Мерси лелче,тва готино,браво.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
Тъй де...Но все ще се намери някой да ме обвини в сексуален маниак......
пп На Кака не и остава време за чуждо.....Наиш ли какви са дълги редовете в Чуждоземие......Цели слънчеви пътеки.....Дорде стигне до края и силите и са привършили......
пп Аз засадих 4 домата преди седмица ..3 са оцелели .....Тва ме кефи.....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнение
Ама, то и аз съм бачкал с много жени. Но едните ме гледаха свъсено га се шегувах, а другите се кипреха, за да се пошегувам с тях. Просто малко отвъд допустимото минавах за долната половина и оставах под приемливото и желаното за горната половина. Разни жени, разни идеали.
Абе, Чиче, аз те дразна развеселиш малко компанията, ала ти не щеш се връзваш. Кака по отзивчива. Изглежда пак е фанала нещо Чуждо... нецийско.
пп На Кака не и остава време за чуждо.....Наиш ли какви са дълги редовете в Чуждоземие......Цели слънчеви пътеки.....Дорде стигне до края и силите и са привършили......
пп Аз засадих 4 домата преди седмица ..3 са оцелели .....Тва ме кефи.....
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
Добро утро !
На зелена салата с 25 гр ракия, пържола на тиган ( по 3 мин от двете страни ) и 1 бира съм и хич не можеш да ме засегнеш с неимоверния ми чар.....
За епигенезните ми гени ще си затрая, щото от година на година стават все по-убави и неустоими....
Сега щот съм пиян и доволен ще ти разкажа що си мисля ,че ми върви с жените....
Преди мнооого години работих с две дузини жени като младо току завършило пичлеме ....Всяка сутрин ми червенееха ушите и бузките от това дето чувах .....Свикнах ....
След близо 6-7 г пак се наложи да работя с 12 жени...Този път бях подготвен....Питах от време на време ( всеки ден ) - "има ли баница за закуска."...?
"Ако няма, таз дето си е приготвила корите да се обади."..-.. Умираха си от майтап и беше весело...
Уважавам си мацките, но почтиникога на минавам границата ...Дет се вика - обичаме се, без да се събличаме...
Наздраве !
пп Записвай си, чети и помни.....
Абе, Чиче, аз те дразна развеселиш малко компанията, ала ти не щеш се връзваш. Кака по отзивчива. Изглежда пак е фанала нещо Чуждо... нецийско.
Коментар
-
Не се е фалил за Хасково. От Бухово ще да е. Наздраве за домашните облъчвания, кои правят чичетата неотразимо чаровни с излъчване на напращели (отклонени) гени. Хъ-хъ, просто нема кой им отрази чара.
На зелена салата с 25 гр ракия, пържола на тиган ( по 3 мин от двете страни ) и 1 бира съм и хич не можеш да ме засегнеш с неимоверния ми чар.....
За епигенезните ми гени ще си затрая, щото от година на година стават все по-убави и неустоими....
Сега щот съм пиян и доволен ще ти разкажа що си мисля ,че ми върви с жените....
Преди мнооого години работих с две дузини жени като младо току завършило пичлеме ....Всяка сутрин ми червенееха ушите и бузките от това дето чувах .....Свикнах ....
След близо 6-7 г пак се наложи да работя с 12 жени...Този път бях подготвен....Питах от време на време ( всеки ден ) - "има ли баница за закуска."...?
"Ако няма, таз дето си е приготвила корите да се обади."..-.. Умираха си от майтап и беше весело...
Уважавам си мацките, но почтиникога на минавам границата ...Дет се вика - обичаме се, без да се събличаме...
Наздраве !
пп Записвай си, чети и помни.....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
Щото има излъчване.
Така де, ходил е у Хасково скоро
Коментар
-
Искам да запитам Инвестора, защо Чичин има пряка видеовръзка към мацките във форума, та му припарват слънчево, мръщят му се свежо и усмихват хладно, а останалите гадаем кви са им настроенията? Настояваме за равноправие и мъжки правдини. Наздраве за равностойния достъп до тънката част и нежната отсрещна страна на реката!
Така де, ходил е у Хасково скоро
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеДобро утро !
Ей такова време обичам...Слънчево, свежо и хладно.....( кът мацките във форума)
Приятен и усмихнат ден !
Наздраве !
Коментар
-
Как сте пияници ? Кво е тва тихо пиянство ?
Добре, че един дърт сексуален маниак се върна от дивото, та да задява младите булки във форума ...
Тракащи, къв огън, кви пет лв....
Вчера си опекох един паламуд ( щот на жената и миришело на риба в апартамента...), отворих си една Загорка - 2л, вечерта се грях на огнището и си разхлаждах мозъка от неприлични помисли със студена бира....
Гледам станали 21.30 ч.....Взех фенера и отидох в края на мястото, дето бях подготвил една купа с листа......Запалих и в това врене задуха пронизващ вятър.....Теглих една на идеята и набързо се вмъкнах в леглото.....В 9 сабахлян слана нямаше....
Кът се замисли човек, някои по 100 кила преварка ще извадят.....Що да не се чукне човек с чужда ...ракия....
Наздраве !Наздраве за блажените сънища!
Коментар
-
Добре, че един дърт сексуален маниак се върна от дивото, та да задява младите булки във форума ...
Вчера си опекох един паламуд ( щот на жената и миришело на риба в апартамента...), отворих си една Загорка - 2л, вечерта се грях на огнището и си разхлаждах мозъка от неприлични помисли със студена бира....
Гледам станали 21.30 ч.....Взех фенера и отидох в края на мястото, дето бях подготвил една купа с листа......Запалих и в това врене задуха пронизващ вятър.....Теглих една на идеята и набързо се вмъкнах в леглото.....В 9 сабахлян слана нямаше....
Кът се замисли човек, някои по 100 кила преварка ще извадят.....Що да не се чукне човек с чужда ...ракия....
Наздраве !
Сега синковецът гледа Ливърпул, жената ще гледа Гласът на България, а аз сигур след половин час ще съм отнесъл плувката...
Наздраве!
Коментар
-
Добро утро !
Наздраве !
Коментар
Коментар