Първоначално изпратено от tnm
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
Специално за теб с лед, макар че аз баш туй питие го пия с температура близка до телесната
Наздраве!Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеКоле, сипи на всеки какво душа му иска, че голям повод имам.
Наздраве!хаирлия да е - казват, че циклите в живота били на 12 години - поне при мен е така - жената е срещнах на 24, децата се родиха на 36, тогава смених и дългогодишна работа, не ми се мисли на 48 какво ще е
Наздраве!Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
Кът се замисля, може да имаш поне още 3 повода за черпене.....( баниците не ги смятам...)
Айде ...и този е супер...!
Живи, здрави и късмет !
Наздраве !Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнение
Къде видя маса? Она само обещава, ама я мързи дори покривка да фърли отгоре и се стиска да тури по една принцеса с чаша вкиснало винце. Само за мен ще сложи от киселяка да скърцам със зъби.
Специално за теб с лед, макар че аз баш туй питие го пия с температура близка до телесната
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
Ае да бъде!
Сядам и аз на масата.
Наздраве!!!
Коментар
-
Тцъ, затворих една дванайсет годишна страница от книгата та живота си. През тез години вложих известно количество интелектуален труд, признавам си и силно се надявам да има няква възвращаемост.
Наздраве!
Сядам и аз на масата.
Наздраве!!!
Коментар
-
Дописала, не дописала - важното е, че черпя. Отбележи си таз дата у тефтеря и не очаквай скоро да се повторя.
Наздраве!
Коментар
-
Дописала, не дописала - важното е, че черпя. Отбележи си таз дата у тефтеря и не очаквай скоро да се повторя.
Наздраве!
Айде ...и този е супер...!
Живи, здрави и късмет !
Наздраве !
Коментар
-
Аха, дописала си данъчната декларация за 2005 г.
Наздраве!
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Тцъ, затворих една дванайсет годишна страница от книгата та живота си. През тез години вложих известно количество интелектуален труд, признавам си и силно се надявам да има няква възвращаемост.
Наздраве!
Коментар
-
Да не си окопала здравеца на входа? Работлива Кака! Тази седмица от понеделник още почна да работи.
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
То, аз не съм спирала да се самоизтъквам. Още от време оно, кога спамех в темата за Поколението на 30 +.
Наздраве!
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеДобро утро !
Пия си бирата и си мисля за почивния ден през седмицата....Супер !
Наздраве !
пп Емо да внимава някой птеродактил да не го уапе по китката на тази височина.....
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеКоле, сипи на всеки какво душа му иска, че голям повод имам.
Наздраве!
Коментар
Коментар