Първоначално изпратено от 4i40
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
И ти ли Брутке.....
Дай, за да ти се върне стократно.....
Наздраве !
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
ти затова ли даде ЧЕЗ-ето
Наздраве, момци и дами, аз отивам да пия с аверчетата в хепи-ту, барем на сгодни сервитьорки да се нагледам, макар че напоследък и момченца са назначили (явно е някаква обратна форма на сексизъм), та все такива улучвам, но да видим днес как ще е.
Подариха ми някаков ирландско виски завчера, та довечера може и да го пробвам, ще видим на какъв кеф ще съм
Наздраве - лед има, алкохол ще се намери!
Спомням си за разказите на бат Гого в Тайланд...Как в пияно състояние опукал келнерката, която се оказала келнер....( бах маа му - забравих му ника...
.) .... Космонавта
Last edited by 4i40; 10.01.2017, 21:54.
Коментар
-
И ти ли Брутке.....
Наздраве !
Наздраве, момци и дами, аз отивам да пия с аверчетата в хепи-ту, барем на сгодни сервитьорки да се нагледам, макар че напоследък и момченца са назначили (явно е някаква обратна форма на сексизъм), та все такива улучвам, но да видим днес как ще е.
Подариха ми някаков ирландско виски завчера, та довечера може и да го пробвам, ще видим на какъв кеф ще съм
Наздраве - лед има, алкохол ще се намери!Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
Знае, ама си трае, щот знанията пари струват!!!
Наздраве!
И ти ли Брутке.....
Наздраве !
Коментар
-
Къв Лидл бре ?
Слагаш една тенджера от 3 - 4 л вино да се загрее , режеш 1-2 ябълки, един нарязан на кубчета портокал без корите,лъжица мед, канела на пръчка и ги оставяш половин час на 80 градуса....После още 3-4 ч до пълно изстиване. Пълниш в бутилки и си готов...
пп Има рецепти в мрежата, можеш да провериш или питай направо Тянка....Тя всичко знае....
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнение
Тая дали дразни стомаха? Чудех се да си взема ли от Лидл. Киселка ли е?
Слагаш една тенджера от 3 - 4 л вино да се загрее , режеш 1-2 ябълки, един нарязан на кубчета портокал без корите,лъжица мед, канела на пръчка и ги оставяш половин час на 80 градуса....После още 3-4 ч до пълно изстиване. Пълниш в бутилки и си готов...
пп Има рецепти в мрежата, можеш да провериш или питай направо Тянка....Тя всичко знае....
Коментар
-
Нещо не ме кефи аромата на роза у сладката.
Ама иначе ползвам екстрат от рози, потопени у зехтин за мехлемите си. Дори наскоро правих такъв.
Ся е ред на този от звъниче, че ми свършиха припасите - много бебета се родиха миналата година.
Наздраве!
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеМани, този адреналин ще ми разкаже играта....
Сега нарочно го вдигам за да има екстримум при изследването с холтера, дето ми виси на кръста....
Наздраве със сангрията....Много ми хареса по празниците.....3л си заминаха с кеф !
Коментар
-
Играя си на руска рулетка.....
Мечо
Коментар
-
Според мен 4i40 го раздава авантюрист - прави рисковани изказвания и се чуди кога ще се появи ляла с точилката и ще въведе ред и дисциплина у помислите му.
Наздраве!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнениеНещо твърде дълго се забавихте в малката стаичка. Каке, сладкото от рози се апва веднъж, два пъти с най-маленкая лъжичка, а не на неколко маха с дървената лъжица от баба.
Навън кораво, крепко време. За малко да опраскам торбите с припасите като се лъзнах на капак на канала. Добре че съм млад, гъфкаф, реактивен. Не като Чичин. Наздраве!
Ама иначе ползвам екстрат от рози, потопени у зехтин за мехлемите си. Дори наскоро правих такъв.
Ся е ред на този от звъниче, че ми свършиха припасите - много бебета се родиха миналата година.
Мечо
Коментар
Коментар