IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Май са ти порозовели бузите от толкова розе.....
    Не ми допада като вино, а в коктейли не съм пробвал...
    Тия мачове много късно ги дават....Снощи като падна студа на вилата, съм се завил с китеника в 10 и в 5.5 съм станал.....Селска мъка .....
    Ни мач, ни дявол....Сега съм приготвил една Загорка, но нещо почна да ме унася и може и този да пропусна....Не знам защо, не ме заинтригува това първенство ?
    Не беше зле...Напротив, много добри футболни изненади се появиха.....

Наздраве !

пп Наивник, в темата за валутите, нещата се размиха...Тази лира, докога ще пада ?
    Да купувам ли вече, или да чакам още 5 % надолу..? ( като спечеля 2 милиона - единия ще е за тебе ....)
    Last edited by 4i40; 03.07.2016, 21:49.

Коментар

• Наздраве като си казал!!!
      Розе с мохито сироп и много лед. Ся пробвах - не е лошо
      След като пих розе със швепс, розе със сода, розе с пържола....
      Ще пропусна и този мач.
      Вчера се събудих за малко на н-тата дузпа

Коментар

• Добро утро !

Наздраве !

Коментар

• https://www.youtube.com/watch?v=xbWWST4EIi4
          Спадът и нормализирането на цените на имотите е неизбежен резултат от спекулативното поскъпване.

Коментар

• Добро утро !
            Джулая дойде, аз съм още на работа...( още не съм почнал а вече се потя )

Наздраве с айрян !

пп Като лудите, почнах сам да си пиша и викам Наздраве !

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
              Наздраве ви!!
              Обичам я тази държава. Трябва да си вадя удостоверение за съдимост.

По искане на Държавна институция А, във връзка с изискванията на държавна институция Б, държавна институция В трябва да издаде чрез държавна институция Г удостоверение, че не съм пребивавал в държавна институция Д
              Добро утро !

Всички знаем, че си честен и точен фабрикант и в затвор не си пребивавал....

Наздраве !.

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
                Наздраве ви!!

По искане на Държавна институция А, във връзка с изискванията на държавна институция Б, държавна институция В трябва да издаде чрез държавна институция Г удостоверение, че не съм пребивавал в държавна институция Д
                Миналият месец бях споходена от такова "щастие"
                Не мога да си изкривя душата и да не споделя, че се втрещих , когато ми го извадиха за около 5 /пет/ минути.
                Наздраве, за експедитивността на българската администрация.!
                Last edited by tnm; 29.06.2016, 21:17.
                Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
                Мечо

Коментар

• Наздраве ви!!

Коментар

• Дубрутрууу! Малък поздрав за средния ден щото да се укрепите душевно откъм избора на мезето:
                    https://www.youtube.com/watch?v=3YTd2eoW5ys
                    Пък ве оставам за известно време в утешение покрай лекото ми разсейване.
                    https://www.youtube.com/watch?v=VUcPcGulXCA
                    https://www.youtube.com/watch?v=qB1C4W-tHtM
                    https://www.youtube.com/watch?v=UTFM9MmD_Mk
                    [https://www.youtube.com/watch?v=BTukSakeqr4
                    Last edited by Trakatrak'; 29.06.2016, 10:02.

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
                      Убаво де...няма да спорим...
                      За мене агънцата и пиленцата, за тебе дъртите прасета....

Днес съм на 2х30 ракийка и ми е гот...

Наздраве !
                      Защо пък дъртите? Некое още кви-кящо, не грух-тящо по ше ми се услади. Розовко, чистичко, със сладка муцунка, с малки ушички и опашчица. Може с глазура, може и без глазура. Лимончето го оставям на теб, че твоите не смеят да доузреят, шо ги плашиш да ги нарежеш и метнеш в чаена водица със захарчица, с което съвсем ше ги компрометираш.

Коментар

• Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнение
                        Агнешкото натежава на стомаха що преяждаш с него, пък и без лебец не е толкова вкусно. Като студено мезе по-може. обаче агнешкото втръсва, та затова се хапва предимно по празници. Пилешкото също леко и бързо влиза. Едно пиле - три бири. Докато свинското става за внимателно мезене. Ако не искаш се окръглиш. Ако се не пуашиш, мухай пържени картофки.
                        Убаво де...няма да спорим...
                        За мене агънцата и пиленцата, за тебе дъртите прасета....

Днес съм на 2х30 ракийка и ми е гот...

Наздраве !

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение

Блажно агнешко или подправено печено пиле, обилно намазани с масло....

Тва за мен е мезе за бирИ....
                          Агнешкото натежава на стомаха що преяждаш с него, пък и без лебец не е толкова вкусно. Като студено мезе по-може. обаче агнешкото втръсва, та затова се хапва предимно по празници. Пилешкото също леко и бързо влиза. Едно пиле - три бири. Докато свинското става за внимателно мезене. Ако не искаш се окръглиш. Ако се не пуашиш, мухай пържени картофки.

Коментар

• Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнение
                            Предимно печено, нетлъсто свинско на тънко да се не лепи на коремчето. Наздраве за мътната бира, де мяза на домашното винце!

Блажно агнешко или подправено печено пиле, обилно намазани с масло....

Тва за мен е мезе за бирИ....

Коментар

• Дневните температури на въздуха, почвата и водата стана изключително подходящи за употреба на сладолед, тип Мелба и в тая връзка братчеда си нахлузи плавниците, сложи си акваланга и се потопи дълбоко нейде... Сакън, да не почерпи.
                              Наздраве!
                              Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
                              Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнение
                                Добро утро,наздраве.
                                Някаква мътна бира ми мъти главата..

И тва мезето за бирата винаги ми е било голяма мистерия....
                                Предимно печено, нетлъсто свинско на тънко да се не лепи на коремчето. Наздраве за мътната бира, де мяза на домашното винце!

Коментар

Working...
                                X