Първоначално изпратено от 4i40
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеУбаво..Няма да се засягаме...
У хабитата ви хората са кът, но Човеците са бол....
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеТи ся ..., какво намекваш!? Че у хабитата хората са кът!?
Може и да сме по-малко на брой от полендаците, ама сме по-убави, по-умни и по-ентелегентни
Наздраве!
У хабитата ви хората са кът, но Човеците са бол....
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
Като горски Човек, рядко срещаш хора, та затова...
Наздраве !
пп Мечките и те човек....
Може и да сме по-малко на брой от полендаците, ама сме по-убави, по-умни и по-ентелегентни
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеИ аз понякога правя така - когато имам нужда да поговоря с най-умния човек когото познавам
Наздраве!
Като горски Човек, рядко срещаш хора, та затова...
Наздраве !
пп Мечките и те човек....
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеИмам усещането,че започнах да си комуникирам сам...
Та, затова...да не се хабя със себе си...
Наздраве !
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеМного си лаконичен през последните дни. То ... ясно, че 2Х30 те преспиват, ама все пак ...
Наздраве!че започнах да си комуникирам сам...
Та, затова...да не се хабя със себе си...
Наздраве !
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеДобро утро !
Наздраве !
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеХмммм, смея да заявя, че Ваша милост не е от постоянните посетители на Кръчмата и
поради тая причина не сте запознат с табиета на клиентелата.
Щото тук още в ранни зори се пие по едно малко питие за освестване и после се продължава с бира, вино и прочие - на всекиму според потребностите
Наздраве!Днес ми е почивен ден и викам да разцъкам малко, ама голяма скука по темите. Мога само да кажа едно наздраве с потна Каменица от мен
Коментар
-
Първоначално изпратено от i_hristov Разгледай мнениеЕ чакай, ти от сутринта ли искаш да почват. Хората трябва да се върнат от работа първо, па да си налеят и тогава като им се развържат пръстите ...
поради тая причина не сте запознат с табиета на клиентелата.
Щото тук още в ранни зори се пие по едно малко питие за освестване и после се продължава с бира, вино и прочие - на всекиму според потребностите
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеКръчмата да не е пуснала кепенци!?
Щото по мои лични наблюдения и изчисления все още сме месец юли, т.е. август е далеч.
Наздраве!
Коментар
Коментар