IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнение
    Неееееееее...... Танците отварят глътката, отдавна съм го установил. Околните ме гледат като лунатик докато ми следят надигането при танци, пък аз не мога се замаям от мятането насам-натам и все се опитвам да донадя. Къде се дява и аз не знам. Буйните хора за освестяване са измислени. Пък тангото е за възстановяване на координацията в пристъпянето и ръкомахането.
    Тц. тц. тц.......

Само аз ли съм с два гипсирани леви крака....

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
      След обедната бира от това танго ( второто) ми се завъртя главата....

Тракащия, тука се пие бре.....За музика и танци си има друга тема....

Наздраве !
      Неееееееее...... Танците отварят глътката, отдавна съм го установил. Околните ме гледат като лунатик докато ми следят надигането при танци, пък аз не мога се замаям от мятането насам-натам и все се опитвам да донадя. Къде се дява и аз не знам. Буйните хора за освестяване са измислени. Пък тангото е за възстановяване на координацията в пристъпянето и ръкомахането.

Коментар

• След обедната бира от това танго ( второто) ми се завъртя главата....

Тракащия, тука се пие бре.....За музика и танци си има друга тема....

Наздраве !

Коментар

Тва не е фонтан а фондан ( май се казваше.)
          Слагаш шоколад, уиски, коняк, портокалови корички, карамфил, кардамон..... в купичката и се пали свещ отдолу....
          Всичко се топи, смесва, овкусява и с малки дълги лъжички се наслаждаваш....

Ако си по-млад( като мен) може и червени рози да сложиш на масата...

Наздраве !
          Кафево и червено? Нещо не ми тича. Аз съм си все така млад (без да броим коремчето от многото празници), та бих сложил едни светлосини лалета, ако има такива. Ммммм... Както се изразяват по простичките, цвекята за цветна салата ли ще ги ползваме?

Коментар

• Тва не е фонтан а фондан ( май се казваше.)
            Слагаш шоколад, уиски, коняк, портокалови корички, карамфил, кардамон..... в купичката и се пали свещ отдолу....
            Всичко се топи, смесва, овкусява и с малки дълги лъжички се наслаждаваш....

Ако си по-млад( като мен) може и червени рози да сложиш на масата...

Наздраве !

Коментар

• Честит празник!
              http://vbox7.com/play:78dfca1cb9&p=u...=126249&order=
              Честито на тянкината кака. А ако не и е кака, амчи я питат наша Т. като ги срещнат двете, това дъщеря ти ли е, да прочете некой мои предложения към Чичин от вчера и да почне се тръшка от възмущение. Така де, като нема щерка, сестриче нали си има.

Коментар

• Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнение
                Жива и здрава да ти е свстричката
                Таратор с повечко чесън и орехчета за мен,с ракойка
                възможна е и мастика...
                дА ...
                Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Жива и здрава да ти е свстричката
                  Таратор с повечко чесън и орехчета за мен,с ракойка
                  Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
                    Днес пак било празник - Европейски ден на шоколада
                    Това трябва да се изпразнува подобаващо.
                    Наздраве!

П.П. А бе ... много празници се заредиха тази седмица, пък главата ми е още кошер от почивните дни
                    Минавам за малко, че съм обиден на инвестора и пак доброволно ще се самобанна да не пиша известна време - да ти е жива и здрава и все с хубаво да черпи

Аз си припомням как в Барселона ходихме в музея на шоколада, а жената е луда на тема шоколад, та там "билетът" беше от шоколад и тя изяде и моя - добре, че не ни провериха Хубаво нещо е шоколадът. И жената. Абе важното е да се уважават. Хайде, сполайвай, че аз пак зачезвам и едно хубаво Наздраве
                    Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

Черен с портокалови корички за мен....Може и лешници....Може и да се отпразнува някой друг празник на патерица....

Наздраве за сестра ти !
                      пп Сигурно с готина...( щото обикновено сестрите се различават... )
                      Имаш предвид да няма пушка и да обича да черпи ли?

Тнм, наздраве!

П.П. Да не сте близначки?

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
                        Днес пак било празник - Европейски ден на шоколада
                        Наздраве!

П.П. А бе ... много празници се заредиха тази седмица, пък главата ми е още кошер от почивните дни
                        Черен с портокалови корички за мен....Може и лешници....Може и да се отпразнува някой друг празник на патерица....

Наздраве за сестра ти !
                        пп Сигурно с готина...( щото обикновено сестрите се различават... )

Коментар

• Черпя целокупната клиентела с каквото питие си поръча, щото днес сестра ми има рожден ден!
                          Да ми е жива здрава!
                          Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
                          Мечо

Коментар

• Днес пак било празник - Европейски ден на шоколада
                            Наздраве!

Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
                            Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от Каммен Разгледай мнение
                              Купи ли или още се ослушваш?
                              Чакам Наивника да каже, но той без пари( и то много..) съвети не дава.....

Преди 3 месеца го помолих да ми купи газ дългосрочно, но нещя...Само някакви загуби ми писа да му покривам...

Коментар

Working...
                              X