IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение

Това информация от първа ръка ли е или са някакви заключения по картинка!?
    Наздраве!
    Таа па веднага да проучи конфиденциална информация. Това не е за сека глава ТТДанна. Требва акъл, за да я осмислиш. А осмислиш ли я, към Софето ще се засилиш. Ааа, не, Лижбоа за теб.

Коментар

• Първоначално изпратено от Ender Разгледай мнение
      Малка ти е патката, няма засити цялата кръчма.
      Следващия път се яви с нещо по-състоятелно.
      Наздраве!
      Това информация от първа ръка ли е или са някакви заключения по картинка!?
      Наздраве!
      Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
      Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от Ender Разгледай мнение
        Наздраве!
        Ти глиганския бут не го ли забелязваш. За теб кокала от бута.

Коментар

• Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение
          Мозе, мозе, на патичка с трюфели също нема да откажа. Наздраве, Дрънгастрономке!
          Наздраве!

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
            А бре, Тарантуле, тоз гастрономически шамар мое ли да не го постваш в светите пости...
            Срамота...

Наздраве за кулинарните ценители !
            Ти си въздържател-лицемер. Знам те аз как набиваш сланинка на Благовец. Рибна сланинка, ама сланинка. Пък сега като си видял моите гастропредложения, веднага си се завъртял покрай хладилника, там с тайното отделение. Кво държиш в него се досещам по мазния ти тон. Хич не ми звучиш като постар. Здраве да е!

Коментар

• А бре, Тарантуле, тоз гастрономически шамар мое ли да не го постваш в светите пости...
              Срамота...

Наздраве за кулинарните ценители !

Коментар

Псето птичар и трюфелджия. Като видях колко кила е на 50 дни, все ми се струва, че най-вече на баничар ще го докарва.
                Наздраве, Мрънкало!
                Мозе, мозе, на патичка с трюфели също нема да откажа. Наздраве, Дрънгастрономке!

Last edited by Trakatrak; 12.04.2021, 23:15.

Коментар

Чи то, ако ви поканя с карабината и кучето, сами ще трябва да си изкарвате прехраната из Балканя. И не само вашата прехрана. Домакинът също ще е гладен. Та заповядайте, не се майте. Тамън кучо от малък ще се научи да гони глигани. И сръндаци. Ммм, покапах са.

Псето птичар и трюфелджия. Като видях колко кила е на 50 дни, все ми се струва, че най-вече на баничар ще го докарва.
                  Наздраве, Мрънкало!
                  Мечо

Коментар

• Честит празник на всички алконавти!
                    И много наздраве!

https://www.youtube.com/watch?v=i_ehF0CVBzs

Коментар

По-добре да те облече от глава до пети от последна колекция на някой именит дизайнер. По-евтино ще му излезе. Наздраве, 4i40 !
                      Чи то, ако ви поканя с карабината и кучето, сами ще трябва да си изкарвате прехраната из Балканя. И не само вашата прехрана. Домакинът също ще е гладен. Та заповядайте, не се майте. Тамън кучо от малък ще се научи да гони глигани. И сръндаци. Ммм, покапах са.

Last edited by Trakatrak; 12.04.2021, 19:51.

Коментар

Мрънкало, за Lelq не знам, но аз мисля най-малко с 3 хода назад. Примъкнала съм се в бара без всякакви задни помисли.

Затова протестирам против такива необосновани обвинения!
                        Наздраве, Мрънкало!

П.П. Добро утро, тайфата!
                        Драга, ти може да нямаш помисли, но други разни чичета да имат. Спомни си, какво те е убеждавал в Портокалия, докато ти е разправял за революцията от 1974 г. Сигурно е правил сметки как да купи Златния глас на Тракалото. Щото то за когото е гласувало то или е губил изборите или се е провалял впоследствие. Последните избори потвърдиха това правило. Замислете се как да му угодите другия път, та да е склонен да ви изслуша, кой си заслужава на другия избор да бъде прибран в торбата. Наздраве, Дрънбарманче!

Коментар

Добро утро !
                          Меркантилното ти мислене стигна до объркване на личните финанси... Започна да месиш Кака и Леля с банкери...
                          Не си прав !
                          Шъ трябва да ти се спре пиенето, щот в такова безпомощно състояние( на акъла) си позволил сиганин да ти влезне в къщата....
                          Как ще ги гониш, не знам...
                          Имам идея, но струва доста пари...Каниш Кака и домочадието с част от въоръжението. Може и кучето да докарат...
                          Наздраве !
                          Ти ли си банкеринът, който стои зад тях? Знаех си, тези наивни вещи жени не могат да спретнат такъв коварен план. Е, виж какво пише по-долу едната. Оправдава се. Оправдава се за това, че си я водил в Портокалия и се е е поддала на развратеното ти възприемане на политичното и романтичното, като ги омешваш. Кога се усети как си я ползвал, пак ше се фане за пушката.
                          Ромчетата се оказаха страшно нагли и си искаха отгоре. Работа свършиха все пак и накрая рекоха, че ми правят отстъпка, та платих по договорената тарифа. А в къщата не ги пусках. Да си нямам дертове. Здраве да е!

Коментар

Добро утро !
                            Меркантилното ти мислене стигна до объркване на личните финанси... Започна да месиш Кака и Леля с банкери...
                            Не си прав !
                            Шъ трябва да ти се спре пиенето, щот в такова безпомощно състояние( на акъла) си позволил сиганин да ти влезне в къщата....
                            Имам идея, но струва доста пари...Каниш Кака и домочадието с част от въоръжението. Може и кучето да докарат...
                            Наздраве !
                            По-добре да те облече от глава до пети от последна колекция на някой именит дизайнер. По-евтино ще му излезе. Наздраве, 4i40 !
                            Мечо

Коментар

Току-що в Темата на Нова констатираха, че навремето кръчмарите контролирали електората посредством задлъжняване и така определяли резултатите от изборите. Сега ми стана ясно защо Кака и Леля така настойчиво се примъкваха да овладеят бара и да наливат дори без да им е поръчвано. Това го правеха без да почерпат барем еднъж. или ако черпаваха, то пак беше с цел овладяване на некой нестроен, пиян-залян глас. Така се правят избори у нас. Здраве да е... и честни избори!
                              Добро утро !
                              Не си прав !
                              Наздраве !

Коментар

Току-що в Темата на Нова констатираха, че навремето кръчмарите контролирали електората посредством задлъжняване и така определяли резултатите от изборите. Сега ми стана ясно защо Кака и Леля така настойчиво се примъкваха да овладеят бара и да наливат дори без да им е поръчвано. Това го правеха без да почерпат барем еднъж. или ако черпаваха, то пак беше с цел овладяване на некой нестроен, пиян-залян глас. Така се правят избори у нас. Здраве да е... и честни избори!
                                Мрънкало, за Lelq не знам, но аз мисля най-малко с 3 хода назад. Примъкнала съм се в бара без всякакви задни помисли.

Затова протестирам против такива необосновани обвинения!
                                Наздраве, Мрънкало!

П.П. Добро утро, тайфата!
                                Мечо

Коментар

Working...
                                X