Току-що в Темата на Нова констатираха, че навремето кръчмарите контролирали електората посредством задлъжняване и така определяли резултатите от изборите. Сега ми стана ясно защо Кака и Леля така настойчиво се примъкваха да овладеят бара и да наливат дори без да им е поръчвано. Това го правеха без да почерпат барем еднъж. или ако черпаваха, то пак беше с цел овладяване на некой нестроен, пиян-залян глас. Така се правят избори у нас. Здраве да е... и честни избори!
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Ender Разгледай мнениеХайде и аз да почерпя. Времето се оправя, та дай Боже скоро да опънем платната на яхтата.
[ATTACH=CONFIG]n3744690[/ATTACH]
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
Пиенето си е пиене, насладите - наслади...
Смесиш ли ги усещанията, Тарантул ще вземе да се възползва....
Наздраве !
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
Колко пъти... ?
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнениеПак се дореди на чуждата трапеза. А да изкараш едно лек-ьорче от трънки и глогинки ти се свиди. Пий си го ликьора роден и не поглеждай към островните питиета класни. Наздраве със средно крепка напитка като за пиячки с плитки!
Наздраве, Мрънкало!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
Това питие за наслаждение, не за напиване.
Наздраве!
Смесиш ли ги усещанията, Тарантул ще вземе да се възползва....
Наздраве !
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
Благодаря, съкровище! Точно навреме, че ще трябва да правя проект за гробницата на Тутанкамон.
Наздраве!
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеДобро утро !
Тянка рече " сипете " а не "напръскайте ме с парфюм..."
Наздраве !
Това питие за наслаждение, не за напиване.
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеСипете!!!
Претоварих се, обаче. Затова и на мен едно голямо питие от това , дето го пие Грую.
Наздраве!
Коментар
-
Сипете!!!
Тази вечер с присъствието си ме обляха трите зверкини - сестра ми, племенницата и заядливата им кокерка.
Соарето започна със задачи по тригонометрия - обиколка и лице на триъгълник и разните му там закономерности. Пей сърце!
След това се прехвърлихме в Африка - пустини, планини, реки, делти, океани и морета. Работа с атлас и въпроси от типа ' Как да стигнем до Екватора"!?
След това - удар под кръста. Деятелно минало свършено и несвършено причастие. Граматика винаги ми е била голяма мъка.
Сестра ми нервно изпуши една кутия цигари, кокерката наби два зъба на по-кльощавата 1/3-та пълноправен член на домочадието, имал неблагоразумието да я дразни, а аз през това време като страстен привърженик на начините на обучение на Сократ, покъсах племенницата с въпроси.
Претоварих се, обаче. Затова и на мен едно голямо питие от това , дето го пие Грую.
Наздраве!
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
Коментар