Първоначално изпратено от tnm
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Ender Разгледай мнениеМалка ти е патката, няма засити цялата кръчма.
Следващия път се яви с нещо по-състоятелно.
Наздраве!или са някакви заключения по картинка!?
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ender Разгледай мнениеМалка ти е патката, няма засити цялата кръчма.
Наздраве!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнениеМозе, мозе, на патичка с трюфели също нема да откажа. Наздраве, Дрънгастрономке!
Наздраве!
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеА бре, Тарантуле, тоз гастрономически шамар мое ли да не го постваш в светите пости...
Срамота...
Наздраве за кулинарните ценители !
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
Псето птичар и трюфелджия. Като видях колко кила е на 50 дни, все ми се струва, че най-вече на баничар ще го докарва.
Наздраве, Мрънкало!
Last edited by Trakatrak; 12.04.2021, 23:15.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение
Чи то, ако ви поканя с карабината и кучето, сами ще трябва да си изкарвате прехраната из Балканя. И не само вашата прехрана. Домакинът също ще е гладен. Та заповядайте, не се майте. Тамън кучо от малък ще се научи да гони глигани. И сръндаци. Ммм, покапах са.
Наздраве, Мрънкало!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
По-добре да те облече от глава до пети от последна колекция на някой именит дизайнер. По-евтино ще му излезе. Наздраве, 4i40 !
Last edited by Trakatrak; 12.04.2021, 19:51.
Коментар
-
Мрънкало, за Lelq не знам, но аз мисля най-малко с 3 хода назад. Примъкнала съм се в бара без всякакви задни помисли.
Затова протестирам против такива необосновани обвинения!
Наздраве, Мрънкало!
П.П. Добро утро, тайфата!
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
Добро утро !
Меркантилното ти мислене стигна до объркване на личните финанси... Започна да месиш Кака и Леля с банкери...
Не си прав !
Шъ трябва да ти се спре пиенето, щот в такова безпомощно състояние( на акъла) си позволил сиганин да ти влезне в къщата....
Как ще ги гониш, не знам...
Имам идея, но струва доста пари...Каниш Кака и домочадието с част от въоръжението. Може и кучето да докарат...
Наздраве !
Ромчетата се оказаха страшно нагли и си искаха отгоре. Работа свършиха все пак и накрая рекоха, че ми правят отстъпка, та платих по договорената тарифа. А в къщата не ги пусках. Да си нямам дертове. Здраве да е!
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
Добро утро !
Меркантилното ти мислене стигна до объркване на личните финанси... Започна да месиш Кака и Леля с банкери...
Не си прав !
Шъ трябва да ти се спре пиенето, щот в такова безпомощно състояние( на акъла) си позволил сиганин да ти влезне в къщата....
Имам идея, но струва доста пари...Каниш Кака и домочадието с част от въоръжението. Може и кучето да докарат...
Наздраве !
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнениеТоку-що в Темата на Нова констатираха, че навремето кръчмарите контролирали електората посредством задлъжняване и така определяли резултатите от изборите. Сега ми стана ясно защо Кака и Леля така настойчиво се примъкваха да овладеят бара и да наливат дори без да им е поръчвано. Това го правеха без да почерпат барем еднъж. или ако черпаваха, то пак беше с цел овладяване на некой нестроен, пиян-залян глас. Така се правят избори у нас. Здраве да е... и честни избори!
Не си прав !
Наздраве !
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнениеТоку-що в Темата на Нова констатираха, че навремето кръчмарите контролирали електората посредством задлъжняване и така определяли резултатите от изборите. Сега ми стана ясно защо Кака и Леля така настойчиво се примъкваха да овладеят бара и да наливат дори без да им е поръчвано. Това го правеха без да почерпат барем еднъж. или ако черпаваха, то пак беше с цел овладяване на некой нестроен, пиян-залян глас. Така се правят избори у нас. Здраве да е... и честни избори!
Затова протестирам против такива необосновани обвинения!
Наздраве, Мрънкало!
П.П. Добро утро, тайфата!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
Коментар