Първоначално изпратено от tnm
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)
Collapse
X
-
В глупашко усилие да разрежа недоразмразен бут, ножът се отметна и дълбоко среза левия горен палец. Сега лежа и духам раната дано не текне пак, че сума памук отиде доде спре кръвчицата да се омита. Така че вече и кървави сцени има в добавка към пиратската идилия. Е, Кръчмата поне половин ден ще е удовлетворена от несгодите на тракалото.Да ви е на късмет чуждия съклет! Наздраве с дясната ръка. Знам какво да пазя за важните дела.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнениеАз съм възмутен! Какви са тия пирати. откъде наскачаха разни корсари? Ний верни поданици ли сме на Н. В. Кралицата на Кастилия, кралица на Леон, кралица на Арагон, кралица на Двете Сицилии, кралица на Йерусалим, кралица на Навара, кралица на Гранада, кралица на Толедо, кралица на Валенсия, кралица на Галисия, кралица на Майорка, кралица на Севиля, кралица на Сардиния, кралица на Кордова, кралица на Горсега, кралица на Мурсия, кралица на Минорка, кралица на Хаен, кралица на Алгарв, кралица на Гибралтар, кралица на Канарските острови, кралица на Източните и на Западните Индии, кралица на островите и земите в Океана и т.н. или сме с глави от ананас? Бенджи да се провеси на мачтата..... в хамак и там да си пие пиратския ром.
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
Направо ме остави безмълвен ...!!!
пп Язък.... при толкова синя кръв, аз да се похарча недостойно....
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеСтарият Бен точно това прави в момента ..... и си пуши и пура даже .....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнение.... Бенджи да се провеси на мачтата..... в хамак и там да си пие пиратския ром.Life won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнениеАз съм възмутен! Какви са тия пирати. откъде наскачаха разни корсари? Ний верни поданици ли сме на Н. В. Кралицата на Кастилия, кралица на Леон, кралица на Арагон, кралица на Двете Сицилии, кралица на Йерусалим, кралица на Навара, кралица на Гранада, кралица на Толедо, кралица на Валенсия, кралица на Галисия, кралица на Майорка, кралица на Севиля, кралица на Сардиния, кралица на Кордова, кралица на Горсега, кралица на Мурсия, кралица на Минорка, кралица на Хаен, кралица на Алгарв, кралица на Гибралтар, кралица на Канарските острови, кралица на Източните и на Западните Индии, кралица на островите и земите в Океана и т.н. или сме с глави от ананас? Бенджи да се провеси на мачтата..... в хамак и там да си пие пиратския ром.
Направо ме остави безмълвен ...!!!
пп Язък.... при толкова синя кръв, аз да се похарча недостойно....
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеБенджи, туй шалче е само за ловен излет. След промяната на закона, трябва да ходим с разни сигнализации.
Наздраве!Life won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеИ за тук става. Я виж Бенджи кво класно питие е сложил на масата
Наздраве!
П.П. Губи ти се един Норвежки танц, да речем №2
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнениеНееееее, недей, то за другата тема, но пак съм спал.
Наздраве!
П.П. Губи ти се един Норвежки танц, да речем №2Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеПочитателка съм му.
П.П. Сега трябва да ходя да търся баре бяло вина за таз елитарна музика.
Наздраве!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak'Как да пропусна тези веселби, които изскочиха след Бизе.
https://www.youtube.com/watch?v=R_5AwR27wj4
П.П. Сега трябва да ходя да търся баре бяло вина за таз елитарна музика.
Мечо
Коментар
Коментар