичките не ги притваряй, дръж се на крака, на четири крака. Помощ идва. Носят половин бутилка.
Ти ся ..., какво намекваш!? Че у хабитата хората са кът!?
Може и да сме по-малко на брой от полендаците, ама сме по-убави, по-умни и по-ентелегентни
Наздраве!
Убаво..Няма да се засягаме...
У хабитата ви хората са кът, но Човеците са бол....
Като горски Човек, рядко срещаш хора, та затова...
Наздраве !
пп Мечките и те човек....
Ти ся ..., какво намекваш!? Че у хабитата хората са кът!?
Може и да сме по-малко на брой от полендаците, ама сме по-убави, по-умни и по-ентелегентни
Наздраве!
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Хмммм, смея да заявя, че Ваша милост не е от постоянните посетители на Кръчмата и
поради тая причина не сте запознат с табиета на клиентелата.
Щото тук още в ранни зори се пие по едно малко питие за освестване и после се продължава с бира, вино и прочие - на всекиму според потребностите
Наздраве!
Да, така е. Аз съм от седмица във форума. Както се казва тепърва прохождам на борсата Днес ми е почивен ден и викам да разцъкам малко, ама голяма скука по темите. Мога само да кажа едно наздраве с потна Каменица от мен
Е чакай, ти от сутринта ли искаш да почват. Хората трябва да се върнат от работа първо, па да си налеят и тогава като им се развържат пръстите ...
Хмммм, смея да заявя, че Ваша милост не е от постоянните посетители на Кръчмата и
поради тая причина не сте запознат с табиета на клиентелата.
Щото тук още в ранни зори се пие по едно малко питие за освестване и после се продължава с бира, вино и прочие - на всекиму според потребностите
Наздраве!
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар