IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
    А за хората с кучета ще се въздържа да си изкажа мнението само от уважение към тнм. Единственият нормален кучкар, когото познавам, е братчед ми в Шумен, който гледа кавказки овчарки май бяха вече 30 години - печелил е разни награди и т.н. Но при него е по-скоро професионално отношение, кучетата винаги са на повод, не излизат извън заградния двор и т.н. То бива и да излязат де - 60-80 кила мускулна маса със зъби - веднъж един ром беше влязъл да краде в базата им, та едва го бяха свалили от върха на оградата, толкова здраво я стискал, че се нарязал до кръв, но не я пускал от страх При тнм, вярвам, също е професионално ориентирано, покрай весталско-дианските ѝ занимания, пък и тя си е наш човек

Наздраве, тнм!
    Кавказка овчарка имаше споменатия по-долу Илко от пазара Ситняково. Синът му го държеше за муцуната кога се разминава с някого, че да не го уапе. После ненадейно песът изчезна. Май уапа някого. Жена му си взе в замяна дребно декоративно, вдигащо джабъл.

Коментар

• Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение

Ууууу, какво е грозничко! Навремето една бабичка ме стресна на пазара "Ситняково" като се изказа така за бебенце в количка. Майка муне обърна внимание, даже се умиляваше. После разбрах, че така се казвало да не се урочаса. Колкото до палето,то верно си е грозничко. Като бъдещата стопанка. Пардон! Тя е първа убавица и ще й отива грозничко зверче. Да се допълват. Едната ще ругай и проклетисва, другото ще лай и препикава. Голема двойка ще бъдат. Пу-пу, да го не урочасам това страшилище.
      Ще го водя у Кръчмата. Да ти посажда и да ти опапва мезето. Като подрастващ организъм, псето ще има нужда от повечко похапване.
      Наздраве!
      Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
      Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение

Гледах, сравнявах... миии най - убавото псе ...
        Пу-пу, кът собственичката ....

Наздраве !
        Надявам се към края на другия месец да го прибера у кочинката. В момента водя преговори за почистването след псето и кой ще става в 06:00 за сутришната му разходка. Засега срещам невиждан отпор от другите 2/3-ти пълноправни членове.
        Наздраве!
        Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение

От както се помня, винаги съм имала куче. С малки прекъсвания във времето. Дори като студентка имах расов ирландски сетер, подарък от по-едрата 1/3-та пълноправен член на домочадието. Явно бе счел, че поради моят неспецифичен характер, ухажването трябва да е нестандартно

Освен това има сертификат за съдия и няколко пъти съм била оценяващ на ринг "Балканско гонче". Навремето, в младите ми години. Сега вече съм се кротнала.
          Наздраве, хаджи!
          Умен човек е мъжът ти, ма как пък баш на теб се е набил Явно всеки прави грешки (и на моята жена това казвам).
          Наздраве, тнм!
          Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

Кво значение има - продадох на печалба от .... пъти...
            Можеше и още 30 %, но човек не трябва да е много алчен ...

Както каза един приятел, кога му се "жалвах" от пропуснати ползи - образно е като сандвич - от едната страна коричка, от другата коричка - то си хапнал мръвката...( на 3 пъти...)
            Ясно де, за пътите, то и аз я хванах на 7, но я продадох на 11 или 12, че не помня. Питах за бройки дали имаш, че може да купя, ако имаш желание, не да се заяждам Ех, тук поне в кръчмата следва да си се знаем. Наздраве!
            Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

А за хората с кучета ще се въздържа да си изкажа мнението само от уважение към тнм. Единственият нормален кучкар, когото познавам, е братчед ми в Шумен, който гледа кавказки овчарки май бяха вече 30 години - печелил е разни награди и т.н. Но при него е по-скоро професионално отношение, кучетата винаги са на повод, не излизат извън заградния двор и т.н. То бива и да излязат де - 60-80 кила мускулна маса със зъби - веднъж един ром беше влязъл да краде в базата им, та едва го бяха свалили от върха на оградата, толкова здраво я стискал, че се нарязал до кръв, но не я пускал от страх При тнм, вярвам, също е професионално ориентирано, покрай весталско-дианските ѝ занимания, пък и тя си е наш човек

Наздраве, тнм!
              От както се помня, винаги съм имала куче. С малки прекъсвания във времето. Дори като студентка имах расов ирландски сетер, подарък от по-едрата 1/3-та пълноправен член на домочадието. Явно бе счел, че поради моят неспецифичен характер, ухажването трябва да е нестандартно

Освен това имам сертификат за съдия и няколко пъти съм била оценяващ на ринг "Балканско гонче". Навремето, в младите ми години. Сега вече съм се кротнала.
              Наздраве, хаджи!
              Last edited by tnm; 31.03.2021, 15:05.
              Мечо

Коментар

Не съм му следил подвизите, но каквото поведението в кръчмата, такова и на борсата.
                Искаш да кажеш - супер .....Нали...?

Коментар

Баш Чиче, на колко продаде ЧЕЗ Електро, че се чудя дали да не взема още една бройка?
                  Кво значение има - продадох на печалба от .... пъти...
                  Можеше и още 30 %, но човек не трябва да е много алчен ...

Както каза един приятел, кога му се "жалвах" от пропуснати ползи - образно е като сандвич - от едната страна коричка, от другата коричка - то си хапнал мръвката...( на 3 пъти...)
                  Last edited by 4i40; 31.03.2021, 14:44.

Коментар

Не съм му следил подвизите, но каквото поведението в кръчмата, такова и на борсата.
                    Бе май ги беше приключил, поне така рече, пък аз се чудя дали да не купя още една бройка, та го питам, ако има и имажелание да продава на пазарни цени

Коментар

• А за хората с кучета ще се въздържа да си изкажа мнението само от уважение към тнм. Единственият нормален кучкар, когото познавам, е братчед ми в Шумен, който гледа кавказки овчарки май бяха вече 30 години - печелил е разни награди и т.н. Но при него е по-скоро професионално отношение, кучетата винаги са на повод, не излизат извън заградния двор и т.н. То бива и да излязат де - 60-80 кила мускулна маса със зъби - веднъж един ром беше влязъл да краде в базата им, та едва го бяха свалили от върха на оградата, толкова здраво я стискал, че се нарязал до кръв, но не я пускал от страх При тнм, вярвам, също е професионално ориентирано, покрай весталско-дианските ѝ занимания, пък и тя си е наш човек

Наздраве, тнм!

Коментар

Баш Чиче, на колко продаде ЧЕЗ Електро, че се чудя дали да не взема още една бройка?

Коментар

Подмазвач!

Коментар

Наздраве !
                            Подмазвач!

Коментар

Не можах да премахна името на собственика, та затова изтрих видеото.

Мойто дзвер яде в синята паничка от дясно.
                              Наздраве!

Наздраве !

Коментар

Добре не ме знаеш. Инак въобще нямаше да си въобразиш тези измишльотини с мушкатата, суджука и виното.
                                Наздраве!
                                Знам те и затова те трофкам. Голем кеф!

Коментар

Working...
                                X