Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнениеНещо твърде дълго се забавихте в малката стаичка. Каке, сладкото от рози се апва веднъж, два пъти с най-маленкая лъжичка, а не на неколко маха с дървената лъжица от баба.
Навън кораво, крепко време. За малко да опраскам торбите с припасите като се лъзнах на капак на канала. Добре че съм млад, гъфкаф, реактивен. Не като Чичин. Наздраве!
Ама иначе ползвам екстрат от рози, потопени у зехтин за мехлемите си. Дори наскоро правих такъв.
Ся е ред на този от звъниче, че ми свършиха припасите - много бебета се родиха миналата година.
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
Млад си още, затова....
пп То и аз не го знаех до преди минути, но Тракащия ме разсмя с реактивното си движение и фантазията ми заработи....
Коментар
-
Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнениея,туй за пъпа не го знам
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнение
Тука съм Емеля. Все по-ретко навлизам... Надяаам са, да не ми окепазите кръчмЕто, докат ме нема...
ама много ми изтъпЕха троловете, дето залеха форома и нямам настроение за посещение ...
Начи кът се питахме с ТНМ преди време къде си, не отговаряше, а на Емил отговаряш.....Шъ го сметна кът лична причина.....
Наздраве Колчо !
Как е дечкото ?
Коментар
-
Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнениея,туй за пъпа не го знам
Млад си още, затова....
пп То и аз не го знаех до преди минути, но Тракащия ме разсмя с реактивното си движение и фантазията ми заработи....
Коментар
-
Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнениеНаздраве-маринован чернокоп муцах,сега рибата иска да плува,подух се от вода...
Де е Колето бре,мъчно мии за него....
ама много ми изтъпЕха троловете, дето залеха форома и нямам настроение за посещение ...Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнениеНещо твърде дълго се забавихте в малката стаичка. Каке, сладкото от рози се апва веднъж, два пъти с най-маленкая лъжичка, а не на неколко маха с дървената лъжица от баба.
Навън кораво, крепко време. За малко да опраскам торбите с припасите като се лъзнах на капак на канала. Добре че съм млад, гъфкаф, реактивен. Не като Чичин. Наздраве!
Ко рече....?
Реактивен ли ?
Не смея да си представя.....
Наздраве !
пп Тнм, аз на каве по чаша не гледам....Утайката се сипва около пъпа и се гледа....Нещо като жертвоприношението върху свещенния камък....
Коментар
-
Нещо твърде дълго се забавихте в малката стаичка. Каке, сладкото от рози се апва веднъж, два пъти с най-маленкая лъжичка, а не на неколко маха с дървената лъжица от баба.
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
Бедствам, свато. От фчера като е заваляло, не е спирало.
[ATTACH=CONFIG]n3157336[/ATTACH]
П.П. Trakatrak', понеже специалист - да донесе чашите с бяло сладко, пък като си изпием кафето, 4i40 ще ни гледа и ще ни каже дали ще надиплим пачките.
Коментар
-
Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнениеМоргеееен.
А бре да не сте затрупани нейде.
Кака,туско кавенце молим.
П.П. Trakatrak', понеже специалист - да донесе чашите с бяло сладко, пък като си изпием кафето, 4i40 ще ни гледа и ще ни каже дали ще надиплим пачките.
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
Чакай, да се съвзема, де!!! На шушулка станаф при таз метеорологическа абстановка.
[ATTACH=CONFIG]n3157209[/ATTACH]
Наздраве!
П.п. Как се работи у тоя студ, не ми е ясно. Преди двадесет години беше пак такъв мраз та подминах Парламента и пропуснах да стана свидетел на историята. Кой да знае, че се готвел погром.
Коментар
Коментар