Колега студент се прибирал пиян в студентски град и рекъл да полегне на тревичката да отпочине. Не щеш ли, минал луноходът. Двамата милиционери се надвесили над него и го попитали: Какво правиш, бе, момче? Гледам звездите - бил краткият, убедителен отговор.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнение
Наздраве!
П.П. Времето още ракиено, максимум винено. Рано още за десерт.Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
Сега разбирате ли защо спрях да карам кола в София....?
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнениеНаздраве Леля (и аз съм на биричка) Нооо ме кара на сън и няма да казвам наздраве, защото сега не тр, да заспивам още)))). И аз съм заспивало в колата пред къщи, какво си мислиш, даже веднъж ме провериха полицаи защо спя ))))))
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнениеНаздраве Леля (и аз съм на биричка) Нооо ме кара на сън и няма да казвам наздраве, защото сега не тр, да заспивам още)))). И аз съм заспивало в колата пред къщи, какво си мислиш, даже веднъж ме провериха полицаи защо спя ))))))
Коментар
-
Наздраве Леля (и аз съм на биричка) Нооо ме кара на сън и няма да казвам наздраве, защото сега не тр, да заспивам още)))). И аз съм заспивало в колата пред къщи, какво си мислиш, даже веднъж ме провериха полицаи защо спя ))))))Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
Пресаждам, илитерат селскостопански.
Наздраве!Наздраве за едрото аграрно производство и широко обхватните паркостроителни мероприятия!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Lelq
Не ги помня . Или съм по-малка или съм яла други неща.Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнение
И копааааа... Мушката прекопава.
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
Колко пъти да ти река, че Тянка не копа, а дава компетентни съвети, вещи указания, мъдри напътствия и след това упражнява текущ контрол!?
Наздраве!
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеДобро утро !
Винаги съм си мислил, че кога ме фане липсата у форума, стават най- готините коментари и раздумки....
Мен пък ме фана миниера и комбинацията медрин с лексотан ме фърли в кревата от 7 до 7.....( затуй и "х"-то ми липсва...)
Както предположих, Тянка копа лука в Чужденеция, за да има за салата с кайсиевата ракия..
Само се замислих ( доколкото главата ми дава, Дамм в женски затвор ли ще оди, та да избега от срещата с Тракащия...)
Глей кво става на този свят - не е забегнала, а вече ни липсва .....А дано, но надали да има повече таквиз МОДИТА ....
Наздраве !
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнение
туй събужадене ми е любимото,ма не става всяка сутрин,че ставаме по различно време-някой в 5,друг в 8Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
Уффф, ..ма Лелче....
Млад мъж е ..Да пробва друга свежина за събуждане....
Даже бих му препоръчал да пробва няколко пъти....
Наздраве !Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.
Коментар
Коментар