If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Това е то, умее да си прави реклама колко е млада. Аз вече споменах некъде по долу, повечето в Кръчмата сте около 39-те. Продължително сте около тех. Поне докато не дойде половинвековния юбилей. Тогава се възгордявате и си признавате. Наздраве за женската свежест... сутрин на работното място! Там и тогава дамите са най-свежарка. Обичайно забързани и енергични поради закъснение.
П.п. Лилито... Иванова таз година ли имаше юбилей?
Юбилей е само петдесетгодишнината. Еврейска традиция няква беше.
Наздраве!
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Хайлазинът, той ... Нищо, де. Пак преди меня ще станеш член на клуба.
Това е то, умее да си прави реклама колко е млада. Аз вече споменах некъде по долу, повечето в Кръчмата сте около 39-те. Продължително сте около тех. Поне докато не дойде половинвековния юбилей. Тогава се възгордявате и си признавате. Наздраве за женската свежест... сутрин на работното място! Там и тогава дамите са най-свежарка. Обичайно забързани и енергични поради закъснение.
П.п. Лилито... Иванова таз година ли имаше юбилей?
Да, бе, забравих, че чукна-тропна на портата на пенсионерския клуб и от там ти рекоха се подготвяш за пълноправно членство. Наздраве за достигнатите цели.
Нямам никви притеснения, щот знам, че ти ще отидеш там няколко години преди мен и ще успееш да култивираш абстановката.
Наздраве!
Мечо
Това не е разсипия и лакомия, превантивни мерки срещу остеопорозата.
Да, бе, забравих, че чукна-тропна на портата на пенсионерския клуб и от там ти рекоха се подготвяш за пълноправно членство. Наздраве за достигнатите цели.
без да съм питал Колчо, черпя всички оранжеви припознавачи с по една зелева (кацава - идва от каца) чорба с днешния жребий в ЛЕ
То при тез дъждове и тез пропадащи температури, как да не го налегнат човек светли спомени за отминали сезони и свързаните с тях питиета и мезета!?
Наздраве!
Мечо
Явно не си чувал за чорбата, която правят в хабитата, използвайки черупки на охлюви - навързвани с връвчица, че да стават за многократна употреба.
Наздраве!
А, знаем я, знаем я, ама ти като разсипница изядаш и черупките. Стръвница си ти!
Това, че дамите се опитват да те убедят в нещо - е едно на ръка. Виртуалната "недосегаемост" не изисква от тях да са супер-откровени по различните, проточващи се периоди от живота ни... Ако не съм агент /по-точно, ако има такава дума - не съм лобист/ - за какво ми е пък на мен да се натягам /лобирам/? Провокира ме някое изказване - казвам мнението си...
Другото е по-интересно. Народът го е казал: "За всеки влак си има пътници"..., което пък не значи, че сравнявам дамите с обемисти превозни средства, а по-скоро подчертавам факта, че всеки пътник /за някъде/ - избира влакът, на който да се качи. Не зная дали съм достатъчно ясен, но не виждам двусмислие в израза "качвам се на влак"...
Какво е определението ти за "кльощавата жена" /според твоя израз/, за която вдигаш наздравица? Ако това е жена, под 65 килограма - бих казал, че много рядко такива жени са ми правили впечатление, но и килограмите са нещо много относително - не виждам смисъл да ги поставяме като приоритет /отиваме отново на сравнението "пътник - влак"/. Много по-важни са качествата, с които дамите могат да ни впечатлят! Качествата и усещанията са и преди определението за "младичка" - което е не по-малко относително и което също подлежи на корекция във времето... Наивните стажантки няма да коментирам. Наивни едва ли ще намериш някъде. В кръчмата - най-малко.
Не ангажирам никого с мнението си. Всеки има свои критерии. Наздраве!
Така се възбужда нова тема - "Жените: способи, тънкости, рискове, ползи и доволства на употреба". Ти ще кажеш 65 кила, Грую - 72, Чиче - всичко подред, Хемил - една глава под него или над него, Колчо все му тая, щото не вижда, а важното какво държи в ръце. После некой ще рече, че за него са младички до шейсетака, друг ще каже "Нема придиряме", трети ще извади крем с Кю тен и ще промълви загадъчно "Тука е истината". Колкото до наивността, това си е пожелание. Дори и да не са наивни нека да се правят на такива. Наздраве за непресторените девойки или поне да им не личи!
Закъсня, порта такава. Стоката я изнесох за Франция. Там са ценители за разлика от теб. Оставих ти неколко кухи коруби да ги осмучеш и изхрускаш като стъклени чашки. Ако скърцаш със зъби кога спиш, схрускването щей ти онагледи на какво мязаш у сън и хрущящ покой. Наздраве за числото Фи таящо се в офлюфните къщички!
Явно не си чувал за чорбата, която правят в хабитата, използвайки черупки на охлюви - навързвани с връвчица, че да стават за многократна употреба.
Наздраве!
Мечо
Абе, ти да не си агент на дамите в кръчмата, които се опитват да ни убедят, че трябва се ориентираме да черпим клиентки в напредналата средна възраст - проточващите се цяло десетилетие "към края на тридесетте"? Или си просто натегач? Наздраве за младичките, кльощави, наивни стажантки в Кръчмата!
Това, че дамите се опитват да те убедят в нещо - е едно на ръка. Виртуалната "недосегаемост" не изисква от тях да са супер-откровени по различните, проточващи се периоди от живота ни... Ако не съм агент /по-точно, ако има такава дума - не съм лобист/ - за какво ми е пък на мен да се натягам /лобирам/? Провокира ме някое изказване - казвам мнението си...
Другото е по-интересно. Народът го е казал: "За всеки влак си има пътници"..., което пък не значи, че сравнявам дамите с обемисти превозни средства, а по-скоро подчертавам факта, че всеки пътник /за някъде/ - избира влакът, на който да се качи. Не зная дали съм достатъчно ясен, но не виждам двусмислие в израза "качвам се на влак"...
Какво е определението ти за "кльощавата жена" /според твоя израз/, за която вдигаш наздравица? Ако това е жена, под 65 килограма - бих казал, че много рядко такива жени са ми правили впечатление, но и килограмите са нещо много относително - не виждам смисъл да ги поставяме като приоритет /отиваме отново на сравнението "пътник - влак"/. Много по-важни са качествата, с които дамите могат да ни впечатлят! Качествата и усещанията са и преди определението за "младичка" - което е не по-малко относително и което също подлежи на корекция във времето... Наивните стажантки няма да коментирам. Наивни едва ли ще намериш някъде. В кръчмата - най-малко.
Не ангажирам никого с мнението си. Всеки има свои критерии. Наздраве!
Коментар